Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Διεθνής επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των μεγάλων στο Muskingum Πανεπιστήμιο παρέχει στους φοιτητές με ένα σύνολο ικανοτήτων που απαιτούνται για την επιτυχία στη σημερινή παγκοσμιοποιημένη οικονομία, συνδυάζοντας μαθήματα από διαφορετικούς επιστημονικούς κλάδους. Οι μαθητές μαθαίνουν τη γλώσσα και τις βασικές αρχές της επιχείρησης, λογιστική και οικονομικά? αποκτούν πολυπολιτισμική γνώσεων και των δεξιοτήτων επικοινωνίας σε μια παγκόσμια γλώσσα (αγγλικά για μη φυσικούς ομιλητές)? και να αποκτήσει μια διεθνή προοπτική μέσω μαθημάτων τους στις πολιτικές επιστήμες, την ιστορία, και σε άλλους τομείς.

Συναφείς τομείς της Μελέτης

 • λογιστική
 • επιχειρήσεων
 • οικονομία
 • Γάλλος
 • Γερμανικά
 • Διεθνείς Υποθέσεις
 • ισπανικά

Ευκαιρίες Φοιτητών

έρευνα

Εκτός από τα ανώτερα σεμινάρια, τα οποία περιλαμβάνουν τυπικά ανεξάρτητη έρευνα κάτω από την κηδεμονία του καθηγητή, το Τμήμα συμμετέχει στο πρόγραμμα Summer Fellows. Πρόσφατα παραδείγματα του καλοκαιριού υποτρόφων έργα περιλαμβάνουν τον εκ νέου υπολογισμό του Δείκτη Ανθρώπινης Ανάπτυξης να προσδιορίσει τον τόπο εκπαίδευσης κατατάσσεται ως προτεραιότητα για διαφορετικές κοινωνίες, και χρησιμοποιώντας εξελιγμένες τεχνικές, όπως η ημερομηνία Περιβάλλουσα Ανάλυση για τη διερεύνηση του σχηματισμού των στρατηγικών ομάδων στο Big Ten ποδόσφαιρο. Απασχόληση Κάθε καθηγητής έχει συνήθως βοηθός φοιτητής για να βοηθήσει με την προετοιμασία και τη λειτουργία μαθήματα καθώς και την έρευνα. Επιπλέον, πολλοί από τους καθηγητές στα Οικονομικά, Λογιστική, και οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρώτο έτος του προγράμματος ως μέντορες σεμινάριο, το καθένα με ένα μαθητή μέντορας κερδίζει οικοτροφείο πίστωσης.

Σπουδές στο Εξωτερικό

Πανεπιστήμιο Muskingum οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν για ένα ή δύο εξάμηνα σε ένα πανεπιστήμιο του εξωτερικού μέσω του Muskingum ή την Ανατολική Κεντρική Κολέγια (ECC) Κοινοπραξία Φοιτητών Προγράμματα ανταλλαγής. Επί του παρόντος, επίσημες συμφωνίες ανταλλαγής φοιτητών υπάρχουν με 16 πανεπιστήμια σε 12 διαφορετικές χώρες. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση για τη συμμετοχή σε αυτά τα προγράμματα ανταλλαγών. Μάθετε περισσότερα για σπουδές στο εξωτερικό.

Επαγγελματικές Δραστηριότητες

Το βορειοανατολικό Οχάιο Διεθνές Δίκτυο Επιχειρήσεων (NOIBN), μέσω του Muskingum International Business στυπτηρία David Hurtuk ('02) της LaSalle Bank, κάλεσε Πανεπιστήμιο Muskingum International Business μεγάλες εταιρείες να παραστεί σε δεξίωση για τη διεθνή επιχειρηματική κοινότητα στο Κλίβελαντ του περασμένου έτους. Η δεξίωση που διοργανώθηκε από κοινού από το Κέντρο εξαγωγών των ΗΠΑ Βοήθειας (USEAC), Βόρεια Οχάιο Περιφερειακό Συμβούλιο Εξαγωγών (NODEC), Κλίβελαντ Εξωτερικών Προξενικό Corp., Οχάιο Τμήμα Ανάπτυξης (ODOD), το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, Cleveland (WTCC), και άλλα βορειοανατολικά Οχάιο οργανώσεις διεθνών επιχειρήσεων. Majors είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν με τους εκπροσώπους του Σικάγου Συναλλαγών Επιτρόπων, εκπροσωπούν προξενεία από 32 χώρες και το Οχάιο κατασκευαστές, οι διανομείς, οι εξαγωγείς, οι εισαγωγείς και οι πάροχοι υπηρεσιών που εμπλέκονται ενεργά στο διεθνές εμπόριο. Έξι μικροί και μεγάλοι μαθητές Διεθνών Επιχειρήσεων, παρακολούθησαν την εκδήλωση, η οποία συνοδεύεται από το σύμβουλο του προγράμματος Δρ Jean Morris.

Μετά την αποφοίτησή

Οι εργοδότες Αποφοίτων του προγράμματος Διεθνών Επιχειρήσεων Muskingum είναι:

 • Procter & Gamble
 • Μαγνητική Ειδικότητα σε Marietta, σε συνεργασία με Ισπανόφωνος πελάτες
 • Προοδευτική Ασφαλιστική
 • Meyer εργαλείο, Inc., Τμήμα Συνεχής Βελτίωση
 • Μάρκετινγκ / Δημοσίων Σχέσεων πεδίο, McDonald 's
 • Υπηρεσία Γεωργικής Έρευνας του USDA

Πρόσφατες απόφοιτοι Διεθνών Επιχειρήσεων έχουν εγγραφεί στις παρακάτω μεταπτυχιακές σχολές:

 • Kent State University
 • Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια
 • Πανεπιστήμιο Ashland
 • London School of Economics
 • Case Western Reserve University

Ειρήνη Agidi ('07), Ειδικεύτηκε στα γαλλικά και Διεθνείς Επιχειρήσεις σε Muskingum. Κέρδισε ένα MBA από το Πανεπιστήμιο Webster και εργάζεται στο Τμήμα Παγκόσμιων Λογιστικών της Monsanto Corp.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποMuskingum University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη