Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η σουίτα BABS των προγραμμάτων εξοπλίζει τους μαθητές με δεξιότητες κριτικής σκέψης και την σύγχρονη δράση με επίκεντρο την εκπαίδευση σχετικά με τις βασικές λειτουργίες των επιχειρήσεων και το φάσμα των βασικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για να επιτύχει στο ιδιαίτερα απαιτητικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο των επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα είναι δομημένο με τρόπο που να παρέχει σε κάθε μαθητή την ευκαιρία να σπουδάσουν για ένα εξειδικευμένο πτυχίο Honours στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Τρεις εξειδικευμένες λύσεις βραβείο μονοπάτι που προσφέρεται για την ολοκλήρωση της Honours Πτυχίο Επιχειρήσεων.

Αυτές οι επιλογές σπουδών της οδού είναι: - Bachelor of Arts (Honours) Business Studies - (με ειδίκευση στο Marketing) - Bachelor of Arts (Honours) Business Studies - (με ειδίκευση στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική) - Bachelor of Arts (Honours) Business Studies - (ειδίκευση στη Διοίκηση και ΥΕ) Είναι σημαντικό κάθε μαθητής έχει την ευκαιρία να τονίσει την επιλογή των σπουδών τους καθώς προχωρούν από το πρώτο στο δεύτερο και στο τρίτο έτος σπουδών με αυτόν τον βαθμό των επιχειρηματικών σπουδών. Ως εκ τούτου, τα άτομα έχουν μεγάλη ευελιξία στην επιλογή των επιχειρηματικών σπουδών μαθήματα και στο σχεδιασμό της ανάπτυξης των δικών τους προπτυχιακούς εκπαίδευση των επιχειρήσεων. Καθώς προχωρείτε μέσω του προγράμματος κάθε μαθητής είναι σε θέση να προβαίνουν σε ενημερωμένες αποφάσεις για την αυξανόμενη προσωπική τους τομείς επιχειρηματικού ενδιαφέροντος και επιχειρηματικές γνώσεις και είναι σε θέση να ταιριάζει με αυτά για την επιλογή τους από τις μελέτες των επιχειρήσεων και θέματα για την επαγγελματική σταδιοδρομία τους προθέσεις.

Πρόσθετες μονοπάτια της ειδικευμένων σπουδών γίνονται τακτικά προστίθενται στο πλαίσιο του προγράμματος, προκειμένου να καλύψει τις μελλοντικές ανάγκες των διαφορετικών τύπων των επιχειρηματικών οργανώσεων και τις ιδιαίτερες ανάγκες της σταδιοδρομίας των φοιτητών μας.

Εισαγωγή

Έχουμε σχεδιάσει Bachelor of Arts μας (Hons) Διοίκηση Επιχειρήσεων πρόγραμμα να παρέχει σε κάθε μαθητή με μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση των επιχειρήσεων που είναι σχετικές με τις παρούσες και μελλοντικές ανάγκες της διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Με αυτό στο μυαλό μας πρόγραμμα επικεντρώνεται στην παροχή κάθε φοιτητής με μια σταθερή κατανόηση και γνώση των σύγχρονων θεωριών των επιχειρήσεων, τις ιδέες, τις έννοιες, τα προβλήματα, τις πρακτικές και τις λειτουργίες που θα τους δώσει τη δυνατότητα να θέσει τα θεμέλια για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στον κόσμο των επιχειρήσεων ή για τους μελλοντική ακαδημαϊκή σταδιοδρομία σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Για την επίτευξη αυτών των στόχων, μεγάλη έμφαση δίνεται στη διδασκαλία μας: - Σχετικά με τη σημασία της ικανοποίησης των αναγκών των φοιτητών, - στην υποστήριξη άμεσα τις δικές του απαιτήσεις μάθησης του κάθε μαθητή και την ανάπτυξη της γνώσης των επιχειρήσεων τους, - Την ανάπτυξη της ικανότητας του κάθε μαθητή να μελετήσει αυτές τις περιοχές των επιχειρήσεων που επιθυμούν να αναπτύξουν τη σταδιοδρομία τους.

Οι βασικές πτυχές, τις δεξιότητες, δημιουργική σκέψη, κρίσιμα ερωτήματα, την αναγνώριση του προβλήματος, η επίλυση προβλημάτων, και των επιχειρησιακών λειτουργιών των επιχειρηματικών σπουδών διδάσκονται, συνεπώς, μέσα σε ένα εξαιρετικά υποστηρικτικό και ευχάριστο περιβάλλον διδασκαλίας, όπου οι μαθητές: - - Διδασκαλία σε μικρές τάξεις - ότι οι ατομικές φροντιστήριο υποστήριξη από το όνομα εκπαιδευτικών - είναι σε θέση να μοιραστούν τις γνώσεις που φέρεται στη διδασκαλία μας από έμπειρους επαγγελματίες των επιχειρήσεων - είναι σε θέση να επωφεληθούν από την εκτεταμένη διεθνή διδακτική εμπειρία, την τεχνογνωσία και την αριστεία των ακαδημαϊκών καθηγητές που έχουν διδάξει στην Ιρλανδία, την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Βρετανία και την Άπω Ανατολή.

Πρόγραμμα Μοτίβο Παράδοση

Το πρόγραμμα έχει παραδοθεί σε δύο εξάμηνα κάθε έτους.

Κάθε εξάμηνο είναι συνήθως διάρκειας δώδεκα εβδομάδων. Μπορεί να απαιτηθεί απαιτήσεις αξιολόγησης εκτός αυτών των δώδεκα εβδομάδων διδακτικές περιόδους. Για πλήρη απασχόληση τους εγγεγραμμένους φοιτητές που κανονικά αναμένεται να παρευρεθούν στους χρόνους παράδοσης της ημέρας.

Οι φοιτητές μερικής απασχόλησης απαιτείται κανονικά για να παρακολουθήσουν το βράδυ παράδοσης για περίπου τρία βράδια κάθε εβδομάδα. Οι φοιτητές μερικής απασχόλησης απαιτείται, επίσης, να παρακολουθήσουν μαθήματα το Σάββατο ή την σεμινάρια σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές κατά τη διάρκεια του έτους και ενδέχεται επίσης να υποχρεωθούν να παρακολουθήσουν συγκεκριμένες εργαστήρια διακοπές. Φοιτητές μερικής απασχόλησης μπορούν επίσης να κανονίσει μοτίβο συμμετοχή τους με τη Σχολή και είναι ευπρόσδεκτοι να παραστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας παράδοσης του πλήρους προγράμματος χρόνου, εφόσον αυτό διευκολύνει την πρόσβαση στο πρόγραμμα διδασκαλίας.

Απονομή του σώματος

QQI (ποιότητα και τα προσόντα Ιρλανδία, η νέα ολοκληρωμένη πρακτορείο αντικατάσταση FETAC, HETAC, NQAI και ενσωματώνει τις λειτουργίες του IUQB). Επίπεδο: 8.

CAO Κωδικός

IC004

Μάθημα Ημερομηνία Έναρξης

Σεπ 2014

Syllabus

ΤΟ πρώτο έτος σπουδών

Πρώτο Έτος - Το πρόγραμμα Κοινού Κορμού

Όλες οι πρωτοετείς φοιτητές μελετούν έναν κοινό πυρήνα σπονδυλωτή πρόγραμμα. Η διδασκαλία στα δύο εξάμηνα του πρώτου έτους παρέχει στους φοιτητές με μια ολοκληρωμένη εισαγωγή στην επιχείρησή μελέτες και έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει σε κάθε μαθητή να έχει την κατανόηση και τις γνώσεις που απαιτούνται για να λειτουργήσει αποτελεσματικά σε όλα τα σύγχρονα επιχειρηματικά περιβάλλοντα. Τα κοινά βασικά μαθήματα του προγράμματος το πρώτο έτος και τίτλοι των module που αναφέρονται παρακάτω.

Στάδιο 1

Μαθήματα Κορμού: - Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής - Οικονομία - Δίκαιο των Επιχειρήσεων - Ανάλυση Δεδομένων και Στατιστικά - Μάρκετινγκ - Διοίκηση - Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού - Επιχείρηση Επικοινωνιών και ΤΠΕ - Εταιρική Κουλτούρα

Δεύτερου έτους σπουδών

Στάδιο 2

Μαθήματα Κορμού

  • Στρατηγική Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού - Προμήθεια και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας - Διαχείριση Γνώσης - Λογιστική Διαχείριση - Επιχειρήσεις Μέθοδοι Έρευνας - Χρηματοοικονομική Λογιστική - Corporate Finance - Στρατηγικό Μάρκετινγκ - Έρευνα αγοράς - Οργανωσιακής Συμπεριφοράς - Εφαρμοσμένων Οικονομικών - Σύγχρονα Θέματα στη Διοίκηση

Τρίτου έτους σπουδών

Εκτός από την κοινή Ενότητες Κορμού φοιτητές του τελευταίου έτους, επίσης, συμφωνώ με τους δασκάλους τους, οι ειδικοί μαθήματα που επιθυμούν να σπουδάσουν για το πτυχίο τους. Αυτά μελετηθεί κατά το τελευταίο έτος

Στάδιο 3

Μαθήματα Κορμού

  • Επιχειρηματική Πολιτική - Διαχείριση Αλλαγών - Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Λογιστικής ρεύμα: - Φορολογία - Οικονομικές Καταστάσεις - Ελέγχου & Διασφάλισης Μάρκετινγκ ρεύμα: - Μάρκετινγκ Υπηρεσιών - Διαχείριση Μάρκα - Άμεσο Μάρκετινγκ / ΥΕ ρεύμα: - Διοίκηση Επιχειρήσεων - Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού & Πληροφορικής Επιχειρηματικότητα

Λεπτομέρειες Αξιολόγησης

Η αξιολόγηση βασίζεται στην ισορροπία της συνεχούς αξιολόγησης (ες) και τέλος της αντίστοιχης εξέτασης.

Η συνεχής αξιολόγηση συνήθως απαιτεί από το μαθητή να υποβάλει μία ή δύο αναθέσεις τύπου δοκίμιο. Το σήμα για τις αναθέσεις συμβάλλει στο τέλος της ενότητας τελική βαθμολογία. Αναθέσεις αποτελούν ένα συγκεκριμένο ποσοστό των σημάτων ενότητας και αυτό είναι συνήθως το 50% κατά το πρώτο έτος, αλλά μπορεί να αυξηθεί κατά τα έτη δύο και τρία του προγράμματος.

Κάθε ενότητα αξιολογείται στο τέλος του εξαμήνου στο οποίο η μονάδα έχει μελετηθεί. Αυτό πρόκειται να εξασφαλίσει ότι η μάθηση που έχει βιώσει είναι φρέσκο ​​στο μυαλό του μαθητή και ότι εφόσον η εκ νέου κάθεται απαιτούνται αυτές μπορούν να υποστηρίζονται επαρκώς και να προετοιμαστούν για το μαθητή.

Γραπτή ανατροφοδότηση παρέχεται στους μαθητές για τις επιδόσεις τους στις εκτιμήσεις, και φροντιστήριο καθοδήγηση είναι διαθέσιμη για να υποστηρίξει τις ακαδημαϊκές επιδόσεις.

Ξαναδώσει ευκαιρίες μπορεί να προγραμματιστεί στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους ή μετά το πρώτο εξάμηνο κάθε έτους του προγράμματος, ανάλογα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις και Σχολή πολιτική.

Τι προσφέρουμε

Επιλογή Σπουδών

Η (Hons) Διοίκηση Επιχειρήσεων πρόγραμμα ΒΑ επιτρέπει σε κάθε μαθητή να αναπτύξει επιχειρηματικές περιοχές μελέτης ενδιαφέροντός τους και την εμπειρογνωμοσύνη καθώς αναπτύσσουν επιχειρηματική γνώση τους σε κάθε στάδιο του μαθήματος.

Κάθε μαθητής λαμβάνει τακτικές και λεπτομερείς ακαδημαϊκή καθοδήγηση φροντιστήριο για καθένα από τα θέματα που επιλέγουν να σπουδάσουν καθώς προχωρούν μέσα από το μάθημα: Οι μαθητές λαμβάνουν ιδιαίτερη συμβουλές σχετικά με: - την επιλογή των θεμάτων - Προετοιμασία για μια μελλοντική καριέρα - Η ανάπτυξη συγκεκριμένων περιοχών της το ενδιαφέρον και την εμπειρογνωμοσύνη των επιχειρήσεων - Ατομική ακαδημαϊκές επιδόσεις και την ανάπτυξη

Μαθαίνοντας για Διοίκηση Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Καριέρα

Η διδακτική ομάδα αντιλαμβάνεται ότι οι φοιτητές που επιλέγουν να σπουδάσουν τα προγράμματα Business Studies είναι συχνά αβέβαιοι ως προς το ποια επιχειρησιακά θέματα και τομείς καριέρα προτίθενται να αναπτύξουν μέχρι βιώνουν ένα πρόγραμμα σε επίπεδο πτυχίου.

Γνωρίζουμε επίσης ότι οι δεξιότητες και η εμπειρογνωμοσύνη που απαιτείται για ένα άτομο για να είναι επιτυχής και να κερδίσει την απασχόληση στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον και στον επαγγελματικό κόσμο μπορεί να είναι πολύ δύσκολο και ότι οι μαθητές να αποκτήσουν μια λεπτομερή κατανόηση αυτών κατά τη διάρκεια του χρόνου που δαπανάται για τη μελέτη ένα προπτυχιακό μάθημα.

Ως εκ τούτου, ο σχεδιασμός του προγράμματος BA (Hons) Business Studies εξασφαλίζει ότι κάθε μαθητής διδάσκεται: - τις βασικές επιχειρηματικές δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται για τη δημιουργία μιας επαγγελματικής διαδρομής - εξειδικευμένους τομείς των επιχειρηματικών σπουδών που να εξασφαλίζουν ότι οι μαθητές είναι σε θέση να είναι ευέλικτη και ανταγωνιστική η αγορά εργασίας ή στην εφαρμογή τους να εισέλθουν μεταπτυχιακών σπουδών.

  • Τα θέματα των επιχειρήσεων που είναι σε θέση να είναι προσεκτικά στις μελλοντικές ανάγκες και τις μελλοντικές ανάγκες του κάθε μαθητή καθώς προχωρούν με επιτυχία μέσα από κάθε έτους των σπουδών.

Διδασκαλία και Μάθηση

Διδασκαλία και τη μάθηση μας επικεντρώνεται στα εξής: - δημιουργία ενός υγιούς και σταθερή βάση στην επιχείρηση μελέτες θέματα για όλους τους μαθητές μας - το εξατομικευμένο εκπαιδευτικό ανάπτυξη και επαγγελματικές φιλοδοξίες σταδιοδρομίας του κάθε μαθητή - Παροχή διδακτική αριστεία και την ακαδημαϊκή υποστήριξη που ικανοποιεί τις ανάγκες του κάθε προπτυχιακό - παρέχοντας στους φοιτητές τη δυνατότητα να προβούν σε τεκμηριωμένη επιλογή και γνώση στην ανάπτυξη των γενικών ή εξειδικευμένων επιχειρηματικών δεξιοτήτων τους

Εβδομάδες Συνέδριο

Η υπεροχή της ακαδημαϊκής μας ομάδα διδασκαλίας και την επαγγελματική τους εμπειρία επιχείρηση υποστηρίζεται από μια σειρά τακτικών Διάσκεψης Εβδομάδες που περιλαμβάνονται στη διδασκαλία μας χρόνο. Κατά την πρώτη εβδομάδα του δεύτερου εξαμήνου κάθε έτους, όλοι οι μαθητές παρακολουθούν μια εβδομάδα διάσκεψης, η οποία αποτελείται από μια σειρά παρουσιάσεων διδασκαλίας που παρέχονται από εθνικά και διεθνώς αναγνωρισμένους επαγγελματίες, συγγραφείς, εκπαιδευτικοί από άλλα όργανα, σχεδιαστές, δημοσιογράφοι και άλλοι που έχουν δεσμευτεί για την εκπαίδευση των μαθητών μας και την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας τους.

Τα θέματα του Συνεδρίου εβδομάδες μας που σχετίζονται με τη διδασκαλία που λαμβάνει χώρα στο υπόλοιπο του εξαμήνου. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πολύτιμες επαφές με τους επαγγελματίες για τους σκοπούς της ανάπτυξης της σταδιοδρομίας, την έρευνα και την ανάπτυξη του έργου.

Επίσκεψη καθηγητών

Υπάρχει ένα τακτικό πρόγραμμα σε εθνικό επίπεδο και διεθνώς αναγνωρισμένων καθηγητών που επισκέπτονται και ειδικός επισκέψεις οργανώνονται σε τοπικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο επιχειρήσεων και οργανισμών.

Κλάση Μεγέθη, διαλέξεις και σεμινάρια

Οι μαθητές διδάσκονται σε μικρές τάξεις και κάθε μαθητής υποστηρίζεται καθ 'όλη τη διάρκεια από το όνομά του ακαδημαϊκού δασκάλου. Ακαδημαϊκό καθηγητές συναντηθεί με τους μαθητές σε τακτική βάση χρονοδιαγράμματος και να παρέχουν ατομικές ακαδημαϊκή υποστήριξη και συμβουλές.

Το κύριο περιεχόμενο του προγράμματος διδάσκεται μέσα από διαλέξεις και κάθε διάλεξη περιλαμβάνει χρόνο για ερωτήσεις και απαντήσεις για τη διασφάλιση ότι οι μαθητές είναι σε θέση να παράσχουν πληροφορίες σχετικά με τη διάλεξη, να κάνουν ερωτήσεις και να επιβεβαιώσει την κατανόησή τους για τα σημεία που τέθηκαν.

Οι Διαλέξεις υποστηριζόμενες από ατομικές και ομαδικές tutorials και σεμινάριο με βάση τις συζητήσεις της ομάδας. Αυτά παρέχουν την ευκαιρία για πιο λεπτομερή συζήτηση και για ατομική καθοδήγηση και την υποστήριξη που πρέπει να δοθεί στο ακαδημαϊκό περιεχόμενο του προγράμματος.

Κατά το τρίτο έτος των σπουδών κάθε φοιτητή διατίθεται ένα δάσκαλο ο οποίος παρέχει καθοδήγηση σχετικά με το σχεδιασμό, την επιχείρηση και την ολοκλήρωση της διατριβής τους. Η Διπλωματική Εργασία γίνεται από κάθε μαθητή ως ένα ατομικό ερευνητικό έργο το οποίο είναι σε θέση να συνδέεται με τις προθέσεις της σταδιοδρομίας τους, μια επιχείρηση μελέτη περίπτωσης, ή μια θεωρητική μελέτη.

Κατά το τρίτο έτος οι μαθητές αναλαμβάνουν επίσης ένα έργο ομάδα σπουδαστών που περιλαμβάνει μια πλήρη προσομοίωση Επιχειρήσεις. Αυτό μπορεί επίσης να σχετίζεται με την ανάπτυξη της επιχειρηματικής εμπειρίας του κάθε μαθητή και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την εμπειρία του εργάζονται μαζί σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων της πραγματικής ζωής.

Διδασκαλία και Μάθηση και Πληροφορικής Υποστήριξης - Moodle, Πληροφορικής και Βιβλιοθήκη Εγκαταστάσεις

Η διδασκαλία και η μάθηση που λαμβάνει χώρα στην επίσημη επίσημες κατηγορίες υποστηρίζεται από μια διαδραστική τεχνολογία πληροφοριών με βάση Moodle πλατφόρμα που προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη για τους φοιτητές.

Οι εγκαταστάσεις του προγράμματος περιλαμβάνουν πρώτης κατηγορίας και εκτεταμένη διαθεσιμότητα εργαστήρια υπολογιστών / εργαστήρια και πρώτες συλλογές βιβλιοθήκη της τάξης, καθώς και την πρόσβαση στη βιβλιοθήκη και μηχανογραφική υποστήριξη.

Ευκαιρίες εργασίας

Ευκαιρίες απασχόλησης για τους αποφοίτους μας ΒΑ (Hons) μελέτες είναι εξαιρετική, όπως το πρόγραμμα μας παρέχει μια γενική εκπαίδευση των επιχειρήσεων, καθώς και την ευκαιρία να αναπτύξει εξειδικευμένη τεχνογνωσία. Οι απόφοιτοι μπορούν να επιλέξουν από ένα ευρύ φάσμα της σταδιοδρομίας στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο. Οι απόφοιτοι από ΒΑ μας (Hons) θα είναι πλήρως εξοπλισμένη για να ακολουθήσει ένα ευρύ φάσμα διδάσκεται και ερευνητικά μεταπτυχιακά προγράμματα.

Απαιτήσεις

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι τουλάχιστον 2 Ανώτατη C3S και 4 Τακτική Επίπεδο D3s (να περιλαμβάνουν μαθηματικά) ή ισοδύναμο.

Οι μαθητές κάτω των 23 ετών την 1η Ιανουαρίου του έτους της εισόδου πρέπει να εφαρμόζονται μέσω της ΥΠΑ για IC004 Bachelor of Arts (Business Studies) Όλες οι υπόλοιπες αιτήσεις πρέπει να υποβάλλονται απευθείας στο γραφείο εισαγωγών.

Ζευγάρι Φοιτητών Οι υποψήφιοι οι οποίοι είναι άνω των 23 ετών από την 1η Ιανουαρίου του έτους έναρξης είναι επιλέξιμες για την είσοδο μέσα στο πρόγραμμα ως ώριμοι φοιτητές.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποIndependent College Dublin »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 Εξάμηνα
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη