Πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στην Επιχειρηματικότητα

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση του πτυχίου

Το AUS Bachelor of Science στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στην Επιχειρηματικότητα συνδυάζει τη θεωρητική μάθηση με συναφή επιχειρησιακά προβλήματα πραγματικού κόσμου για να δώσει στους μαθητές τις δεξιότητες και την κατανόηση βασικών θεμάτων που επηρεάζουν τις επιχειρήσεις καθημερινά. Η προσαρμοσμένη δουλειά μαθημάτων και η προσέγγιση των σπουδαστών έθεσαν το επιχειρηματικό πτυχίο της AUS. Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι να δοθεί στους σπουδαστές η εμπιστοσύνη από τη γνώση που αποκτήθηκε και την αποκτηθείσα ικανότητα για να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους ή να επιδιώξουν την επιχειρηματικότητα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Γιατί η Ελβετία;
 • 2017 πιο καινοτόμο χώρα στον κόσμο
 • "Η έδρα της Ελβετίας είναι η έβδομη συνεχής χρονιά"
 • "Οι 10 κορυφαίοι δείκτες παγκόσμιου δείκτη καινοτομίας της Ελβετίας έχουν κερδίσει τη θέση 1 στον GII για έβδομη συνεχή χρονιά, διατηρώντας την κορυφαία θέση από το 2011, καθώς και τη θέση 1 στον υπο-δείκτη Output Innovation και σε ο πυλώνας της γνώσης και της τεχνολογίας από το 2012 "
 • Canton de Vaud Αριθμός 1 για επιχειρηματικό κεφάλαιο στην Ελβετία
 • Περισσότερο από το ήμισυ του συνόλου των επενδύσεων έπεσε σε αυτό το καντόνι. Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις με έδρα το Vaud παρήγαγαν περισσότερα από 460 εκατ. CHF

Γιατί ένα πτυχίο AUS

Μικρές τάξεις

Η δέσμευση της AUS για την απόλυτη εμπειρία φοιτητών περιλαμβάνει τον σωστό αριθμό μελών διδασκόντων για να εγγυηθούν τα μικρά μεγέθη τάξεων και την επακόλουθη προσωπική υποστήριξη των μαθητών εντός και εκτός της τάξης. Τα μικρά μεγέθη των τάξεων εξασφαλίζουν πλήρη εμπλοκή με τον καθηγητή που οδηγεί τη μάθηση, καθώς και συναδέλφους από ένα φάσμα επαγγελματικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος.

Επειξειργασμένος από ραπτήν

Το AUS προσφέρει μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση, με πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα, τα οποία σχετίζονται με τη σημερινή αγορά. Προτεραιότητα στα τελευταία επιχειρησιακά θέματα, το εξαιρετικά κίνητρο και φιλόδοξο προσωπικό και διοίκηση της AUS είναι αφιερωμένο στην ακαδημαϊκή και προσωπική ανάπτυξη των σπουδαστών, δουλεύοντας στενά με βάση το ένα προς ένα για να τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους στόχους της σταδιοδρομίας τους.

Real-World Insights

Πλήρης πρόσβαση σε διάφορες βάσεις δεδομένων όπως οι EBSCO, ProQuest, Financial Times και άλλες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες εντός και εκτός της πανεπιστημιούπολης μαζί με πρόσβαση σε ακαδημαϊκούς και βιομηχανικούς εμπειρογνώμονες και μέσω ενός προγράμματος σπουδών που διαμορφώνεται από την τρέχουσα έρευνα και επαγγελματική πρακτική για τη μεγιστοποίηση της εξέλιξης της σταδιοδρομίας σας.

Δίκτυο

Ένα διεθνές, πολυπολιτισμικό περιβάλλον με έδρα την Ελβετία, το AUS είναι ένα από τα κορυφαία επιχειρηματικά πανεπιστήμια της Ελβετίας που βρίσκεται στο La Tour-de-Peilz στις όμορφες όχθες της λίμνης της Γενεύης και έχει το προνόμιο να έχει όμοιες εταιρείες και οργανισμούς όπως η Nestlé, των Ηνωμένων Εθνών και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής σε απόσταση εύκολη από την πανεπιστημιούπολη.

Πρακτικές και σχετικές

Μια οργάνωση σταδιοδρομίας που συνδυάζει τη θεωρία με την πρακτική εμπειρία, η AUS είναι αφοσιωμένη στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των μαθητών της, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ακολουθήσουν τη σταδιοδρομία που τους ταιριάζει καλύτερα.

Διεθνής Αναγνώριση

Η υποστήριξη της AUS από διεθνώς αναγνωρισμένους και ισχυρούς τοπικούς οργανισμούς παρέχει τη διασφάλιση ποιότητας εκπαίδευσης για τους σπουδαστές της. Αναγνωρίζεται ως πανεπιστήμιο από πολλούς φορείς διαπίστευσης, μεταξύ των οποίων το Διεθνές Συμβούλιο Διαπίστευσης για την Επιχειρηματική Εκπαίδευση (IABCE) και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση (ECBE). Ανήκει επίσης στο Ελβετικό-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, το FSEP - Fédération Suisse des Ecoles Privées, η AVDEP - Ένωση Vaudoise des Ecoles Privées καθώς και η Promove.

Τι θα μάθετε

Αποκτώντας τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να πετύχετε.

Η βούληση να αποκτηθεί η γνώση για να γίνει επιχειρηματίας αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό αυτής της γενιάς των φοιτητών. Επιπλέον, η μέση διάρκεια ζωής ενός S

Οι δάσκαλοί μας εμπλέκονται στην επιχειρηματικότητα είτε ως πρώην δημιουργοί εκκίνησης είτε ως ξεκίνημα επιχειρήσεων σε τοπικούς και διεθνείς επιταχυντές εκκίνησης και σε πολυεθνικές εταιρείες.

Ο βαθμός αρχίζει με πέντε θεμελιώδη μαθήματα. Αυτά ακολουθούνται από βασικά μαθήματα που δίνουν στους μαθητές μια σταθερή αντίληψη των θεμελιωδών στοιχείων των επιχειρήσεων, όπως η χρηματοδότηση, η οικονομία, το μάρκετινγκ και το επιχειρηματικό πνεύμα. Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν μαθήματα μαθήματος για να προσαρμόσουν το πτυχίο τους.

Για να αποκτήσουν πτυχίο, οι μαθητές θα πρέπει να ολοκληρώσουν:
 • 5 ενότητες θεμελίωσης / μαθήματα
 • 24 βασικές ενότητες / μαθήματα
 • 12 ειδικευμένες ενότητες / μαθήματα
 • Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης ή Capstone

Τα μαθήματα επιλέγονται από τη διοίκηση ανάλογα με τα αιτήματα των σπουδαστών και τη διαθεσιμότητα των διδασκόντων και περιλαμβάνουν θέματα όπως η οικονομία, η διαχείριση, το δίκαιο και οι αρχές μάρκετινγκ. Ελέγχετε τακτικά τις ιστοσελίδες μαθημάτων μας για τις πιο ολοκληρωμένες και ενημερωμένες πληροφορίες.

Γιατί AUS;

Το επίκεντρο του πανεπιστημίου είναι να αναπτύξει τις δεξιότητές σας και κυρίως να σας συνοδεύσει στην απόκτηση αυτοπεποίθησης και στάσης για να πετύχετε ως επιχειρηματίας.

Αυτό θα επιτευχθεί με κάθε μαθητή να αναπτύξει το έργο του καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών του και να λάβει σχόλια από εκπαιδευτικούς και ειδικούς, προωθώντας το Student Sandbox και τα Business Labs.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μαθήματα όπως η Lean Startup Approach, η καινοτομία με επιτυχία, η επιχειρηματική χρηματοδότηση και η χρηματοδότηση πλήθους, τοποθέτηση της εκκίνησης.

Τα σχετικά μαθήματα είναι:

 • Κρίσιμη και δημιουργική σκέψη
 • Νέα Χρηματοδότηση
 • Επιχειρηματικότητα και καινοτομία
 • Δεξιότητες δημοσίων σχέσεων και δικτύωσης
 • Η Ψυχολογία της Δημιουργικότητας
 • Ηγεσία στην επιχείρηση
 • Ηγεσία και οικοδόμηση ομάδας
 • Λήψη αποφάσης

Ακαδημαϊκό ημερολόγιο

Το ακαδημαϊκό έτος αρχίζει συνήθως τον Σεπτέμβριο και τελειώνει τον Ιούλιο με τρεις ακαδημαϊκούς όρους (Φθινόπωρο, Χειμώνας και Άνοιξη) κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Κάθε όρος περιλαμβάνει έντεκα εβδομάδες σπουδών, συν μία εβδομάδα εξετάσεων. Οι περίοδοι εξέτασης εμφανίζονται συνήθως στη μέση και στο τέλος κάθε όρου. Οι περιόδους διακοπών συνήθως συμβαίνουν τον Δεκέμβριο και την Άνοιξη. Το μεγάλο καλοκαιρινό διάλειμμα είναι τον Ιούλιο / Αύγουστο.

Ημερομηνίες λήξης

Περίοδος Πτώσης
 • Μαθήματα: Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος
 • Διακοπές: Χειμερινό διάλειμμα: 4 εβδομάδες
Χειμερινό όρο
 • Μαθήματα: Ιανουάριος - Μάρτιος
 • Διακοπές: Spring Break: 2 εβδομάδες
Άνοιξη
 • Μαθήματα: Απρίλιος - Ιούλιος
 • Διακοπές: Καλοκαιρινή διακοπή: 10 εβδομάδες

Προϋποθέσεις Προπτυχιακών Σπουδών

Η απονομή πτυχίου BSBA από το AUS American University in Switzerland ακολουθεί μόνο αφού πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • Ακαδημαϊκές απαιτήσεις πίστωσης.
 • Ακαδημαϊκές απαιτήσεις επιδόσεων (Αθροιστική GPA 2.0).
 • Απαιτήσεις συμμετοχής και απαιτήσεις διαμονής.

Επιπλέον, όλοι οι εκκρεμείς λογαριασμοί πρέπει να διευθετηθούν από τη διοίκηση πριν από την αποφοίτησή τους.

Μεταφορά πιστώσεων

Οι πιστώσεις μεταφοράς μπορούν να γίνουν αποδεκτές από άλλα αναγνωρισμένα κολλέγια και πανεπιστήμια για τα μαθήματα που ισχύουν για τα προγράμματα της AUS. Οι πιστωτικές μονάδες προηγμένης τοποθέτησης (AP) που αποκτήθηκαν στο επίπεδο του γυμνασίου μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα προπτυχιακό πρόγραμμα. Οι πιστώσεις μεταφοράς μπορούν να χορηγηθούν μόνο για βαθμό C (75%) ή υψηλότερο. Όλοι οι πτυχιούχοι φοιτητές πρέπει να ολοκληρώσουν τουλάχιστον το ήμισυ των Ακαδημαϊκών Πιστωτικών τους απαιτήσεων στην AUS.

Πώς να εφαρμόσει

Το American University in Switzerland θα εξετάσει όλες τις ολοκληρωμένες αιτήσεις και θα επικοινωνήσει με τους αιτούντες μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, μόλις ληφθεί απόφαση. Ωστόσο, η είσοδος στην AUS υπόκειται σε περιορισμένο αριθμό εγγραφών. είναι επομένως πιθανό ότι δεν είναι πάντοτε δεκτοί όλοι οι υποψήφιοι με τα κατάλληλα προσόντα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Ελβετίας δέχεται όσους έχουν τα ισχυρότερα προσόντα και δυνατότητες.

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν εξαιρετικό ακαδημαϊκό ρεκόρ που σηματοδοτεί τις δυνατότητές τους για επιτυχία σε ένα συγκεκριμένο τομέα σπουδών και να ολοκληρώσει τις ακόλουθες διαδικασίες αποδοχής AUS.

Προυποθέσεις εισόδου

Η εγγραφή στο πρόγραμμα του πτυχιούχου απαιτεί την ολοκλήρωση και την αποφοίτησή του στο επίπεδο του γυμνασίου από αναγνωρισμένο ίδρυμα. Η AUS μπορεί να διαχειριστεί μία ή περισσότερες εξετάσεις εισόδου για να διαπιστώσει ότι ένας υποψήφιος πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις προγράμματος ενώ ο AUS μπορεί να απαιτήσει πρόσθετα μαθήματα θεμελίωσης για σπουδαστές που χάνουν κάποια βασικά στοιχεία της επιχειρηματικής διαχείρισης.

Απαιτήσεις εισδοχής

Οι προϋποθέσεις αποδοχής για όλους τους υποψηφίους περιλαμβάνουν το συμπληρωμένο έντυπο αίτησης και τα πληρωτέα τέλη επιπλέον των εγγράφων που αναφέρονται παρακάτω. Ο αιτών θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι τα έγγραφα αυτά αποστέλλονται στην Σχολή Επιχειρήσεων της AUS εγκαίρως πριν ξεκινήσει ένα μάθημα.

 • Αίτηση Έντυπο Αίτησης
 • Υποβάλετε συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο έντυπο αίτησης
 • Φωτογραφίες: Έξι (6) φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου πρέπει να περιλαμβάνονται με τη φόρμα αίτησης που υποβάλλεται στην AUS. Οι περισσότερες από αυτές τις φωτογραφίες απαιτούνται από τις τοπικές αρχές και από τις φοιτητικές θεωρήσεις.
 • Συστάσεις: Δύο (2) εμπιστευτικές επιστολές από εκπαιδευτές ή εργοδότες που είναι εξοικειωμένοι με τις προηγούμενες επιδόσεις του αιτούντα πρέπει να αποστέλλονται απευθείας στην AUS. Πιστοποιημένες μεταφράσεις πρέπει επίσης να υποβάλλονται για όλες τις επιστολές που δεν είναι στα αγγλικά.
 • Βιογραφικό σημείωμα ή βιογραφικό σημείωμα: Σύντομη γραπτή περιγραφή των δυνατοτήτων και των επιτευγμάτων του αιτούντος. Περιλάβετε προσωπικά στοιχεία, εκπαίδευση, επαγγελματική εμπειρία, άλλα προσόντα και προσδοκίες σταδιοδρομίας.
 • Μεταγραφές: Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν επίσημα αντίγραφα για όλες τις εφαρμοστέες ακαδημαϊκές εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο δευτεροβάθμιο ή πανεπιστημιακό ίδρυμα τα τελευταία πέντε (5) χρόνια. Τα πρακτικά πρέπει να αποστέλλονται απευθείας από τα θεσμικά όργανα στην AUS. Οι πιστοποιημένες μεταφράσεις πρέπει επίσης να υποβάλλονται για όλα τα έγγραφα που δεν είναι στα αγγλικά.
 • Επιστολή παρακίνησης: Το δοκίμιο ή η επιστολή παρακίνησης πρέπει να έχουν μήκος τουλάχιστον 500 λέξεις. Θα πρέπει να πείτε την ιστορία της ακαδημαϊκής σας εξέλιξης και κάθε άλλης εργασιακής εμπειρίας που είχατε σε μια αφήγηση πρώτου προσώπου. Πρέπει να εξηγήσετε τους λόγους για τους οποίους υποβάλατε και πώς περιμένετε από την AUS να βελτιώσει περαιτέρω τους στόχους της σταδιοδρομίας σας.
 • Γλωσσομάθεια: Η ικανότητα είναι συνήθως αναγνωρισμένη εάν οι μαθητές έχουν ολοκληρώσει κάποια από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
  • ένα. Παρακολούθηση τουλάχιστον τριών πρόσφατων πλήρων ετών σπουδών σε ένα ίδρυμα όπου η μόνη γλώσσα διδασκαλίας είναι η αγγλική
  • σι. Αποκτώντας επίπεδο Standard ή υψηλότερο, στο Διεθνές Απολυτήριο (IB).
 • Εάν δεν ισχύει καμία από τις προϋποθέσεις αυτές, πρέπει να αποδειχθεί η επάρκεια της αγγλικής γλώσσας, επιτυγχάνοντας την κατάλληλη βαθμολογία σε ένα από τα ακόλουθα:
 • Τουλάχιστον 550 βαθμολογίες σε μια δοκιμασία αγγλικών ως ξένης γλώσσας (TOEFL). Τουλάχιστον βαθμολογία 6,0 σε ένα διεθνές σύστημα δοκιμών αγγλικής γλώσσας (IELTS).
 • Μια αίτηση πρέπει να περιλαμβάνει όλα αυτά τα στοιχεία για να ληφθεί υπόψη για τη διαδικασία εισαγωγής.
Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

Η AUS λειτουργεί με κυλιόμενη εισαγωγή, η οποία απαιτεί την παραλαβή από την AUS τουλάχιστον 10 εβδομάδων πριν από την έναρξη της θητείας των συμπληρωμένων υλικών υποψηφιότητας, καθώς και όλων των ακαδημαϊκών βιβλίων και της σχετικής αμοιβής. Αν γίνει δεκτή, θα λάβετε επίσημη επιστολή αποδοχής και πρόσκληση για εγγραφή. Αυτή τη στιγμή, θα σας ενημερώνονται επίσης για τυχόν πρόσθετες πληροφορίες που θα πρέπει να παρέχονται για την ολοκλήρωση του αρχείου σας. Ένα χρονοδιάγραμμα πληρωμών για τα δίδακτρα και τα οφειλόμενα τέλη αναφέρεται στην Επιστολή Προσφοράς που αποστέλλεται μέσα στην Επιστολή Αποδοχής.

Δίδακτρα

 • Τριετούς προγράμματος
 • Χρέωση συμμετοχής: 3.500 CHF
 • Φροντιστήριο 1ου έτους: 24.000 CHF
 • Φροντιστήριο 2ου έτους: 24.000 CHF
 • Φροντιστήριο 3ου έτους: 24.000 CHF
 • Σύνολο: 75.500 CHF

* Όλες οι τιμές είναι σε Ελβετικά φράγκα (CHF)

* Τα δίδακτρα και τα τέλη μπορεί να υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση

Ορισμένες πρόσθετες δαπάνες θα πρέπει να αναμένονται από τους σπουδαστές, οι οποίοι δεν καλύπτονται από τα δίδακτρα και θα πρέπει να λογιστικοποιούνται χωριστά. Τα πρόσθετα έξοδα μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Ασφάλεια υγείας
 • Κατάλυμα
 • Μεταφορά
 • Κοινωνικές δραστηριότητες / ταξίδια
 • Φωτοτυπικά έξοδα

Όλα τα τέλη αναφέρονται σε CHF (Ελβετικά φράγκα). Δεδομένου ότι το AUS - Το American University in Switzerland είναι ιδιωτικό ίδρυμα, όλοι οι φοιτητές πληρώνουν τα ίδια τέλη ανεξάρτητα από την εθνικότητα. Τα τέλη αναθεωρούνται κατά καιρούς και ενδέχεται να αλλάξουν από αυτά που αναφέρονται.

Το Πανεπιστήμιο διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε τέτοιες τροποποιήσεις ή τροποποιήσεις όπως είναι απαραίτητο.

Πως να πληρώσω

Οι αιτήσεις και τα τέλη εγγραφής πρέπει να καταβάλλονται πριν από τη διαδικασία υποβολής αίτησης θεώρησης. Τα δίδακτρα πρέπει να καταβάλλονται τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν από την ημερομηνία έναρξης του ακαδημαϊκού προγράμματος. Εάν η πληρωμή δεν γίνει, δεν μπορείτε να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε μαθήματα μέχρι να γίνει η πληρωμή. Οι πληρωμές μπορούν να γίνονται με τραπεζικό έμβασμα ή αυτοπροσώπως. Ο φοιτητής δεν θα είναι πλήρως εγγεγραμμένος μέχρι την πλήρη πληρωμή. Τα δίδακτρα και οι υπηρεσίες μπορούν να αποσύρονται σε περίπτωση μη πληρωμής.

Πολιτική επιστροφής

Αν ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα σπουδών και στη συνέχεια επιθυμείτε να αποσύρετε, πρέπει να ενημερώσετε γραπτώς την Αρχή. Οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων θα γίνει σύμφωνα με την πολιτική επιστροφής χρημάτων.

Σημείωση: Η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει μερικούς μήνες.

Υποτροφίες

Το AUS προσφέρει μια σειρά υποτροφιών και υποτροφιών για να σας βοηθήσει με την εκπαίδευσή σας. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να συλλεχθούν απευθείας από την ομάδα διαχείρισης.

Ευκαιρίες καριέρας

 • Ξεκινώντας τη δική σας εκκίνηση: Τα μαθήματα που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα εμπνέουν τους σπουδαστές που επιθυμούν να ακολουθήσουν το όνειρό τους να δημιουργήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις. Το εκτεταμένο δίκτυο της AUS θα παρέχει περαιτέρω τις σωστές συνδέσεις που οι σπουδαστές θα χρειαστούν για να μπορέσουν να ξεκινήσουν με επιτυχία τις ιδέες τους.
 • Συμμετοχή στις νεοσύστατες επιχειρήσεις: Το πτυχίο AUS με εξειδίκευση στην επιχειρηματικότητα προετοιμάζει τους μαθητές με τα εργαλεία, τις δεξιότητες και το δίκτυο που θα χρειαστούν για να ενταχθούν στις υπάρχουσες νεοσύστατες επιχειρήσεις.
 • Σύμβουλος επιχειρήσεων: Τα μαθήματα που συνδυάζονται με την πρακτική εμπειρία αποσκοπούν στην παροχή εργαλείων και δεξιοτήτων που βοηθούν τους μαθητές να εντοπίζουν καλύτερα τα κενά στην αγορά και όπου θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να ευδοκιμήσουν.
 • Εργασία στις πωλήσεις: Οι πωλητές είναι τα βασικά άτομα που πωλούν τα προϊόντα μιας επιχείρησης. Σας παρέχουμε τις δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να εκπροσωπήσετε και να διαχειριστείτε οποιαδήποτε εταιρεία.
 • Και πολλά άλλα.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Preparing you for the business of tomorrow, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities situated in La Tour-de-Peilz on the beautiful sho ... περαιτέρω

Preparing you for the business of tomorrow, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities situated in La Tour-de-Peilz on the beautiful shores of Lake Geneva close to the Olympic Capital Lausanne, and Geneva, the center for diplomacy. Throughout its 45-year history, AUS has prepared international business students with the knowledge, tools, and training of today to be a positive contributor to the general management of any business organization of tomorrow. Offering tailored education in an international and multicultural environment, with practical and theoretical courses, which are relevant for today’s market, AUS has a new, dynamic and ambitious staff providing a personal approach – both in the classroom and outside of the school – for all students. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη