Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Λογιστική στο Κολλέγιο του Μεσσία

Προετοιμαστείτε να γίνετε Certified Public Accountant. να εισάγετε τον οικονομικό, εταιρικό, προσωπικό ή φορολογικό τομέα λογιστικής · ή να ακολουθήσετε τον έλεγχο - όλα μέσα σε μια χριστιανική προοπτική.

Ως μεταπτυχιακός φοιτητής του Messiah College, θα είστε σε υψηλή ζήτηση από τις δημόσιες εταιρείες λογιστικής και τις εθνικές εταιρείες, καθώς και τις μικρές επιχειρήσεις. Στην πραγματικότητα, όπως περισσότερο από το 70 τοις εκατό των αποφοίτων μας, μπορείτε ακόμη και να βρείτε τον εαυτό σας να αποδεχθεί μια προσφορά εργασίας νωρίς το ανώτερο έτος σας.

Γιατί λογιστική μελέτη;

Ως σημαντικός λογιστής, θα αναπτύξετε ικανότητες απαραίτητες για τη διατήρηση, τον έλεγχο και την επιθεώρηση των οικονομικών αρχείων των ατόμων και των επιχειρήσεων. Θα μάθετε επίσης τις δεξιότητες που απαιτούνται για την κατάρτιση οικονομικών και φορολογικών εκθέσεων. Απλά ανοίξτε τον αγαπημένο σας πίνακα αναζήτησης εργασίας και θα βρείτε μια μακρά λίστα ευκαιριών απασχόλησης για λογιστές. Σε εθνικό επίπεδο, μεγάλες εταιρείες και δημόσιες εταιρείες λογιστικής, καθώς και μικρές επιχειρήσεις και ιδιώτες, αντικατοπτρίζουν αυτή τη ζήτηση για εκπαιδευμένους λογιστές.

Πρακτική Εμπειρία

Κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Μεσσία, θα ενθαρρύνεστε να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία σε ρυθμίσεις εκτός της πανεπιστημιούπολης. Μέσω του Κέντρου Επαγγελματικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, μπορείτε να αποκτήσετε εμπειρίες πρακτικής εξάσκησης και συνεργατικής εκπαίδευσης σε επιχειρήσεις στις γύρω κοινότητες. Αυτές οι πρακτικές εμπειρίες, μερικές από τις οποίες πληρώνονται, σας δίνουν τις ευκαιρίες να αποσαφηνίσετε τους στόχους σταδιοδρομίας και να βελτιώσετε τη μάθηση στην τάξη.

Ενσωμάτωση γραφής

Αυτή η σημαντική προσφέρει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που ενσωματώνει τη διδασκαλία των αποτελεσματικών δεξιοτήτων γραφής στην ανώτερη βαθμίδα λογιστικής σειράς. Αξιολογούμενη για την ποιότητα και το περιεχόμενο, οι αναθέσεις είναι χαρακτηριστικές των ειδών γραφής που απαιτούνται από τους μαθητές όταν εισέρχονται στο επάγγελμά τους. Χρησιμοποιείται μια ενιαία διδακτέα ύλη, καθώς οι μαθητές καταρτίζουν ένα χαρτοφυλάκιο της γραφής τους, το οποίο συνεχίζουν να εργάζονται σε όλη την αλληλουχία τεσσάρων σειρών μαθημάτων. Η ανατροφοδότηση από φοιτητές, αποφοίτους και εκπαιδευτές αποκαλύπτει ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά επιτυχημένο πρόγραμμα.

Υπηρεσία της Κοινότητας

Οι σπουδαστές του Messiah παρέχουν μια ζωτική υπηρεσία και αποκτούν πρακτική εμπειρία μέσω της συμμετοχής τους σε ένα πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από την Υπηρεσία Εσωτερικής Φορολογίας, γνωστό ως πρόγραμμα Βοηθός Φορολογίας Εισοδήματος Εθελοντών (VITA). Οι φοιτητές προετοιμάζουν δωρεάν φορολογικές δηλώσεις για άτομα με χαμηλό εισόδημα, ηλικιωμένους και μειονεκτούντα άτομα.

Η εξέταση CPA

Το Messiah College σας δίνει ένα πλεονέκτημα καθώς προετοιμάζεστε να πάρετε τα τέσσερα τμήματα της εξέτασης Πιστοποιημένης Δημόσιας Λογιστικής (CPA). Οι φοιτητές μας υπερβαίνουν τακτικά τον εθνικό μέσο όρο επιτυχίας για τους πρώτους που παίρνουν τα τεστ. Το 2016, το ποσοστό επιτυχίας ήταν 83,8%. Σε σύγκριση, ο εθνικός μέσος όρος ήταν μόνο 55,4%. Ο Μεσσίας κατατάχθηκε # 1 στην Πενσυλβάνια (από 74 προγράμματα). # 1 για λογιστικά προγράμματα μεσαίου μεγέθους στο έθνος (από 294 προγράμματα). και # 10 στο σύνολο του έθνους (από 858 προγράμματα).

Υποτροφίες

Το Messiah College προσφέρει αρκετές υποτροφίες, συμπεριλαμβανομένων των Υποτροφιών Προγραμμάτων Προγραμμάτων και Ακαδημαϊκών Διακρίσεων, το καθένα με διαφορετικές ακαδημαϊκές απαιτήσεις και προθεσμίες. Πρέπει να λάβουμε όλα τα υποδείγματα υποψηφιότητας μέχρι τις 15 Ιανουαρίου για την υψηλότερη αξιολόγηση υποτροφιών.

Οι διεθνείς πολίτες μπορούν να λαμβάνουν πρόσθετη οικονομική ενίσχυση κατά περίπτωση, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που παρέχονται στην Διεθνή Αίτηση Υποτροφιών Υποτροφιών (ISSA). Η σύνδεση με το έντυπο ISSA αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους σπουδαστές μαζί με την επιστολή αποδοχής τους. Αυτό σημαίνει ότι όσο πιο γρήγορα ολοκληρωθεί η διαδικασία εισαγωγής, τόσο πιο σύντομα οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για οικονομική ενίσχυση και να λάβουν ένα πακέτο.

Μετά την αφαίρεση των ακαδημαϊκών υποτροφιών και των χρημάτων οικονομικής βοήθειας, οι ξένοι φοιτητές πληρώνουν μεταξύ $ 20.000- $ 30.000 κάθε χρόνο για τέσσερα χρόνια. Η αμερικανική πρεσβεία θα απορρίψει τις αιτήσεις για χορήγηση θεώρησης φοιτητών, αν ο φοιτητής δεν μπορεί να παρουσιάσει δικαιολογητικά οικονομικά έγγραφα για να πληρώσει αυτό το ποσό για έξοδα σχολείου. Αυτός είναι ένας κυβερνητικός κανόνας, όχι κανόνας κολλεγίου.

Μπορούμε να δεχτούμε την αίτησή σας, την επίσημη μεταγραφή και τη βαθμολογία της δοκιμής ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να επιλέξετε ποιο όρο θα εισάγετε. Υπάρχουν δύο προσλήψεις κατά τη διάρκεια κάθε ακαδημαϊκού έτους - στα τέλη Αυγούστου για την περίοδο της πτώσης μας και στα τέλη Ιανουαρίου για την άνοιξη.

Μετά την αποφοίτησή

Όλες οι εταιρίες λογιστικής "Big Four" προσλαμβάνουν αποφοίτους λογιστών του Messiah και οι εργοδότες αναφέρουν με συνέπεια ότι το Messiah College παράγει εξαιρετικά ικανούς χριστιανούς λογιστές με την ακεραιότητα, τις τεχνικές δεξιότητες και την ικανότητα γραφής που απαιτούνται στο σημερινό απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε17 περισσότερα μαθήματα αποMessiah College »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
30,000 USD
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Applications have no deadline or due date
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Applications have no deadline or due date

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Applications have no deadline or due date
Ημερομηνία λήξης
Άλλη