Bachelor της ict μηχανικής

VIA University College

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor της ict μηχανικής

VIA University College

Σύντομη εισαγωγή

Ο Μηχανικών Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Πρόγραμμα είναι ένα 3½ ετών πλήρους απασχόλησης πρόγραμμα βαθμό διδάσκονται στα αγγλικά. Είναι η την εκπαίδευση του μέλλοντος, Παρέχοντας στους φοιτητές με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για τη διαχείριση των πληροφοριακών συστημάτων στις επιχειρήσεις του σήμερα και του αύριο. Αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει τη γνώση της τεχνολογίας των πληροφοριών, μικροεπεξεργαστών και τεχνολογίες του διαδικτύου, καθώς και τον τρόπο που οι εταιρείες σήμερα να συνεργαστεί μαζί της. Το πρόγραμμα λαμβάνει χώρα στο Campus Χόρσενς.

Περιεχόμενο και Δομή

Το πρόγραμμα συνδυάζει θεωρία και πράξη μέσα από το έργο του έργου και οι εμπορικές υποθέσεις. Εκτείνεται σε επτά εξάμηνα και αποτελείται από βασικές ενότητες, καθώς και μαθήματα επιλογής. Κάθε εξάμηνο θα ολοκληρωθεί με μια θεματική εργασία εξαμήνου. Το πρόγραμμα αποτελείται από δύο κύριους κλάδους: τον προγραμματισμό και ηλεκτρονικά. Το 4ο εξάμηνο περιλαμβάνει μια σειρά μαθημάτων σε πραγματικό χρόνο Java συνδυάζει αυτά τα δύο θέματα.

Κατά τη διάρκεια του 5ο εξάμηνο αυτού του προγράμματος, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία μέσα από μια περίοδο πρακτικής άσκησης, η οποία περιλαμβάνει τη συνεργασία για μια διεθνή εταιρεία στη Δανία ή στο εξωτερικό.

Στο 6ο εξάμηνο, θα επιλέξουν μια ειδικότητα, ενώ η τελική του 7ου εξαμήνου θα επικεντρωθεί στο έργο Bachelor.

Η ευελιξία του προγράμματος και η ποικιλία από μαθήματα σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό προφίλ.

Ειδικότητες

Στο τρίτο εξάμηνο, θα αρχίσει σε ένα από τα παρακάτω ειδικότητες:

  • πληροφοριακά συστήματα των επιχειρήσεων
  • Cross Media
  • Ενσωματωμένα Μηχανικών

πληροφοριακά συστήματα των επιχειρήσεων
Η εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα Επιχειρήσεων επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της πληροφορικής που βασίζεται επιχειρηματικές λύσεις για την παραγωγή, τις πωλήσεις και τη διαχείριση της κυκλοφορίας, κλπ, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής όπως Java ™, .NET, C #, η Oracle ™, MSSQL, κ.λπ. Επίσης, η εξειδίκευση ασχολείται με την εξόρυξη δεδομένων, ανάλυση δεδομένων και τεχνικές απεικόνισης δεδομένων, Big Data και master διαχείρισης δεδομένων, καθώς και την επιχειρηματική ευφυΐα, αποθήκευση δεδομένων, συστήματα διαχείρισης βάσεων δεδομένων, για τις εσωτερικές λειτουργίες και tuning. Η εξειδίκευση καλύπτει επίσης τα παραδοσιακά θέματα ΤΠΕ, όπως η επιστήμη των υπολογιστών, προγραμματισμός, αλγορίθμων και τεχνητής νοημοσύνης.

Cross Media
Ο σταυρός εξειδίκευση των μέσων ενημέρωσης συγχωνεύει τις τεχνικές δεξιότητες των παραδοσιακών θέματα ΤΠΕ, όπως η επιστήμη των υπολογιστών και προγραμματισμού με την επικοινωνία σε πολλαπλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε, κινητές εφαρμογές, παιχνίδια και web. Η εξειδίκευση εισάγει Ενότητας προγραμματισμού που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη παιχνιδιών. Η εξειδίκευση θα καλύψει επίσης την απέραντα τομέα της κινητής εφαρμογής, διδάσκει στους μαθητές πώς να αναπτύξουν και το πρόγραμμα των κινητών εφαρμογών. Επίσης, η εξειδίκευση θα εισαγάγει τα επαγγελματικά εργαλεία ψηφιακών μέσων που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία δικτυακών τόπων, καθώς και τις έννοιες και τις τεχνικές για την ανάπτυξη με επίκεντρο τον χρήστη ιστοσελίδες. Τέλος, η εξειδίκευση θα καλύψει επίσης τις αρχές των διαφόρων τύπων μέσων μαζικής ενημέρωσης, περιγράφοντας την ψηφιοποίηση τους και προχωρώντας σε θέματα που προκύπτουν όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε συνδυασμό, καθώς και Γραφικά Υπολογιστών, Αρχές Σχεδιασμού για τα πολυμέσα, βίντεο, κίνηση και ήχο, και XML και πολυμέσων.

Ενσωματωμένα Μηχανικών

Ενσωματωμένα Μηχανική με έμφαση στον προγραμματισμό σε πραγματικό χρόνο και διασύνδεσή τους με τα ηλεκτρονικά. Ο ενσωματωμένος Μηχανικών εξειδίκευση περιέχει Επιστήμη Υπολογιστών, Προγραμματισμός, βασικά ηλεκτρονικά, σε πραγματικό χρόνο Πληροφορική και Διασύνδεση με την ηλεκτρονική. Θα λάβετε ειδικά προσόντα για την ανάπτυξη και το πρόγραμμα ηλεκτρονικών συσκευών με ενσωματωμένη νοημοσύνη. Η εξειδίκευση καλύπτει την τεχνολογία των πληροφοριών, καθώς και κλάδους όπως η ηλεκτρολογία, αυτοματοποίησης, προηγμένη μηχανική και δυναμική. Η κύρια έμφαση δίνεται στην ένταξη της πληροφορικής και μηχανικές λύσεις.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Απαιτήσεις για τους ξένους φοιτητές:

  • Λύκειο Εξέταση Πιστοποιητικά και διπλώματα από τουλάχιστον 12 χρόνια συνδυασμένης πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Παρακαλούμε επίσης να στείλετε ένα αντίγραφο της αναλυτικής βαθμολογίας μεταφραστεί στα αγγλικά)
  • Η Διεθνής και η Ευρωπαϊκή Baccalaureates
  • Τα ανωτέρω πιστοποιητικά πρέπει να παρέχουν αποδείξεις των μαθηματικών σε υψηλό επίπεδο Ένα προηγμένο, τη φυσική και τα αγγλικά που αντιστοιχεί σε ένα δανικό Β-επιπέδου (ενδιάμεσο επίπεδο με τουλάχιστον 2 χρόνια στο ανώτερο δευτεροβάθμιο επίπεδο)
  • Ένα ανώτερο δίπλωμα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης συμπληρώνονται με τουλάχιστον δύο έτη σπουδών σε συναφή αντικείμενα? πτυχίο συνιστάται από τα πανεπιστήμια στην Αφρική Συμ-προσπαθεί, το Μπαγκλαντές, την Ινδία, το Πακιστάν, την Κίνα και τις Φιλιππίνες
  • Τεκμηρίωση σημερινό αγγλικό γλωσσικό επίπεδό σας. Δεχόμαστε το τεστ TOEFL, Το TOEIC, IELTS τη δοκιμή ή τη δοκιμή του Cambridge ESOL.
  • Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να πάρετε το VIA University College Αγγλικής Γλώσσας Αξιολόγηση Test (VIAT / e).

Οι υποψήφιοι οι οποίοι έχουν ως μητρική γλώσσα ή την απόδειξη της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και τη Νέα Ζηλανδία εξαιρούνται από τις απαιτήσεις εισαγωγής στην αγγλική γλώσσα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Φεβρ. 2019
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3.5 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
46,000 EUR
Δίδακτρα ισχύει για τους μη κοινοτικούς πολίτες
Information
Deadline
Locations
Δανία - Horsens
Ημερομηνία Έναρξης : Φεβρ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
1 September - 5 January
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
1 February - 15 March
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Φεβρ. 2019
Δανία - Horsens
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
1 September - 5 January
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Σεπτ. 2019
Δανία - Horsens
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
1 February - 15 March
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών