Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Σχολή των Πολυμέσων και Εικαστικών Τεχνών της Mapua Institute of Technology προσφέρει προγράμματα που διερευνούν άπειρες δυνατότητες της δημιουργικότητας στην έννοια και την ανάπτυξη του σχεδιασμού. καινοτόμα προγράμματα σπουδών του είναι προσανατολισμένη προς την ανάπτυξη ικανοτήτων και την καλύτερη κατανόηση της τέχνης και κοινωνικές επιπτώσεις της. Οι οδηγίες έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μεγαλύτερη δυνατή εμπειρία μάθησης που συνδυάζει την παραδοσιακή τέχνη και αναδυόμενες τεχνολογίες πολυμέσων με τη διδασκαλία των αποτελεσμάτων με βάση και το σύστημα ως θεμέλιο της μάθησης για να καλύψει τις ικανότητες που απαιτούνται για την επιτυχή έναρξη της σταδιοδρομίας των αποφοίτων του.

Όραμα και Αποστολή

Θα πρέπει να αναγνωριστεί παγκοσμίως ως ένα κέντρο αριστείας στην Πολυμέσων και Εικαστικών Τεχνών της εκπαίδευσης με την παροχή οδηγιών που είναι ενημερωμένα ως προς το περιεχόμενο, state-of-art στην παράδοση και ανταποκρίνεται στις προκλήσεις των καιρών.

Η αποστολή μας είναι η διάδοση, τη δημιουργία, τη διατήρηση και την εφαρμογή της γνώσης, χρησιμοποιώντας τα πιο αποτελεσματικά μέσα, και να παρέχει στους φοιτητές μας με την ποιότητα της εκπαίδευσης μέσω της αυστηρής και up-to-ημερομηνία σύνταξης με άφθονες ευκαιρίες για την άσκηση της δημιουργικότητας και την εμπειρία της ανακάλυψης.

Θα εφαρμόσουν προγράμματα σπουδών που, ενώ είναι πλούσια σε τεχνολογίες, είναι επίσης πλούσια σε ανθρωπιστικές επιστήμες, γλώσσες και τις κοινωνικές επιστήμες που θα ενσταλάξει την ηθική.

Το Πρόγραμμα

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει τους μαθητές να γίνουν σύγχρονων εικαστικών καλλιτεχνών και σχεδιαστών διαδραστικών μέσων. Η ενσωμάτωση των θεωρητικών, δημιουργική, την εννοιολογική, και τεχνικές πτυχές του σχεδιασμού και της ανάπτυξης μέσω της χρήσης της σύγχρονης τεχνολογίας, το πρόγραμμα έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους φοιτητές με ικανότητες στο ελεύθερο σχέδιο, ο υπολογιστής γραφικές τέχνες, την επικοινωνία, και τον προγραμματισμό για διάφορες εφαρμογές πολυμέσων, όπως η επιφάνεια εργασίας δημοσίευση, web design, φωτογραφίας και ψηφιακής απεικόνισης, 2D/3D animation, παραγωγής βίντεο, και το σχεδιασμό ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να καταλαμβάνουν καίριες θέσεις στην εκτύπωση, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, τις επικοινωνίες, σταθμός στον κυβερνοχώρο, προσομοίωση σε υπολογιστή και εικονικά εργαστήρια πραγματικότητας, την εκπαίδευση, και τις βιομηχανίες διασκέδασης.

Στόχοι

  • Για να ενεργοποιήσετε τους αποφοίτους μας να εργάζεται ως επιτυχημένη Multimedia Καλλιτέχνες / Σχεδιαστές για την πρόοδο της κοινωνίας. - Για την προώθηση του επαγγελματισμού στον Multimedia Τεχνών πράξη.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε31 περισσότερα μαθήματα αποMapúa Institute of Technology »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Νοεμ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Νοεμ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Νοεμ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη