Το εκπαιδευτικό έργο του Λυκείου των Βρυξελλών -

τεχνικές πανεπιστημίου εικόνας (στόχος: Τεχνική της φωτογραφίας) του Λυκείου των Βρυξελλών - Ilya Prigogine (πρώην INRACI)

Μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση

Ακόμα και κινούμενες εικόνες εισβάλλουν όλο και περισσότερο την καθημερινή μας ζωή. Η παραγωγή αυτή μπορεί να διασφαλιστεί μόνο από τις αρμόδιες τεχνικούς!

Εκπαίδευση παρέχεται στο τμήμα εικόνα HELB θέλετε, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του επαγγελματικού περιβάλλοντος.

Εκπαίδευση Φωτογραφία επιτρέπει να ελέγξουν τις τεχνικές φωτογραφίες, βίντεο και πολυμέσων ελαφρά τη καρδία. Αυτό το πρώτο περιλαμβάνει τη γνώση των αρχών του φωτισμού, τη σύνθεση και τη γραμματική της εικόνας της αισθητικής τους κωδικούς ... για την mettreensuite δύναμη εκτίει ποινή, μια προσέγγιση, ένα στυλ της μια δημιουργικότητα που εμπλέκεται στη διαφήμιση εικόνα, ντοκιμαντέρ ή ρεπορτάζ.

Ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό ψηφιακό εξοπλισμό καταγραφής (στούντιο και υπαίθρια γυρίσματα), μετά την επεξεργασία (υπολογιστές, σαρωτές, γραφικό δισκία) και εκτύπωση (έως και μεγάλες) ομάδα διαφορετικά εργαστήρια HELB εικόνα τοποθέτηση του μαθητή σε αρμονία με την πραγματικότητα του επαγγέλματος.

Η εκπαίδευση ευαισθητοποίησης, τεχνικών και ανθρώπινων

Η must για όλους τους φοιτητές του τμήματος HELB εικόνα από τα δύο πρώτα εξάμηνα κοινή επιτρέπει στους σπουδαστές που επιθυμούν να λάβουν εκπαίδευση φωτογραφία για να επιβεβαιώσει την αρχική επιλογή του και να αποκτήσουν τις τεχνικές έννοιες και πρακτικές που απαιτούνται για τον έλεγχο της φωτογραφία και κινηματογραφική γλώσσα, συμπεριλαμβανομένων εκμάθηση εργαλείων λογισμικού (Photoshop, Lightroom, το Final cut ...).

Από τον 3ο εξάμηνο, εκπαίδευση γίνεται ειδικά φωτογραφία και έρχεται σε lesaxes εξής: ντοκιμαντέρ φωτογραφία, εμπορική φωτογραφία, έκθεση φωτογραφίας. Πολλαπλές συνεργασίες και συνεργασίες στους τομείς της πληροφόρησης, της μόδας και της διαφήμισης έρχονται στήριξη της κατάρτισης. Άλλα έργα στοχεύουν να ανοίξετε την προβολή του κόσμου: εκπαιδευτικά ταξίδια, επισκέψεις σε εκθέσεις, συναντήσεις με προσκεκλημένους ομιλητές, ...

Κατά τη διάρκεια εξάμηνα 5 και 6, η ανάπτυξη ενός προσωπικού προγράμματος, μια πορεία 11 εβδομάδων στο χώρο εργασίας και μελέτης εργασίας End (TFE) στέμμα αυτό το πρόγραμμα σπουδών και τη φοιτητική ανοίξει τις πόρτες για εισαγωγή σε το επαγγελματικό τομέα της εικόνας, ειδικά σε αυτό της φωτογραφίας.

Μια διεθνής διάσταση

Η ανάπτυξη του διεθνούς εμπορίου είναι μια συνεχής ανησυχία για HELB. προγράμματα ανταλλαγών Erasmus στιλ μας ή τους άλλους να σας επιτρέψει να σπουδάσουν στο εξωτερικό ή να κάνουν πρακτική άσκηση εκεί.

κατάρτισης φωτογραφίας προσφέρει πολλές ευκαιρίες ...

Εμπορική φωτογράφος / Αρχιτεκτονική Φωτογράφος / Μόδα φωτογράφος / Press Φωτογράφος / δείξει Φωτογράφος φωτογράφος / Πορτραίτο / Ακόμα Φωτογράφος / Καλλιτέχνης Φωτογράφος / Studio / Τελικός επεξεργαστής Βοηθός (φωτομοντάζ, Post Production, μετά την επεξεργασία) / διαχειριστής γραφικών αλυσίδα / Φωτογραφία -Publisher / Παραγωγή / φινιρίσματος Professional (Επαγγελματική ψηφιακή εκτύπωση) / σχεδίαση / Πώληση / Εκπαίδευση

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
γαλλική γλώσσα

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποHaute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
6 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,165 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη