Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Πρόγραμμα Διεθνών Επιχειρήσεων Πτυχίο από το Σχολή εγχώριες και διεθνείς επιχειρηματικές, Τραπεζικό και Χρηματοοικονομικό Δίκαιο είναι ένα τριετές πρόγραμμα που σας προετοιμάζει για τη διαπραγμάτευση, οι αναθέτουσες και διεξαγωγή διεθνών επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα κατανοήσουν το ρόλο και τα συμφέροντα των διεθνών δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών σε ένα διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Μέχρι το τέλος των σπουδών σας, θα είστε σε θέση να προετοιμάσει και να βοηθήσει την εκτέλεση των διεθνών συμβάσεων και να εντοπίσει τα κατάλληλα μέτρα, διατυπώσεις και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στη σύναψη συμβάσεων και την εκτέλεση των διεθνών επιχειρήσεων, η συμμόρφωση με τις εγχώριες, ευρωπαϊκές και διεθνείς εμπορικές πολιτικές και τους κανονισμούς . Λόγω αυτής της προσέγγισης, εργένηδες του προγράμματος αυτού έχουν τα προσόντα για να διαχειριστεί με επιτυχία τις εργασίες με διεθνή επιχειρηματική προοπτική τόσο στη Ρουμανία όσο και / ή οπουδήποτε στον κόσμο.

Bachelor in International Business:

 • Εστιασμένη για τη διαπραγμάτευση, τη σύναψη συμβάσεων και τη διεξαγωγή διεθνών επιχειρήσεων - Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στην παγκόσμια διάσταση - Tailor-made κομμάτια μαζί με βασικές ειδικότητες - Πρακτική άσκηση στο τέλος του 2ου έτους απόφοιτοι του Πρόγραμμα Διεθνών Επιχειρήσεων Πτυχίο (Που διδάσκεται στα ρουμανικά ή τα αγγλικά) από τη Σχολή των εγχώριων και διεθνών επιχειρήσεων, τραπεζικών και Οικονομικών θα είναι σε θέση να παράσχει βοήθεια σε διεθνές επιχειρηματικό πεδίο για δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, επαγγελματικές ενώσεις, επιμελητήρια, συμπλέγματα κ.λπ.

Θα είναι σε θέση να προετοιμάσει και να βοηθήσει την εκτέλεση των διεθνών συμβάσεων και να εντοπίσει τα κατάλληλα μέτρα, διατυπώσεις και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στη σύναψη συμβάσεων και την εκτέλεση των διεθνών επιχειρήσεων, σύμφωνα με τις εγχώριες, ευρωπαϊκές και διεθνείς εμπορικές πολιτικές και τους κανονισμούς. Οι μαθητές θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να μελετήσουν τέσσερις ξένες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και γερμανικά).

Όλα τα μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου μας πληρούν τις νομικές απαιτήσεις, ότι όλοι οι καθηγητές, αναπληρωτές καθηγητές και λέκτορες έχουν διδακτορικό τίτλο και τους βοηθούς διδασκαλίας και junior βοηθοί έχουν μεταπτυχιακές σπουδές και πιστοποιημένη κατάρτιση του εκπαιδευτικού, όλα εκ των οποίων είναι διδακτορικούς φοιτητές. Οι περισσότεροι της σχολής μας έχει σπουδάσει στο εξωτερικό, μερικά από αυτά στις ΗΠΑ και κατά τη διάρκεια κάθε εξαμήνου θα έχετε Αμερικής στους καθηγητές σας 1-2 μαθήματα.

Η Διεύθυνση Διεθνών Επιχειρήσεων Πτυχίο Πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ακόλουθα εξειδικευμένα γνωστικά αντικείμενα:

 • Διεθνής Διαχείριση Επιχειρήσεων
 • Διεθνές εμπόριο
 • Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση Οικονομικά
 • Πολιτικές Εμπόριο
 • Κοινές Πολιτικές της ΕΕ
 • Διεθνής και των πληρωμών Τεχνική
 • Διεθνείς Επενδύσεις
 • Διεθνείς μεταφορές
 • Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο
 • International Business επικοινωνίας στα αγγλικά

Οι μαθητές κατά το δεύτερο έτος αναλαμβάνουν διαφορετικές πρακτικής άσκησης 3 εβδομάδων (στο τέλος του δεύτερου εξαμήνου), σε εξειδικευμένους οργανισμούς ή σε διαφορετικές εταιρείες.

Σύμφωνα με το περιεχόμενό τους, κατά το πρώτο και δεύτερο έτος σπουδών, τα βασικά θέματα και την οικονομική εκπαίδευση επικρατούν και αρχής γενομένης από το τρίτο έτος σπουδών, εξειδικευμένα θέματα αποκτήσουν περισσότερο χώρο, σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις.

Ρουμανική-American University προσφέρει σε όλους τους αιτούντες τεστ στα αγγλικά σε απευθείας σύνδεση για την απόκτηση πιστοποιητικού της αγγλικής τις γλωσσικές δεξιότητές σας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποRomanian-American University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,200 EUR
ανά έτος υπήκοοι της ΕΕ / του ΕΟΧ. Για μη υπηκόων της ΕΕ / του ΕΟΧ: 3.100 ευρώ / έτος (υποτροφίες).
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη