Bachelor των έργων πολιτικού μηχανικού

VIA University College

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor των έργων πολιτικού μηχανικού

VIA University College

έργα πολιτικού μηχανικού

Σύντομη εισαγωγή

Ο πρόγραμμα πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού είναι 3½ ετών πλήρους απασχόλησης πρόγραμμα διδάσκονται στα αγγλικά, το οποίο σας παρέχει με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για τη διαχείριση των διαρθρωτικών υπολογισμούς, σχέδια, εδαφομηχανικής, υπολογισμοί δρόμο, κ.λπ.

Η ευελιξία του προγράμματος και η ποικιλία από μαθήματα σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα ατομικό πτυχίο που θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα επιθυμητό.

Πολιτικών Μηχανικών είναι ένα διεθνές επάγγελμα που περιλαμβάνει το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία και τη βελτίωση του δομημένου περιβάλλοντος. Πολιτικοί Μηχανικοί παρέχουν τις τεχνικές γνώσεις και τις δεξιότητες διαχείρισης να σχεδιάσει, το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση τέτοιων εγκαταστάσεων, όπως τα κτίρια, αεροδρομίων και λιμένων, τα συστήματα παροχής νερού, συστήματα επεξεργασίας αποβλήτων, οδικά και σιδηροδρομικά δίκτυα και γέφυρες - με βιώσιμο τρόπο για τη μείωση των επιπτώσεων για το περιβάλλον. Το πρόγραμμα λαμβάνει χώρα στο Campus Χόρσενς.

Περιεχόμενο και Δομή

Το πρόγραμμα είναι οργανωμένο σε επτά εξάμηνα, όπου κάθε εξάμηνο ασχολείται με ένα συγκεκριμένο θέμα.

Η προσέγγιση αυτή οδηγεί σταδιακά σε μια κατανόηση όλων των πτυχών της διαδικασίας πολιτικού μηχανικού, όπως η κατασκευή του σχεδιασμού, της ανάπτυξης της πόλης και τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των κτιριακών έργων.

Το πρόγραμμα σας παρέχει μια στέρεη θεωρητική εκπαίδευση σε συνδυασμό με την πρακτική εμπειρία που αποκτήθηκε από την πρακτική αναθέσεις λυθεί μεμονωμένα όσο και σε ομάδες. Θεωρία και κατηγορία-διδασκαλία θα επικρατούν κατά την έναρξη του μαθήματος, ενώ στη συνέχεια το έργο θα είναι περισσότερο προσανατολισμένη έργο αντανακλά το γεγονός ότι οι Πολιτικοί Μηχανικοί συχνά εργάζονται σε σχέδια στα οποία συμμετέχουν πολλοί άνθρωποι.

Η διαδικασία εκμάθησης καλύπτει τη θεωρία σε συνδυασμό με μια σειρά από πολυτομεακά σχέδια που θα πραγματοποιηθούν τόσο μεμονωμένα όσο και σε ομάδες. Θεωρητικά μαθήματα και τα μαθήματα θα έχουν μεγαλύτερη ένταση στην αρχή κάθε εξαμήνου, ενώ αργότερα τείνουν να είναι περισσότερο προσανατολισμένη έργο.

Κατά τη διάρκεια του 5ο εξάμηνο αυτού του προγράμματος, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία μέσα από μια περίοδο πρακτικής άσκησης, η οποία περιλαμβάνει τη συνεργασία για μια διεθνή εταιρεία στη Δανία ή στο εξωτερικό.

Στο 6ο εξάμηνο, θα επιλέξουν μια ειδικότητα, ενώ η τελική του 7ου εξαμήνου θα επικεντρωθεί στο έργο Bachelor.

Ειδικότητες

Υπάρχουν 3 πιθανές ειδικοτήτων για να επιλέξετε το πρόγραμμα Πολιτικών Μηχανικών.

Στατικη Μελετη
Στατική Μελέτη δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και τον υπολογισμό των κατασκευών από σκυρόδεμα, χάλυβα, ξύλο και τοιχοποιία.

Πολιτικών Έργων
Αυτή η εξειδίκευση επικεντρώνεται στο σχεδιασμό, τους υπολογισμούς, τις μεθόδους επεξεργασίας, διαχείριση έργων, τη χρηματοδότηση, το δίκαιο, καθώς και ζητάτε από την κυκλοφορία και το σχεδιασμό.

Ενεργειακή Μελέτη
Η εξειδίκευση επικεντρώνεται στο σχεδιασμό και τον υπολογισμό των ενεργειακών συστημάτων σε κτίρια.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα συνδυασμό των 3 ειδικότητες - σε αυτή την περίπτωση θα έχετε καμία ονομασία ειδικότητας - αλλά από την άλλη πλευρά, θα έχετε τη δυνατότητα μιας ευρύτερης σύνθεσης από τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

VIA University College του θα δέχεται αιτήσεις από τους ξένους φοιτητές που έχουν τουλάχιστον 12 χρόνια συνδυασμένης πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που χορηγεί ένα πτυχίο από διαπιστευμένο σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Θα πρέπει να έχετε τα μαθηματικά σε προχωρημένο επίπεδο (που αντιστοιχεί σε ένα δανικό Α-επίπεδο), φυσικής στο ενδιάμεσο επίπεδο (που αντιστοιχεί σε ένα δανικό Β-επίπεδο) και τη χημεία σε βασικό επίπεδο (που αντιστοιχεί σε ένα C-επίπεδο της Δανίας).

Εκτός Απολυτήριο σας, θα πρέπει να τεκμηριώνει το επίπεδο των μαθηματικών σας, παρέχοντας μια μεταφρασμένη έκδοση του αναλυτικού προγράμματος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προχωρημένο επίπεδο μαθηματικών πορεία σας.

Αν δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προχωρημένο επίπεδο μαθηματικών διδακτέα ύλη σας δεν περιλαμβάνει τα θέματα που αναφέρονται σε αυτές τις απαιτήσεις Μαθηματικά, ενδέχεται να σας ζητηθεί να συμμετάσχει σε δύο εβδομάδες μαθημάτων υποχρεωτικής μαθηματικά τον Αύγουστο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Φεβρ. 2019
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3.5 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
46,000 EUR
Δίδακτρα ισχύει για τους μη κοινοτικούς πολίτες
Information
Deadline
Locations
Δανία - Horsens
Ημερομηνία Έναρξης : Φεβρ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
1 September - 5 January
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
1 February - 15 March
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Φεβρ. 2019
Δανία - Horsens
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
1 September - 5 January
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Σεπτ. 2019
Δανία - Horsens
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
1 February - 15 March
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών