ΠΡΟΥΠΟΘΈΣΕΙΣ ΕΙΣΌΔΟΥ

Ολοκλήρωση ενός διαπιστευμένου ακολουθίας τρία χρόνια σπουδών στην Ψυχολογία στην Αυστραλία ή ισοδύναμο. IELTS βαθμολογία 7,0 με καμία μπάντα σκορ κάτω από 6,5. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ένα ελάχιστο ΣΔΣ του 2,5 στο 4,0 κλίμακας Πανεπιστήμιο Bond για όλα τα μαθήματα δεύτερο και τρίτο έτος Ψυχολογία και αξιολογούνται στις ακαδημαϊκές επιδόσεις.

περιγραφή Προγράμματος

Το Bachelor of Psychological Science (Honours) έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με μια ολοκληρωμένη, συνολική και ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην επιστήμη της ψυχολογίας. Θα αναλάβουν προηγμένη κατάρτιση σε μια σειρά μεθοδολογικών (μέθοδοι έρευνας, ψυχομετρίας, στατιστικές) και να εφαρμοστεί περιοχές, και την ανάπτυξη ικανοτήτων για τη διεξαγωγή της έρευνας. Όλα εφαρμοστεί το υλικό βασίζεται στο μοντέλο επιστήμονας-επαγγελματίας, και είναι τεκμηριωμένη προσεγγίσεις για την ψυχολογική παρέμβαση τόνισε.

Το πρόγραμμα θα σας παρέχει προηγμένη εκπαίδευση και κατάρτιση στα μεταπτυχιακά χαρακτηριστικά πυρήνα της ψυχολογίας, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στα ακόλουθα: Σύνθετη θεωρητική και εμπειρική γνώση σε ορισμένα από τα βασικά ερευνητικά πεδία της πειθαρχίας γνώση των θεωρητικών και εμπειρικών βάσεις στις οποίες στηρίζεται η κατασκευή , την εφαρμογή και την ερμηνεία της μερικά από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα γνωστική και την προσωπικότητα εκτιμήσεις γνώση των θεωρητικών και εμπειρικών βάσεις που στηρίζουν αποδεικνύεται με βάση πλησίασε για να ψυχολογική παρέμβαση Εξηγώντας το πώς η επιστήμη και η πρακτική της ψυχολογίας επηρεάζεται από τις κοινωνικές, ιστορικές, επαγγελματικό και πολιτιστικό πλαίσιο

ΔΟΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Θέματα Ίδρυμα Εργασία (2)

 • Τιμητικές διακρίσεις Εργασία 1: Ερευνητικό Σεμινάριο και Δεοντολογίας
 • Τιμητικές Διατριβή 2

Ίδρυμα Μαθήματα Θέματα (3)

 • Ανθρώπινα Πειραματική Ψυχολογία
 • Πολυμεταβλητή Μέθοδοι Έρευνας
 • Αρχές Ψυχολογικής Αξιολόγησης

Μαθήματα Επιλογής (2)

Επιλέξτε δύο από τα εγκεκριμένα μαθήματα επιλογής από την ακόλουθη λίστα:

 • Κλινική ψυχολογία
 • Κοινότητας και Ψυχολογία της Υγείας
 • Εγκληματολογικών ψυχολογία
 • Βιομηχανική και Οργανωτική Ψυχολογία
 • Νευροψυχολογία
 • Κοινωνική Νόηση
 • Το μοντέλο Επιστήμονας Practitioner

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αυτό το πρόγραμμα σας προετοιμάζει για μια καριέρα στην ψυχολογία. Με την ολοκλήρωση του μαθήματος, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για καταχώρηση ως ψυχολόγος παρέχοντας σας εγγραφούν σε περαιτέρω μεταπτυχιακές σπουδές ή να αναλαμβάνει εποπτευόμενη εκπαίδευση δύο ετών.

Υπό την εποπτεία, θα είστε σε θέση να ακολουθήσει μια καριέρα στην επαγγελματική πρακτική της ψυχολογίας συμπεριλαμβανομένων των κλινικών, ιατροδικαστικά ή οργανωτική ψυχολογία, συμβουλευτική, κλινική νευροψυχολογία, την υγεία και την κοινότητα ψυχολογία, ψυχολογία του αθλητισμού, της έρευνας και άλλων εξειδικευμένους τομείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

Το Bachelor of Psychological Science (Honours) είναι πλήρως διαπιστευμένο από την αυστραλιανή Ψυχολογίας Συμβούλιο Διαπίστευσης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
36 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
30,163 AUD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη