Bachelor της οικονομίας

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Οικονομικά μαθητές να μάθουν να αναλύουν τα συστήματα παραγωγής και διανομής των αγαθών και των υπηρεσιών σε ομάδες και άτομα. Οι μαθητές μαθαίνουν να κατανοούν και να εξηγήσει μια ποικιλία θεμάτων, όπως η απασχόληση, ο πληθωρισμός, οι επιχειρηματικοί κύκλοι, την οικονομική ανάπτυξη, τις αγορές, την παραγωγή, τη διανομή, τους μισθούς, τα κέρδη, τα επιτόκια, τα χρήματα, τους φόρους, ο ανταγωνισμός, μονοπώλιο, το διεθνές εμπόριο, την οικονομική ιστορία, τις δημόσιες πολιτικής, και πολλά άλλα.

Στο Green River College μπορείτε να αρχίσετε τις σπουδές σας με τη λήψη μαθήματα που σας προετοιμάσει για να είναι "μείζονος έτοιμη" και μεταφορά σε ένα πανεπιστήμιο. Ενώ παίρνετε σημαντικές προϋποθέσεις σας μέσα βαθμό τη μεταφορά σας, μπορείτε να εστιάσετε τις επιλογές διανομής σας και αιρετό πιστώσεις προς την επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων και την περιοχή που σας ενδιαφέρει.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Οικονομικά (ECON)

ECON 100 Οικονομική Αρχές και Εφαρμογές (5)

Γενική πορεία της έρευνας, τονίζοντας βασικές αρχές της οικονομικής ανάλυσης και τις εφαρμογές τους σε τρέχοντα προβλήματα και κοινωνικά ζητήματα. Προορίζεται κυρίως για τους φοιτητές που δεν με ειδίκευση στην επιχείρηση ή την οικονομία και δεν προτίθενται να λάβουν ECON 200. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ: Επιλέξιμα για ENGL 099 ή άδεια του εκπαιδευτή. Ικανοποιεί την απαίτηση των κοινωνικών επιστημών για το πτυχίο ΑΑ.

ECON 101 Οικονομικά του Ανταγωνισμού (5)

Μελέτη της σπανιότητας, τον ανταγωνισμό, το κόστος, τις τιμές, και τα κέρδη με ιδιαίτερη προσοχή στους πόρους, τα συνδικάτα, επιχειρήσεις και την κυβέρνηση. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ: Επιλέξιμα για ENGL 099 ή άδεια του εκπαιδευτή. Ικανοποιεί την απαίτηση των κοινωνικών επιστημών για το πτυχίο ΑΑ.

ECON 194 Ειδικά Θέματα-Οικονομικά (1-5)

Εστιάζει σε ένα ειδικό θέμα, όπως ο πληθωρισμός, η ανεργία, η αύξηση του πληθυσμού, η ρύπανση του περιβάλλοντος, της ενέργειας, της φορολογίας, των διακρίσεων, της φτώχειας, της εγκληματικότητας, της υγειονομικής περίθαλψης, ή η ενέργεια. Περιστασιακά, μια ενιαία πορεία μπορεί να καλύπτει πολλές από αυτά τα θέματα. Αποτελείται από παρουσιάσεις μαθητών διαλέξεις, τάξη και συζητήσεις σε μικρές ομάδες, και. Οι μαθητές χρησιμοποιούν οικονομικές έννοιες στην πορεία παρουσιάσεις. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ: Επιλέξιμα για ENGL 099 ή άδεια του εκπαιδευτή.

ECON 298 Ανεξάρτητη Μελέτη-Οικονομικά θέματα 1 (5)

Επιτρέπει στους μαθητές να ακολουθήσουν ατομικά συμφέροντα ή ειδικές ευκαιρίες στα οικονομικά υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή. Προαπαιτούμενα: Τουλάχιστον μία πορεία 200-επίπεδο ECON και την άδεια εκπαιδευτή.

ECON 299 Ανεξάρτητη Μελέτη-Οικονομικά 2 (5)

Επιτρέπει στους μαθητές να ακολουθήσουν ατομικά συμφέροντα ή ειδικές ευκαιρίες στα οικονομικά υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή. Προαπαιτούμενα: Τουλάχιστον μία πορεία 200-επίπεδο ECON και την άδεια εκπαιδευτή.

ECON 201 Micro & Οικονομικών (5)

Συνεχίζεται η ανάλυση των προβλημάτων που σχετίζονται με τη σπανιότητα, την επιλογή, τον ανταγωνισμό, και το κόστος. Εξετάζει τις βασικές αρχές και τα μοντέλα της μικροοικονομίας και της εφαρμογής τους σε σύγχρονα θέματα και προβλήματα. Κυρίως για τους φοιτητές οι οποίοι λαμβάνουν επιπλέον μαθήματα που απαιτούν καλή γνώση της μικροοικονομικής θεωρίας. Προαπαιτούμενα: ECON & 202 και είναι επιλέξιμα για το ENGL & 101? ή άδεια εκπαιδευτή. Ικανοποιεί την απαίτηση των κοινωνικών επιστημών για το πτυχίο ΑΑ.

ECON 202 & Macro Οικονομικών (5)

Εισάγει οικονομική λογική. Καλύπτει βασικά οικονομικά ζητήματα που αφορούν την εξοικονόμηση, τον ανταγωνισμό και την ανταλλαγή. Επίσης καλύπτει μακρο οικονομικά και ζητήματα που αφορούν τον καθορισμό του εθνικού εισοδήματος, της παραγωγής, της απασχόλησης και του επιπέδου των τιμών. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ: Επιλέξιμα για ENGL & 101 και 147 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ? ή άδεια εκπαιδευτή. Ικανοποιεί την απαίτηση των κοινωνικών επιστημών για το πτυχίο ΑΑ.

Green River

Green River - Ένας ηγέτης στη μεταφορά πανεπιστήμιο

Το πρόγραμμά μας μεταφορά 2 + 2 προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να ξεκινήσει τετραετές πτυχίο πτυχίο τους. Το πρόγραμμα μεταφοράς παρέχει μαθήματα που ισοδυναμεί με τα δύο πρώτα χρόνια του πανεπιστημιακού πτυχίου. Οι μαθητές μπορούν να λάβουν δύο χρόνια στο Green River College, στη συνέχεια μεταφορά στο πανεπιστήμιο για να ολοκληρώσει το βαθμό τους τετραετής.

γιατί

Οι μαθητές μας έχουν εισαχθεί προς πολλά κορυφαία 100 πανεπιστήμια παγκοσμίως *, όπως ιεραρχήθηκαν από την Σαγκάη Jiaotong Πανεπιστήμιο, συμπεριλαμβανομένων:

Brown University, California State University, το Πανεπιστήμιο Cornell, Χαβάη Πανεπιστήμιο του Ειρηνικού, του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα, Johns Hopkins, το Ohio State University, Parsons School of Design, Pratt Institute, το Πανεπιστήμιο Purdue, San Jose State University, Πανεπιστήμιο του Σιάτλ, το Πανεπιστήμιο Tufts, UC Berkeley, UC Σάντα Μπάρμπαρα, UCLA, UNC - Chapel Hill, του Πανεπιστημίου του Michigan, το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον, το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Όστιν, Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον, το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν Πολιτεία της Ουάσιγκτον Πανεπιστήμιο * Σημείωση: Η είσοδος στην επιλεκτική πανεπιστήμια είναι άκρως ανταγωνιστική.

Οι Green River College διεθνείς φοιτητές έχουν εισαχθεί σε εκατοντάδες πανεπιστήμια σε όλη την αμερικανική. Οι μαθητές να αποκτήσουν τα προσόντα που απαιτούνται για την εισαγωγή σε Green River και μεταφέρετε σε κορυφαία πανεπιστήμια όπως juniors τρίτο έτος. Η είσοδος δεν είναι εγγυημένη, αλλά οι μαθητές μας έχουν μεγάλη επιτυχία στην απόκτηση εισαγωγή σε κορυφαία πανεπιστήμια.

Greenriver

Εκπαιδευτικών Αναγκών

Για να αποκτήσει το πτυχίο πανεπιστημίου στις ΗΠΑ, όλοι οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν τις ειδικές απαιτήσεις για τα μεγάλα τους, καθώς και γενικές απαιτήσεις εκπαίδευσης που αποτελούν τα θεμέλια της μάθησης σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των μαθηματικών, γραφής, Επιστήμη, κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών. Στους μαθητές δίνεται η ελευθερία να επιλέξει μαθήματα της επιλογής τους από γενικές κατηγορίες. Για παράδειγμα, στην κατηγορία "Κοινωνικές Επιστήμες", οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε από τα ακόλουθα θέματα: κοινωνιολογία, ψυχολογία, οι πολιτικές επιστήμες, την ιστορία, τη γεωγραφία και άλλους. Η κατηγορία Ανθρωπιστικές περιλαμβάνει: την τέχνη, την ομιλία, τις επικοινωνίες, τις γλώσσες, τη μουσική, τη φιλοσοφία, και άλλοι. Επιστήμη περιλαμβάνει: τη χημεία, τη βιολογία, τη φυσική, την αστρονομία, και άλλοι.

Πώς δουλεύει?

Πάνω από 25 πανεπιστήμια έχουν προσφέρει η Πανεπιστήμιο Διαδρομή Μεταφοράς (UTP) επιλογή για κάθε σπουδαστή που έχει γίνει δεκτός σε Green River. Η εγγύηση δεν ισχύει για "κρούση" μεγάλοι. Αυτό είναι το πώς λειτουργεί:

1. Εφαρμογή σε Green River

2. Επιλέξτε ένα πανεπιστήμιο - Επιλέξτε το πανεπιστήμιο από τη λίστα. Ελέγξτε το πανεπιστήμιο για την εφαρμογή. Επιλέξτε ένα μοναδικό πανεπιστήμιο. Βεβαιωθείτε ότι το πανεπιστήμιο θα επιλέξετε έχει μεγάλες σας.

Θα λάβετε το πανεπιστήμιο όρους επιστολή αποδοχής ή δήλωση την ίδια στιγμή που θα λάβετε την εισδοχή επιστολή Green River.

Δείγμα Μαθήματα για τα δημοφιλή Majors:

/ Design Art:

 • Ξεκινώντας Σχεδιασμός
 • Σχέδιο
 • Χρώμα και σχέδιο
 • 3 τρισδιάστατο σχεδιασμό
 • Ψηφιακή Φωτογραφία
 • Ζωγραφική και Ιστορία της Τέχνης
GreenriverΦοιτητές

Green River ξέρει πόσο σημαντικό είναι να στέγαση στην επιτυχία του φοιτητή. Αυτός είναι ο λόγος που το προσωπικό στέγασης μας πάει το πρόσθετο μίλι για να δώσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, παρέχοντας μια φροντίδα, θετική, ασφαλή και υποστηρικτικό αμερικανική εμπειρία ζωής.

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ CAMPUS CORNER

Γνωρίστε την παραδοσιακή αμερικανική ζωή κολλεγίων στο Campus Corner Διαμερίσματα (CCA)

Οι μαθητές απολαμβάνουν μια άνετη, στις πανεπιστημιουπόλεις τοποθεσία? άνετο, υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις? ένα εξαιρετικό περιβάλλον μελέτη? και μια ευκαιρία να συμμετάσχουν και να κάνουν φίλους σε υποστηρικτικό φοιτητική κοινότητα των 340 περίπου μαθητές και μαθήτριες και τους διεθνείς. Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 17 ετών κατά τη στιγμή της μετακόμισής-in.

Οφέλη από Ζώντας στην πανεπιστημιούπολη:

 • Ζώντας στην πανεπιστημιούπολη είναι βολικό!
 • Κοντινή απόσταση από την τάξη, βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, γυμναστήριο και Παραστατικών Τεχνών Κέντρο
 • Κοινοτικό Κέντρο, όπου μπορείτε να συναντήσετε και να κάνουν φίλους από όλο τον κόσμο
 • Πολλά από επί τόπου τις δραστηριότητες των φοιτητών
 • Ιδιωτικές και η ομάδα περιοχές μελέτης
 • Εύκολο να εμπλακούν σε δραστηριότητες πανεπιστημιούπολη158111581215813
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Students can take two years at Green River College, then transfer to a university to complete their four-year degree.

Students can take two years at Green River College, then transfer to a university to complete their four-year degree. Διαβάστε Λιγότερα
Πυρόξανθος , Πυρόξανθος + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη