Μηχανική στο Κολλέγιο του Μεσσία

Γίνετε ένας τεχνικά ικανός, αποτελεσματικός αναλυτικός στοχαστής που δημιουργεί πραγματικές λύσεις μηχανικής μέσω του κορυφαίου μας προγράμματος ABET-Bachelor of Science στο πρόγραμμα σπουδών μηχανικών (BSE).

Ο Μεσσίας είναι το μοναδικό ιδιωτικό χριστιανικό κολέγιο στη χώρα με προπτυχιακό πρόγραμμα διαπιστευμένο από το ABET που προσφέρει το μοναδικό μείγμα έξι τύπων συγκεντρώσεων βαθμού μηχανικής. Μπορείτε να επιλέξετε να επικεντρωθείτε στη βιοϊατρική μηχανική, την πολιτικού μηχανικού, την ηλεκτρονική μηχανική, την ηλεκτρολογία, την περιβαλλοντική μηχανική ή τη μηχανολογία. Και, για τα τελευταία πέντε χρόνια, το Messiah College έχει καταταχθεί ως "Καλύτερο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Μηχανικών" στις ΗΠΑ, από την US News and World Report. Σύμφωνα με την κατάταξη του 2017, ο Μεσσίας ήταν # 55 από 200 προγράμματα σε εθνικό επίπεδο.

Διευθυντικά προγράμματα πτυχίου:

 • Εργαστείτε για τη συγκέντρωση βαθμού ΣΕΒ που έχει διαπιστευτεί από την ABET στον τομέα της βιοϊατρικής, αστικής, ηλεκτρονικής, ηλεκτρικής, περιβαλλοντικής ή μηχανολογίας.
 • Μάθετε να χρησιμοποιείτε ισχυρά εργαλεία σχεδιασμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, όπως SolidWorks, LabView, Multisim, Ultiboard και ένα πακέτο προσομοίωσης μικροεπεξεργαστή.
 • Συμμετέχετε στο Πρόγραμμα Σπουδών Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων (IPC) σε συνεργασία με το Συνεργατικό, το οποίο παρέχει σε όλους τους φοιτητές μηχανικής μια σειρά πέντε εξαμήνων ευκαιριών που έχουν πιστοληπτική ικανότητα να χρησιμοποιούν αυτό που μαθαίνετε στην τάξη για την επίλυση αυθεντικών προβλημάτων για τοπικούς και διεθνείς πελάτες.
 • Χρησιμοποιήστε σύγχρονα μηχανολογικά, ηλεκτρικά, περιβαλλοντικά και βιοϊατρικά εργαστήρια μηχανικής, καθώς και ένα επαγγελματικό μηχανουργείο και εξοπλισμό πρωτοτύπων κυκλωμάτων.
 • Εργαστείτε μαζί με άλλους φοιτητές σε έργα που σχετίζονται με την τεχνολογία των επικοινωνιών, την παροχή βοήθειας σε άτομα με ειδικές ανάγκες, τη βιώσιμη ενέργεια, τις τεχνολογίες μεταφορών και τους υδάτινους πόρους.
 • Πειραματιστείτε με αυτόματο μηχάνημα φρεζαρίσματος, εργαστήριο διαδικασίας παραγωγής, αεροδυναμική σήραγγα, μηχανουργείο, ρομποτική γραμμή συναρμολόγησης και ακόμη και εργαστήριο βιολογικού πετρελαίου και εγκατάσταση πειραματισμού ηλιακής ενέργειας.

Τεχνικές επιλογές εργασίας

Ως πτυχιούχος του προγράμματος μηχανικών, οι μαθητές είναι εξοπλισμένοι για να εξασφαλίσουν θέσεις όπως:

 • Design Engineer
 • Βιομηχανικός μηχανικός
 • Ηλεκτρολόγος μηχανικός
 • Μηχανικός Περιβάλλοντος
 • μηχανικός λογισμικού
 • Μηχανολόγος μηχανικός
 • Πολιτικός μηχανικός
 • Μηχανικός βιοϊατρικής Τεχνολογίας
 • Μηχανικός υπολογιστών
 • Επαγγελματίες μηχανικούς

Πρακτικές πρακτικής άσκησης και έρευνας για μεγάλες μηχανικές εταιρείες

Το Εθνικά αναγνωρισμένο πρόγραμμα πρακτικής του Messiah τοποθετεί τους μαθητές σε μια ποικιλία πρακτικών πρακτικών. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν:

 • Φοίνιξ Επικοινωνία
 • Oakland University, MI
 • Το NREIP, Γραφείο Ναυτικών Ερευνών (ONR)
 • DiversiLabs
 • Hirschmann Αυτοματισμού και Ελέγχου
 • Γραφείο Διπλωματικής Ασφαλείας / Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ
 • Hershey Medical Research
 • World Vision
 • Η συνεργασία

σύγχρονες εγκαταστάσεις

Επιπλέον, θα χρησιμοποιήσετε τις εξειδικευμένες εγκαταστάσεις μας, συμπεριλαμβανομένου ενός επαγγελματικού καταστήματος μηχανών. τα πλέον σύγχρονα εργαστήρια μηχανικής, ηλεκτρικής, περιβαλλοντικής και βιοϊατρικής μηχανικής. λογισμικό μηχανολογίας βασισμένο σε βιομηχανικά πρότυπα και εξοπλισμό πρωτοτύπου κυκλωμάτων.

Χειροτεχνική εμπειρία ως φοιτητής

Ξεκινώντας το δεύτερο έτος, θα εργαστείτε σε έργα IPC που ικανοποιούν τις ανάγκες ενός πραγματικού πελάτη. Θα μάθετε να ασχολείστε με τα προβλήματα στο ευρύτερο πλαίσιο του περιβάλλοντος, του πολιτισμού και της οικονομίας και να αναπτύξετε διαδικασίες, σχεδιασμό, ομαδική εργασία, ηγεσία, διαχείριση έργου και δεξιότητες σχεδιασμού. Αυτή η μοναδική ολοκλήρωση έργου σας δίνει την ευκαιρία να αρχίσετε αμέσως να χρησιμοποιείτε τις τεχνικές δεξιότητές σας, όχι μόνο στην Πενσυλβάνια αλλά και σε όλο τον κόσμο. Και όταν ολοκληρώσετε το πτυχίο σας, θα μπείτε στην πρώτη σας δουλειά με μια ολοκληρωμένη διαχείριση έργου και εμπειρία τεχνικής εφαρμογής.

Διάφορα μαθημάτων

Για να πληρούνται οι απαιτήσεις πτυχίου μηχανικού, θα λάβετε 15 μαθήματα προ-μηχανικής και οκτώ μαθήματα ανώτερου επιπέδου. Στη συνέχεια, θα ολοκληρώσετε το πτυχίο με εννέα μαθήματα στις βιοϊατρικές, αστικές, υπολογιστικές, ηλεκτρικές, περιβαλλοντικές ή μηχανικές συγκεντρώσεις.

Αναγνωρίζοντας συνεχώς ένα κορυφαίο πρόγραμμα πτυχίου μηχανικού από την έκθεση US News και World, τα μαθήματα μηχανικής μας παρέχουν ισορροπία τεχνικών γνώσεων, ευρείας εκπαίδευσης και χριστιανικής πίστης, καθώς και την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας σε έργα εξυπηρέτησης με πραγματικούς και απτές τρόπους το μοναδικό πρόγραμμα σπουδών ολοκληρωμένων έργων της Ακαδημίας (IPC).

Υποτροφίες

Το Messiah College προσφέρει αρκετές υποτροφίες, συμπεριλαμβανομένων των Υποτροφιών Προγραμμάτων Προγραμμάτων και Ακαδημαϊκών Διακρίσεων, το καθένα με διαφορετικές ακαδημαϊκές απαιτήσεις και προθεσμίες. Πρέπει να λάβουμε όλα τα υποδείγματα υποψηφιότητας μέχρι τις 15 Ιανουαρίου για την υψηλότερη αξιολόγηση υποτροφιών.

Οι διεθνείς πολίτες μπορούν να λαμβάνουν πρόσθετη οικονομική ενίσχυση κατά περίπτωση, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που παρέχονται στην Διεθνή Αίτηση Υποτροφιών Υποτροφιών (ISSA). Η σύνδεση με το έντυπο ISSA αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους σπουδαστές μαζί με την επιστολή αποδοχής τους. Αυτό σημαίνει ότι όσο πιο γρήγορα ολοκληρωθεί η διαδικασία εισαγωγής, τόσο πιο σύντομα οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για οικονομική ενίσχυση και να λάβουν ένα πακέτο.

Μετά την αφαίρεση των ακαδημαϊκών υποτροφιών και των χρημάτων οικονομικής βοήθειας, οι ξένοι φοιτητές πληρώνουν μεταξύ $ 20.000- $ 30.000 κάθε χρόνο για τέσσερα χρόνια. Η αμερικανική πρεσβεία θα απορρίψει τις αιτήσεις για χορήγηση θεώρησης φοιτητών, αν ο φοιτητής δεν μπορεί να παρουσιάσει δικαιολογητικά οικονομικά έγγραφα για να πληρώσει αυτό το ποσό για έξοδα σχολείου. Αυτός είναι ένας κυβερνητικός κανόνας, όχι κανόνας κολλεγίου.

Μπορούμε να δεχτούμε την αίτησή σας, την επίσημη μεταγραφή και τη βαθμολογία της δοκιμής ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να επιλέξετε ποιο όρο θα εισάγετε. Υπάρχουν δύο προσλήψεις κατά τη διάρκεια κάθε ακαδημαϊκού έτους - στα τέλη Αυγούστου για την περίοδο της πτώσης μας και στα τέλη Ιανουαρίου για την άνοιξη.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε17 περισσότερα μαθήματα αποMessiah College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
30,000 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη