Bachelor της μηχανολογίας

Γενικά

24 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

μηχανοηλεκτρονική

Ο μελέτες Μηχανοτρονικής προσφέρει μια πρακτική, την εφαρμογή προσανατολισμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση στον τομέα της μηχανικής, όπως παρουσία- ή Μελέτες απόσταση παράλληλα με την καριέρα με την ολοκλήρωση Bachelor of Engineering.

Το πρότυπο της περιόδου σπουδών εξ αποστάσεως μάθησης με διαλέξεις του Σαββάτου σε πολλά εθνικό επίπεδο κέντρα μελέτης ΔΙΠΛΩΜΑ είναι 7 εξάμηνα. Ένα πρόγραμμα πανεπιστημιούπολη είναι διαθέσιμο σε 6 εξάμηνα στο Bad Sooden-Allendorf.

Ως παραλλαγή της εξ αποστάσεως μάθησης που επιτρέπει τη διαδραστική ΔΙΠΛΩΜΑ σε απευθείας σύνδεση διαλέξεις μέσω του Διαδικτύου. Οι δοκιμές της μελέτης Μηχανοτρονικής βρέθηκε ενώ συνεχίζει αντί να την πανεθνική κέντρα μελέτης ΔΙΠΛΩΜΑ. Όπως σπουδών με μειωμένο ωράριο αυτή η έκδοση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ανεξαρτησία τοποθεσία και ακόμη καλύτερη συμβατότητα μεταξύ των μελετών και εργασιών, δεδομένου ότι το ταξίδι στο χρόνο και το κόστος εξαλειφθεί.

μελέτες Μηχανοτρονικής

Οι προσφορές του προγράμματος Bachelor Μηχανοτρονικής άσκησης- και την εφαρμογή προσανατολισμένη μελετών σε επιστημονική βάση. Ένα ισορροπημένο μίγμα της θεωρίας και της πρακτικής των καθηκόντων, τα ιδρύματα και ειδικά θέματα, τεχνογνωσία και διεπιστημονική γνώση αποτελεί ένα ιδανικό σημείο εκκίνησης για την έναρξη μιας καριέρας.

Επιλέγοντας ένα από τα τρία επιλεγόμενα προτεραιότητες Αυτοκινητοβιομηχανία, τη ρομποτική και την ηλεκτρική κινητικότητα είναι δυνατόν ένα άτομο και την αγορά εργασίας διαφοροποίηση και εξειδίκευση στα πλαίσια της μελέτης.

Επαγγελματικούς τομείς της μηχατρονική

η επιτυχής Πτυχίο στην Μηχατρονική προσφέρει στους αποφοίτους ποικίλες επαγγελματικούς τομείς δραστηριότητας. Μηχατρονική βρείτε u. ένα Απασχόλησης στην αυτοκινητοβιομηχανία και αεροδιαστημική βιομηχανία, στον τομέα της μηχανολογίας, της ηλεκτρολογίας και της ρομποτικής. Εδώ πληρούν τους αποφοίτους διεξαγωγή και υποστήριξη των καθηκόντων για την ανάπτυξη και το σχεδιασμό των μηχανοτρονικό συστήματα, ανάπτυξη λογισμικού για τον εξοπλισμό και τα εξαρτήματα και να εποπτεύουν την αγορά, συντήρηση και λειτουργία των πολύπλοκων συστημάτων στον τομέα της μεταποίησης και της διαδικασίας αυτοματοποίησης.

κανονική περίοδο

Η εξ αποστάσεως μάθηση: 7 εξάμηνα / 180 ECTS Ο πραγματικός χρόνος σπουδών μπορεί να παραταθεί δωρεάν μελέτη έως 4 εξάμηνα κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου.

βασική

Με επαρκή αριθμό των συμμετεχόντων στο χειμερινό εξάμηνο (Οκτώβριος) και το καλοκαίρι όρος (Απρίλιος).

διαπίστευσης

Διαπίστευση του eV φυσικά από τον οργανισμό διαπίστευσης AQAS

Δίδακτρα

Η εξ αποστάσεως μάθηση: € 247,00 / μήνα (Συνολικό ποσό € 10,374.00 συν ένα εφάπαξ τέλος εξέτασης των € 615,00.)

μορφή μελέτης

Παρουσίας ή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Η εξ αποστάσεως μάθηση λαμβάνει χώρα εναλλάσσεται μεταξύ αυτο-μελέτη με φυλλάδια μελέτη και όλη την ημέρα Σάββατο-σεμινάρια (περίπου 12 Σάββατα ανά εξάμηνο) σε ένα από τα πολυάριθμα κέντρα πανεθνική μελέτη μας ή απευθείας στο «εικονικό αμφιθέατρο" των ΔΙΠΛΩΜΑ σε απευθείας σύνδεση πανεπιστημιούπολη.

προϋποθέσεις εισαγωγής

Γενική είσοδος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, η εξέταση αρχιτεχνίτη ή σύμφωνα με τον κανονισμό σχετικά με την πρόσβαση των επαγγελματικών προσόντων στην ανώτατη εκπαίδευση στο κράτος της ΈσσηςΔηλαδή είτε τέλος μιας επαγγελματικής ανέλιξης τουλάχιστον 400 ώρες, μια τεχνική σχολή ή επαγγελματικού ή διοικητικού ακαδημία ή ελέγχου σε εθνικό επίπεδο αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό επάγγελμα που ακολουθείται από τουλάχιστον 2 χρόνια εργασίας και την ύπαρξη μιας ειδικής εξέτασης εισαγωγής στο πανεπιστήμιο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένους λογαριασμούς χορήγησε το δίπλωμα Hochschule όπως σε πρώτη ζήτηση. Οι υποψήφιοι / μέσα, τα οποία δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις μπορεί αρχικά να συμμετάσχει ως ελεγκτής στη μελέτη, αν η άδεια πρόσβασης στο max. 2 εξάμηνα επιτυγχάνεται.

Σε ξένο βαθμούς πρέπει να αποδεικνύεται η ισοδυναμία για την εισαγωγή.

δηλώσεις

Bachelor of Engineering (B.Eng.)

Οι απόφοιτοι την απόκτηση πιστοποιητικού σπουδών Bachelor και ένα πιστοποιητικό καθώς και στα αγγλικά συγγράψει «συμπλήρωμα διπλώματος» και ένα «Πιστοποιητικό Αναλυτικής Βαθμολογίας" (Πιστοποιητικό Αναλυτικής Βαθμολογίας) ότι / απέλασής διεθνώς ως ακαδημαϊκός με πτυχίο πανεπιστημίου.

εκπαιδευτικό πρόγραμμα

πρόγραμμα σπουδών του πανεπιστημίου "Μηχατρονική" προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, όπως ένα πρόγραμμα πανεπιστημιούπολη στο Bad Sooden-Allendorf ή μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με τις φάσεις φοίτηση σε διαφορετικά κέντρα μελέτης στη Γερμανία. Οι φάσεις παρουσία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και αποτελούνται από εθελοντικές κατάρτισης και σεμιναρίων (εργαστήρια, προσομοιώσεις, πειράματα, ασκήσεις προγραμματισμού, θεωρία, κλπ). Για όλους τους μαθητές απαιτούνται συνολικά 8 ημέρες εργαστήριο, το οποίο λαμβάνει χώρα ως ένα μπλοκ στις κεντρικές εκδηλώσεις Μηχανοτρονικής Εργαστήριο στο Bad Sooden-Allendorf (με πρακτικά πειράματα και εφαρμογές στους τομείς της ρομποτικής και των αυτοκινήτων σχεδιάζει συστήματα). Για την αυτο-μελέτη φάσεις είναι διαθέσιμα γράμματα διδακτική μελέτη, μια τηλεφωνική γραμμή και μια επιβλεπόμενη μάθηση πλατφόρμα e-learning με εικονικά εργαστήρια, προσομοιώσεις, ασκήσεις, πρόβλημα βιβλία και τη λογοτεχνία. Τα μεμονωμένα κέντρα μελέτης προσφέρουν πέρα ​​από άλλες εγκαταστάσεις φροντίδας.

σκοπός

το πτυχίο επιτυχημένη πτυχίο στην Μηχατρονική βάζει οι απόφοιτοι ανοίξει ένα ευρύ και ενδιαφέρον πεδίο δραστηριότητας. Μηχατρονική βρουν απασχόληση στους τομείς της μηχανολογίας, ηλεκτρολογίας και ηλεκτρονικών, της αυτοκινητοβιομηχανίας και της αεροδιαστημικής βιομηχανίας, της αυτοματοποίησης, ρομποτική, μικροσυστήματα και μηχανική ακριβείας, ιατρικής τεχνολογίας, της τεχνολογίας των μέσων ενημέρωσης κ.λπ. - Συμπεριλαμβανομένων των αντίστοιχων συνδεδεμένων εταιρειών εφοδιασμού. Τυχόν δραστηριότητες των αποφοίτων bachelor και master στην Μηχατρονική είναι:

 • διεξαγωγή και υποστήριξη των καθηκόντων για την ανάπτυξη και το σχεδιασμό των μηχανοτρονικό συστήματα
 • Μοντελοποίηση και προσομοίωση μηχανοτρονικό, ηλεκτρονικά και μηχανικά εξαρτήματα και συστήματα
 • Ανάπτυξη λογισμικού για τον εξοπλισμό και εξαρτήματα
 • Ανάπτυξη, κατασκευή και δοκιμή ηλεκτρονικής και μηχανοτρονικό συσκευές
 • διασφάλισης της ποιότητας
 • Ψώνια, τη συντήρηση και τη λειτουργία των πολύπλοκων συστημάτων στον τομέα της μεταποίησης και τη διαδικασία αυτοματοποίησης
 • Μάρκετινγκ, τις πωλήσεις, και την κατάρτιση των τεχνικών προϊόντων και συστημάτων
 • Το συντονισμό των δραστηριοτήτων και διαχείρισης του έργου
 • καθήκοντα διαχείρισης, όπου απαιτείται διεπιστημονική εξειδίκευση
 • Δραστηριότητες παροχής συμβουλών σε βιομηχανικές και παροχής υπηρεσιών

Βασικούς τομείς σπουδών

ρομποτική

Τα αιρετά ρομποτική επίκεντρο του μαθήματος Μηχανοτρονικής Μηχανικών (B.Eng.) Αποτελείται από δύο ενότητες

 1. Ρομποτική και προγραμματισμός
 2. εργαλείο σχεδιασμού για ρομπότ

Στο "Ρομποτική και Προγραμματισμός" ενότητα βάθος γνώση της ταξινόμησης ρομπότ, συστήματα συντεταγμένων του χώρου εργασίας, τις έννοιες του ελέγχου, τις έννοιες του προγραμματισμού (Διδάξτε στο, η αναπαραγωγή, offline, προσομοίωση), στην τήρηση των προτύπων, κανονισμών και διασφαλίσεις. Δίνεται έμφαση στην μηχανική εφαρμογή, θέση σε λειτουργία, τον προγραμματισμό και την στοχευμένη αντιμετώπιση προβλημάτων και δοκιμάζοντας εργαλεία. Ο στόχος είναι να επιλέξετε ρομπότ σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις του συστήματος, για τον προγραμματισμό και τη βελτιστοποίηση.

Στο "εργαλείο σχεδιασμού για ρομπότ" Ενότητα σε βάθος γνώση των παραμέτρων και των χαρακτηριστικών των εννοιών εργαλείων και εργαλείων για ρομποτικές εφαρμογές, καθώς και διάφορες δυνατότητες για τη χρήση της ρομποτικής ενιαία και σύνθετες λύσεις. Η εστίαση είναι στην αυτόματα συστήματα αλλαγή εργαλείου. Ο στόχος είναι να διαδικασίες παραγωγής ή να προγραμματίσουν τις διαδικασίες παραγωγής από το σημείο της βέλτιστης χρήσης ρομπότ και να κάνουν μεμονωμένες εργαλεία, όπως είναι τα συστήματα πένσα υπό πτυχές κατασκευής.

Automotive Systems

Η εκλεκτική Προτεραιότητα Automotive Systems του μαθήματος Μηχανοτρονικής Μηχανικών (B.Eng.) Αποτελείται από δύο ενότητες

 • Αυτοκίνητο ηλεκτρονικών
 • προσομοίωση εργοστάσιο

Στην ενότητα "Αυτοκίνητο Ηλεκτρονικά» εμπεριστατωμένη γνώση της κατασκευής, τη χρήση και τη διάγνωση των λειτουργικών μονάδων και των πολύπλοκων συστημάτων μέσα σε ένα ηλεκτρικό σύστημα του οχήματος. Η εστίαση απευθύνεται σε μεθόδους όπως FMEA. Ο στόχος αυτής της ενότητας είναι να κατανοήσουν ηλεκτρονική λειτουργικές ενότητες για να αναλύσει τις αλυσίδες ηλεκτρονικών λειτουργικές ενότητες, την εφαρμογή και τη βελτιστοποίηση. Τα ακόλουθα θέματα που διδάσκονται αναλυτικά:

 1. Βασικές αρχές της ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τα ηλεκτρονικά
 2. Βασικές αρχές των ηλεκτρονικών συστημάτων των οχημάτων με κινητήρα
 3. Επιλεγμένα ηλεκτρονικά συστήματα (λειτουργία υλοποίηση)
 4. FMEA (Παράλειψη Mode και Επιδράσεις Ανάλυση) των ηλεκτρονικών συστημάτων των οχημάτων με κινητήρα

Στην ενότητα "Factory Προσομοίωση" βαθιά γνώση των μοντέλων και υποδειγματική εφαρμογή μιας προσομοίωσης εργοστάσιο ως σχεδιασμό για την πραγματική παραγωγή. Ο στόχος αυτής της ενότητας είναι να προγραμματίσουν το μέλλον παραγωγές που βασίζονται σε προσομοιώσεις και βελτιστοποίηση των υφιστάμενων παραγωγής με προσομοίωση. Τα ακόλουθα θέματα που διδάσκονται αναλυτικά:

 1. Βασικές αρχές της προσομοίωσης
 2. προσομοίωση εργοστάσιο
 3. Πραγματοποίηση της προσομοίωσης, χρησιμοποιώντας το παράδειγμα των προμηθευτών της αυτοκινητοβιομηχανίας
 4. Σύγκριση των προσομοίωση ενός πραγματικού κόσμου σύστημα

ηλεκτροκινητικότητας

Η εκλεκτική ηλεκτροκίνησης εστίαση ασχολείται με την τεχνική υλοποίηση των ηλεκτρικών οχημάτων και τη βιώσιμη χρήση τους. Ως εκ τούτου, περιλαμβάνει τα δύο δομοστοιχεία

 • Σχεδίαση των ηλεκτρικών οχημάτων
 • Βιωσιμότητα και Εταιρική Διοίκηση ενσωματωμένη τροφοδοσία ρεύματος

Η ενότητα του σχεδιασμού των ηλεκτρικών οχημάτων, η εστίαση είναι στο σχεδιασμό ηλεκτρικά οχήματα (ή υβριδικό) κίνησης. Αυτό περιλαμβάνει την πλούσια μακριά βλέπουν κάτω από την τρέχουσα τεχνολογία μπαταριών, ελαφριά κατασκευή, τα συστήματα του οχήματος και των συστημάτων μετάδοσης κίνησης με ένα. Επιπλέον, εξισορροπώντας την ερμηνεία των οχημάτων όσον αφορά τα προφίλ χρήσης μεγάλης σημασίας.

Στην Ενότητα Βιωσιμότητα και Εταιρική Διοίκηση ολοκληρωμένου ενεργειακού εφοδιασμού είναι η κυκλοφορία επίδραση στη διαχείριση της ενέργειας είναι κεντρικής σημασίας. Μόνο αν η ένταξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στη συνολική διαχείριση να επιτευχθεί σε ηλεκτρική κινητικότητα από ό, τι τα συμβατικά συστήματα μετάδοσης κίνησης, με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, ο στόχος της βιωσιμότητας μπορεί να υλοποιηθεί. Οι μελέτες περιπτώσεων θα πρέπει να επισημανθεί σε αυτή την ενότητα, οι οποίες είναι δυνατές μεθόδους και δυνατότητες.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2017

Σχετικά με τη Σχολή

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies ... περαιτέρω

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies the city as a recognized spa destination with a long tradition in medical wellness and health treatment. Besides the main campus there are notable campus extensions in more than 25 cities in Germany and one in Italy. Διαβάστε Λιγότερα
Bad Sooden-Allendorf , Ααλέν , Μπάντεν-Μπάντεν , Βερολίνο , Μπόχουμ , Βόννη , Friedrichshafen , Αμβούργο , Ανόβερο , Heilbronn , Kaiserslautern , Κασέλ , Kitzscher , Magdeburg , Μάιντς , Mannheim , Μόναχο , Ostfildern , Würzburg , Regenstauf , Νυρεμβέργη , Wiesbaden , Wuppertal , Γερμανία Online + 23 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη