Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να μπορέσουν οι μαθητές να έχουν μια επιχειρηματική νοοτροπία και να αναπτύξουν επιχειρηματικές ερευνητικό ενδιαφέρον τους, πράγμα που θα ωφελήσει τόσο το επιχειρηματικό δαιμόνιο των μαθητών και τη βελτίωση της κοινότητας.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος αναμένεται να είναι ευκαιρία για αναζήτηση, καινοτόμες, και εξειδικευμένο σε όλους τους λειτουργικούς τομείς της παραγωγής μιας επιχείρησης. Είναι προσανατολισμένη προς την ανάπτυξη της δικής τους επιχειρηματικής επιχειρήσεων και την αυξανόμενη επιτυχία τους σε ισχυρές επιχειρήσεις.

Αποστολή

Η ETYSBM έχει δεσμευτεί για την ανάπτυξη του μαθητή για να γίνει ένα μέσο για την ανάπτυξη και την ανάπτυξη της χώρας. Το MIT-YSBM πρέπει να ακονίσετε τις δεξιότητες και την ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών της, έτσι ώστε να γίνουν πράκτορες των θετικών αλλαγών στην επιχειρηματική κοινότητα και την κοινωνία γενικότερα.

Η ETYSBM οραματίζεται τους μαθητές του να είναι ευσυνείδητοι και υπεύθυνοι ηγέτες. Θα πρέπει να προσπαθούν να βελτιώσουν τις ζωές των ενδιαφερομένων τους μέσω πρακτικών χρηστής διαχείρισης. Τα κράτη μέλη προσπαθούν να παρέχουν ευκαιρίες για τον εαυτό τους και τους άλλους μέσα από τις επιχειρήσεις. Χρησιμεύουν ως συνείδηση ​​της οργάνωσής τους ως εταιρικού πολίτη μέσω ασυμβίβαστη προσήλωση στις ηθικές αξίες. Θα πρέπει να χρησιμεύουν ως πρότυπα για την υπόλοιπη κοινότητα, όπως τους ηγέτες των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε31 περισσότερα μαθήματα αποMapúa Institute of Technology »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Νοεμ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Νοεμ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Νοεμ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη