Bachelor των επιχειρήσεων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Bachelor of Business

Bachelor of Business είναι ένα νέο επαγγελματικό προσόν και θα είναι διαθέσιμο από το 2018

Αν είστε ένας πρωτοπόρος που θέλει να βοηθήσει να οδηγήσει τις αλλαγές που απαιτούνται για τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν στον 21ο αιώνα, το Bachelor of Business (BBus) θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

Το Bachelor of Business απευθύνεται σε εκείνους που ψάχνουν για μια δυναμική καριέρα που θα τους θέσει στην πρώτη γραμμή των στρατηγικών και των τεχνολογικών αλλαγών στο εσωτερικό του επιχειρηματικού κόσμου.

Αυτό το τριετές πτυχίο θα σας εξοπλίσει με τις γενικές δεξιότητες σε επιχειρήσεις και τη διαχείριση, καθώς και εξειδικευμένες γνώσεις για έναν ή περισσότερους από τους τομείς της Νέας Ζηλανδίας εξαγωγές υψηλής ανάπτυξης:

 • βιομηχανία μεταποίησης αγροτικών προϊόντων
 • Ψηφιακή Επιχειρήσεων
 • Επιχειρηματικότητα και την καινοτομία
 • διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας
 • Τουρισμός και φιλοξενία

Ως φοιτητής BBus, θα αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τους οποίους οι εταιρείες πρέπει να είναι ευέλικτη και το μέλλον εστιασμένη για να πετύχει στη σημερινή παγκόσμια αγορά? πώς να κάνει μια οργάνωση πιο αποτελεσματική και κερδοφόρα, και τι που εμπλέκονται στη διαχείριση των διεθνών αλυσίδων εφοδιασμού.

Θα πρέπει να εισαχθούν σε διασπαστικές ψηφιακές τεχνολογίες - όπως μεγάλα στοιχεία και το cloud computing - που μεταμορφώνουν τη φύση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Μέσα από πρακτικές εργασίες και μελέτες περιπτώσεων, θα μάθετε πώς να φέρει νέα προϊόντα στην αγορά, διαχείριση επιχειρηματικών σχεδίων σε συνεργασία με τους άλλους, και να εφαρμόσει κριτική και δημιουργική σκέψη σας για να βρείτε λύσεις για τα προβλήματα των επιχειρήσεων.

Στο τρίτο έτος, θα θέσει μάθησης σας στην πράξη με την ανάπτυξη ενός επιχειρηματικού σχεδίου για μια νέα εμπορική ή μη-κερδοσκοπική επιχείρηση start-up.

Πανεπιστήμιο Waikato είναι το ιδανικό μέρος για να γίνει ένας εμπειρογνώμονας σε αυτούς τους τομείς - είμαστε βρίσκεται στο προσανατολισμένη στις εξαγωγές γεωργικών καρδιά της Νέας Ζηλανδίας, με δύο λιμένες εσωτερικής ναυσιπλοΐας και το δικαίωμα λιμάνι στο κατώφλι μας. Η περιοχή είναι επίσης το σπίτι σε μια αυξανόμενη σύμπλεγμα της βιοτεχνολογίας, της αεροπορίας, της μεταποίησης και εταιρείες logistics. Και είμαστε κοντά στους τουρισμό hotspots της Rotorua, Ταουράνγκα, Waitomo και Όκλαντ.

Waikato έχει διεθνή φήμη

Θα πρέπει να φοιτούν σε σχολείο Διαχείρισης Waikato, το οποίο κατατάσσεται στην κορυφή του 1% των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας επιτύχει το Triple Crown διαπίστευσης από EQUIS, AMBA και AACSB το 2005. Αυτό είναι ένα παγκόσμιο σημείο αναφοράς της αριστείας στη διδασκαλία και την έρευνα.

Waikato, επίσης, κατατάσσεται στο top 150 πανεπιστήμια του κόσμου για τη διδασκαλία των Επιχειρήσεων και Μελετών Διαχείρισης, Λογιστική και Χρηματοοικονομική από το διάσημο QS Θέμα Rankings.

Ευκαιρίες καριέρας

 • Αγροτικής Οικονομίας αναλυτής
 • αναλυτής της επιχειρηματικής ευφυΐας
 • διευθυντής της εμπειρίας του πελάτη
 • Ψηφιακή διευθυντής των επιχειρήσεων
 • Επιχειρηματίας σκηνοθέτης / Διευθύνων
 • Logistics / διευθυντής της αλυσίδας εφοδιασμού
 • Διαχείριση Επιχειρήσεων
 • διαχειριστή του έργου
 • χειριστή Τουρισμού

Πρόγραμμα ανταλλαγής και σπουδών στο εξωτερικό

Προετοιμαστείτε για μια παγκόσμια καριέρα και να διευρύνουν τους ορίζοντές σας με τη μετάβαση σε μια στο εξωτερικό ανταλλαγής φοιτητών σε ένα από τα πανεπιστήμια εταίρους μας στην Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια Αμερική και το Μεξικό. Μπορείτε να μελετήσει στο εξωτερικό για 1-2 εξάμηνα, καταβάλλει τη συνήθη τέλη Waikato σας, και στη συνέχεια να πιστώσει τα σημεία πίσω στο βαθμό BBus σας.

οι μαθητές Διαχείρισης μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το Waikato Management School Διεθνές Χρηματιστήριο Υποτροφιών, Προσφέρονται δύο φορές το χρόνο και αξίζει μέχρι και $ 2.500. Μπορείτε επίσης να υποβάλουν αίτηση για το Ανακαλύψτε SWUFE Διεθνές Summer Camp Υποτροφιών, Η οποία παρέχει ένα πλήρως χρηματοδοτούμενο ταξίδι στην Κίνα για δύο εβδομάδες της επιχείρησης διαλέξεις και πολιτιστικές δραστηριότητες, που φιλοξενείται από το Νότιο-Δυτική Πανεπιστήμιο Οικονομίας και Οικονομικών (SWUFE).

πολιτιστική εμπειρία

Waikato Management School έχει ένα ζωντανό πολιτισμό των φοιτητών που προσφέρει την αφθονία των κοινωνικών και ευκαιρίες μάθησης. Μπορείτε να συναντήσετε ομοϊδεάτες τους ανθρώπους μέσω των συλλόγων σπουδαστών, όπως:

 • Σύλλογος Waikato Management School Φοιτητών (WMSSA)
 • Beta Η Alpha Psi - Waikato κεφάλαιο (Λογιστική club)
 • Οικονομικά Ομάδα Συζήτηση
 • Διαχείριση Επικοινωνίας Σύλλογος Φοιτητών (MCSA)
 • Te Ranga Ngaku - το δίκτυο των φοιτητών διαχείρισης Μαορί
 • Νησιά του Ειρηνικού Διαχείρισης Σύλλογος Φοιτητών (PIMSA)
 • Καινοτομία σταθμό Waikato
 • Κοινωνική Waikato Καινοτομία

Προσφέρουμε μια Πρόγραμμα μέντορα φοιτητής για τους μαθητές της διαχείρισης πρωτοετείς για να σας βοηθήσει να κάνετε την ακαδημαϊκή μετάβαση από το λύκειο στο πανεπιστήμιο.

Για εξειδικευμένες συμβουλές για το γράψιμο δοκίμια και εκθέσεις, επικοινωνήστε με την ομάδα μας για ειδικευμένους εκπαιδευτικούς στο Μονάδα Ανάπτυξης Μάθησης WMS Γλώσσα και, Που βρίσκεται στο διοικητικό Φοιτητικό Κέντρο (MSB1.50).

Η είσοδος και η εγγραφή

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για το Bachelor of Business, αν έχετε Πανεπιστήμιο, ή ισοδύναμο. Όλες οι άλλες αιτήσεις θα εξετάζονται κατά περίπτωση προς περίπτωση. Αν δεν πληρούν τα κριτήρια εισδοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε recruitment@waikato.ac.nz, Καθώς μπορεί να υπάρχουν και άλλα μονοπάτια που μπορείτε να ακολουθήσετε για να σπουδάσουν στο Πανεπιστήμιο του Waikato.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... περαιτέρω

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Διαβάστε Λιγότερα
Χάμιλτον , Tauranga + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη