Bachelor της επιστήμης στην κατασκευή μηχανικών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές να ασκήσουν το επάγγελμα του μηχανικούς, οι οποίοι είναι ειδικοί στη διαδικασία παραγωγής, από το σχεδιασμό έως την κατασκευή. Είναι ασχολούνται με την εφαρμογή της βασικής επιστημονικής και τεχνικής γνώσης για την ανάπτυξη, την κατασκευή και τη διανομή των προϊόντων όλων των τύπων. Καλύπτει, επίσης, ποικίλους τομείς, όπως ο σχεδιασμός και η λειτουργία των εργοστασίων, της οικονομικής ανάλυσης των έργων, προσομοίωση σε υπολογιστή των συστημάτων παραγωγής, τη χρήση των ρομπότ στην κατασκευή, το σχεδιασμό των συστημάτων χειρισμού υλικών, καθώς και τον σχεδιασμό των συστημάτων για τον έλεγχο της παραγωγής.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν μια καλή προετοιμασία για τις επιλογές σταδιοδρομίας σε πολλές βιομηχανίες, όπως η ηλεκτρονική, η ενέργεια, η μεταποίηση τροφίμων, και την κατασκευή. Πιθανές θέσεις σε εταιρείες περιλαμβάνουν μηχανικός σχεδιασμός, μηχανικός παραγωγής / διευθυντής, μηχανικός διαδικασία / διευθυντή, και πολλά άλλα. Οι απόφοιτοι είναι επίσης καλά προετοιμασμένες για μια επιτυχημένη μεταπτυχιακών σπουδών.

Αποστολή

Για την επίτευξη του οράματος, το σχολείο δεσμεύεται να: - Ανάπτυξη εξαιρετική ακαδημαϊκά προγράμματα που να ανταποκρίνονται στις ταχέως μεταβαλλόμενες ανάγκες τόσο των τοπικών και παγκόσμιων κοινοτήτων.

 • Διεξαγωγή σχετική και αιχμής έργα έρευνας και ανάπτυξης σε διάφορους τομείς της μηχανολογίας που έχουν άμεσο αντίκτυπο στην κοινωνία.
 • Ανάληψη έργων της κοινότητας επέκταση που ανάταση των συνθηκών διαβίωσης των περιθωριοποιημένων και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.
 • Παράγει αποφοίτους που είναι τεχνικά ικανός και διαποτισμένη με Mapua βασικές αξίες της πειθαρχίας, την αριστεία, τη δέσμευση, την ακεραιότητα και τη συνάφεια.

ΣΤΟΧΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Μέσα στα πέντε χρόνια μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι του προγράμματος Κατασκευαστικής πρέπει να έχουν: 1. Αναληφθεί, μεμονωμένα ή σε ομάδες, τα σχέδια που δείχνουν την ικανότητα να λύσει τα προβλήματα πολύπλοκη τεχνολογία 2. Είχε ουσιαστική συμμετοχή σε έργα που λαμβάνουν υπόψη την ασφάλεια εξέταση, την υγεία, τις περιβαλλοντικές ανησυχίες και την ευημερία των πολιτών, εν μέρει, με την προσχώρηση απαιτείται κώδικες και νόμους 3. Αποδειχθεί επαγγελματική επιτυχία μέσω προωθητικών ενεργειών ή / και θέσεις αυξημένης ευθύνης.

 1. Αποδεικνύεται δια βίου μάθησης μέσω της προόδου προς την ολοκλήρωση της ένα προηγμένο πτυχίο, επαγγελματική ανάπτυξη / προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης ή μαθήματα βιομηχανικής κατάρτισης 5. Εκτίθενται επαγγελματική συμπεριφορά και τη στάση στην τεχνική πρακτική 6. Προωθούνται και υλοποιούνται δράσεις προς τη βελτίωση της μηχανικής πρακτικής

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 • Ικανότητα εφαρμογής γνώσεων των μαθηματικών, της επιστήμης και της μηχανικής.
 • Δυνατότητα σχεδιασμό και τη διεξαγωγή πειραμάτων, καθώς και να αναλύσει και να ερμηνεύσει τα δεδομένα.
 • Δυνατότητα να σχεδιάσει ένα σύστημα, μηχανικό μέρος ή η διαδικασία για την κάλυψη των αναγκών που θέλετε μέσα σε ρεαλιστικά προβλήματα, όπως η οικονομική, περιβαλλοντική, κοινωνική, πολιτική, ηθική, την υγεία και την ασφάλεια, της βιομηχανικής και της βιωσιμότητας.
 • Δυνατότητα να λειτουργούν σε διεπιστημονικές ομάδες.
 • Ικανότητα να εντοπίζουν, να διατυπώνει και την επίλυση προβλημάτων μηχανικής.
 • Κατανόηση της επαγγελματικής και ηθικής ευθύνης.
 • Ικανότητα να επικοινωνούν αποτελεσματικά.
 • Ευρεία εκπαίδευση είναι απαραίτητο να κατανοήσουν την επίδραση των μηχανικών λύσεων στο παγκόσμιο και κοινωνικό πλαίσιο.
 • Η αναγνώριση της ανάγκης για, και μια ικανότητα να συμμετέχουν σε προγράμματα δια βίου μάθησης.
 • Γνώση των σύγχρονων θεμάτων.
 • Δυνατότητα να χρησιμοποιούν τις τεχνικές, τις δεξιότητες, και τα σύγχρονα εργαλεία μηχανικής απαιτούνται για τεχνική πρακτική.
 • Γνώση και κατανόηση των αρχών μηχανικής και της διαχείρισης, ως μέλος και ηγέτης σε μια ομάδα, να διαχειρίζονται έργα σε διεπιστημονικό περιβάλλον.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Founded on January 25, 1925, Mapúa University (formerly Mapúa Institute of Technology) remains the leading technological academic institution and biggest engineering school in the Philippines.

Founded on January 25, 1925, Mapúa University (formerly Mapúa Institute of Technology) remains the leading technological academic institution and biggest engineering school in the Philippines. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη