Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor (Hons) στο Media Arts & Design

Το MAD πρόγραμμα αποσκοπεί στην προετοιμασία των μαθητών για να συνεχίσουν τη δημιουργική αριστείας σε μια πλούσια ποικιλία επαγγελμάτων, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε, εικαστικοί καλλιτέχνες, ψηφιακή καλλιτέχνες, διαδραστικό σχεδιαστές, σχεδιαστές ιστοσελίδων, κ.λπ. Μέσω της αυστηρής εικαστικών τεχνών, των μέσων ενημέρωσης και κατάρτισης του σχεδιασμού σε συνδυασμό με διεπιστημονικές συνεργασίες, πειραματισμούς trans-media, και τις δραστηριότητες ανταλλαγών, το πρόγραμμα MAD θα δώσει στους μαθητές ένα ισχυρό κίνητρο για την ανάπτυξη πέρα ​​από τις ζώνες άνεσής τους και να εξερευνήσουν τα όρια της γνώσης και των ικανοτήτων τους.

Ο απώτερος στόχος του MAD προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει τους αποφοίτους του να είναι η «μεταφορέα» ή «πληροφοριοδότης» μηνυμάτων για να καλύψει την ανάγκη της εθνικής πολιτικής σε σχέση με την καινοτομία. Οι στόχοι του προγράμματος είναι:

 • Να παρέχει στους φοιτητές με τη θεμελιώδη γνώση και τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη δημιουργία έργων τέχνης και του σχεδιασμού των μέσων ενημέρωσης.
 • Να γαλουχήσει μελλοντική επαγγελματική εικαστικούς καλλιτέχνες, ψηφιακή καλλιτέχνες και σχεδιαστές.
 • Να εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς ιστορικούς της τέχνης και ειδικούς μουσείο με μια παγκόσμια προοπτική για τις τέχνες μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Διδακτέα ύλη

Οι μαθητές αναμένεται να ολοκληρωθεί 132 μονάδες.

BmadCurriculumStructure

* Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Προοπτικές καριέρας

Ενώ η διάταξη του MAD πρόγραμμα είναι μια νέα εξέλιξη στην UIC, η πλειοψηφία των αποφοίτων των παρόμοιων προγραμμάτων σε άλλα όργανα έχουν εξασφαλίσει απασχόληση σε εταιρείες σχεδιασμού, κινηματογραφικές εταιρίες, εταιρείες web, εταιρείες κινουμένων σχεδίων, εταιρείες παραγωγής, μουσεία, γκαλερί, σπίτια τέχνης, και άλλους τομείς απασχόλησης που συνδέονται άμεσα με τις δημιουργικές βιομηχανίες. Όπως προαναφέρθηκε, το MAD πρόγραμμα αποσκοπεί στην προετοιμασία των μαθητών να αναπτύξουν τη σταδιοδρομία τους σε μια πλούσια σειρά από επαγγέλματα όπως:

 1. Καλλιτέχνες (ζωγράφος, γλύπτης, ψηφιακή καλλιτέχνες, ήχο καλλιτέχνες, κλπ)
 2. Σχεδιαστές (σχεδιαστής του προϊόντος, σχεδιαστής ιστοσελίδων, εμπορικά σχεδιαστής, κλπ)
 3. διαχειριστή Τέχνης (μουσείο, το προσωπικό γκαλερί)
 4. παράγοντα τέχνης

Επιπλέον, οι απόφοιτοι του MAD πρόγραμμα μπορεί επίσης να συνεχίσουν μεταπτυχιακές σπουδές σε διάφορους τομείς, όπως για παράδειγμα:

 1. ψηφιακή παραγωγή
 2. Animation και Motion Design
 3. Διεπιστημονικών έργων & απόδοση
 4. διαδραστική τέχνες
 5. Οπτικοακουστικό σχεδιασμό
 6. Σχεδιασμός προϊόντος
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε22 περισσότερα μαθήματα αποUnited International College »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη