Bachelor της επιστήμης στην ηλεκτρική εφαρμοσμένη μηχανική

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Συνιστάται ιδιαίτερα ότι όλοι οι σπουδαστές μηχανολογίας αρχαρίων να ξεκινήσουν το 2017 αγοράζουν φορητούς υπολογιστές. Οι προδιαγραφές για το φορητό υπολογιστή βρίσκονται στη διεύθυνση : http://www.atu.edu/engineering/specifications.php.

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών προσφέρει ένα τετραετές πρόγραμμα σπουδών που οδηγεί στο πτυχίο Bachelor of Science in Electrical Engineering (BSEE). Το Πρόγραμμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Διαπίστευσης Μηχανικών της ABET, Http://www.abet.org. Το διαπιστευμένο μας ηλεκτρολογικό πρόγραμμα είναι ένα από τα τρία στο Αρκάνσας που βρίσκεται σε δημόσια ιδρύματα.

Τα πρώτα δύο έτη του προγράμματος σπουδών περιέχουν τα απαραίτητα βασικά για την επιστήμη, τα μαθηματικά, τη μηχανική και την επιστήμη των υπολογιστών για να προετοιμάσουν τον μαθητή για τα μαθήματα ανώτερου επιπέδου. Τα μαθητικά και τα ανώτερα έτη του παραδοσιακού προγράμματος σπουδών ηλεκτρικής μηχανικής περιλαμβάνουν 6 ώρες τεχνικών επιλογών, 3 ώρες μαθήματα μαθηματικών και 6 ώρες μαθήματα ηλεκτρολόγων που επιτρέπουν στους μαθητές να επικεντρώσουν τις σπουδές τους σε ένα πεδίο εξειδίκευσης: ηλεκτρική ενέργεια, έλεγχοι και ρομποτική, Ή τις επικοινωνίες. Οι φοιτητές μπορούν να εξασκηθούν και να αποκτήσουν άδεια ως ηλεκτρολόγοι όταν αποφοιτούν από την ABET, Inc. της ATU Διαπιστευμένο πρόγραμμα ηλεκτρομηχανολογίας.

Το παρακάτω πρόγραμμα σπουδών αντιπροσωπεύει το πρόγραμμα σπουδών και μια προτεινόμενη ακολουθία για πτυχίο Bachelor of Science in Electrical Engineering. Ο φοιτητής πρέπει να γνωρίζει ότι δεν προσφέρονται όλα τα μαθήματα κάθε εξάμηνο και η παραγγελία μαθημάτων μπορεί να αλλάξει. Προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι δυσκολίες προγραμματισμού, κάθε μαθητής πρέπει να προγραμματίσει μια ειδική σύνοδο με τον σύμβουλό του στην αρχή του κατώτερου έτους για να προγραμματίσει το υπόλοιπο διδακτικό έργο.

Διδακτέα ύλη

Ο πίνακας παρακάτω είναι ένα σχέδιο δείγματος για όλα τα μαθήματα που απαιτούνται για αυτό το σημαντικό.

καινούριος

Πτώση Ανοιξη
ENGL 1013 Σύνθεση I 1 3 ENGL 1023 Σύνθεση II 1 3
Καλές Τέχνες και Ανθρωπιστικές Επιστήμες 1 3 COMS 2104 Θεμελιώσεις Προγραμματισμού Υπολογιστών I 4
CHEM 2124 Γενική Χημεία Ι 4 MATH 2924 Λογισμός II 4
MATH 2914 Λογισμός Ι 4 Εργαστήριο ψηφιακής λογικής ELEG 2130 0
ELEG 1011 Εισαγωγή στην Ηλεκτρολογία 1 ELEG 2134 Σχεδιασμός Ψηφιακής Λογικής 4
TECH 1001 Προσανατολισμός στο πανεπιστήμιο 1
Σύνολο ωρών 16 Σύνολο ωρών 15

Δευτεροετής φοιτητής

Πτώση Ανοιξη
COMS 2203 Θεμελιώσεις Προγραμματισμού Υπολογιστών II 3 PHYS 2124 Γενική Φυσική II Τ 4
PHYS 2114 Γενική Φυσική Ι 4 MATH 2934 Λογισμός III 4
MATH 3243 Διαφορικές Εξισώσεις Ι 3 Εργαστήριο ηλεκτρικών κυκλωμάτων ELEG 2111 1
Ηλεκτρικά κυκλώματα ELEG 2103 Ι 3 Ηλεκτρικά κυκλώματα ELEG 2113 II 3
Σχεδιασμός συστημάτων μικροεπεξεργαστών ELEG 3133 3 ELEG / MATH 3173 Μέθοδοι μαθηματικών για μηχανικούς 3
Σύνολο ωρών 16 Σύνολο ωρών 15
ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ

Πτώση Ανοιξη
ELEG / MCEG 3003 Μηχανική Μοντελοποίηση και Σχεδιασμός 3 Ιστορία / κυβέρνηση των ΗΠΑ 1 3
ELEG 3103 Ηλεκτρονικά I 3 ELEG 3123 Σήματα και συστήματα 3
ELEG 3153 Ηλεκτρικά μηχανήματα 3 ELEG 3143 Ηλεκτρομαγνητική 3
Τεχνικό Επιλογής 3 3 ELEG 4103 Electronics II 3
Μηχανική Επιλογή 2 3 MATH Επιλογές 4 3
Σύνολο ωρών 15 Σύνολο ωρών 15
Αρχαιότερος

Πτώση Ανοιξη
Σύνολο ωρών Σύνολο ωρών
1 Δείτε τις κατάλληλες εναλλακτικές λύσεις ή τις υποκαταστάσεις στις "Γενικές Απαιτήσεις Εκπαίδευσης".
2 Ο μηχανικός επιλογής πρέπει να είναι ένα μάθημα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού 3000 ή 4000 επιπέδων.
3 Τεχνική επιλογή πρέπει να είναι ένα μάθημα από Μηχανική, MGMT 4203 Διαχείριση Έργων, Μαθηματικών ή των Επιστημών (εκτός των μαθημάτων που προορίζονται για την Εκπαίδευση Majors). Όλα τα μαθήματα πρέπει να έχουν έγκριση από το Τμήμα.
4 Πρέπει να έχετε έγκριση από το τμήμα.

Απαιτήσεις αδείας εισόδου

Το Arkansas Tech University δεν εισάγει διακρίσεις με βάση το χρώμα, το φύλο, τη φυλή, την ηλικία, την εθνική προέλευση, τη θρησκεία ή την αναπηρία σε οποιαδήποτε πρακτική, πολιτική ή διαδικασία. Αυτό περιλαμβάνει, χωρίς περιορισμό, την εισδοχή, την απασχόληση, την οικονομική βοήθεια ή τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες. Το Arkansas Tech University συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες κρατικούς και ομοσπονδιακούς νόμους, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, του Τίτλου VI και του Τίτλου VII του Νόμου περί Πολιτικών Δικαιωμάτων του 1964 όπως τροποποιήθηκε, του 1967, όπως τροποποιήθηκε, του Τίτλου IX των Εκπαιδευτικών Τροποποιήσεων Του 1972, του άρθρου 504 των τροποποιήσεων του νόμου περί αποκατάστασης του 1974, του νόμου περί αποκατάστασης των πολιτικών δικαιωμάτων του 1987, του νόμου περί Αμερικανών με αναπηρίες του 1990 και του νόμου περί πολιτικών δικαιωμάτων του 1991. Το Γραφείο Θετικής Δράσης, Κτίριο Διοίκησης, Suite 212, έχει οριστεί για το συντονισμό των προσπαθειών συμμόρφωσης.

Σημαντικές ημερομηνίες
Προκαταρκτική προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 1η Ιανουαρίου
Προθεσμία υποβολής αίτησης προτεραιότητας: 1η Αυγούστου

Είσοδος στο νεοσύστατο / νέο σπουδαστή:

Οι νέοι σπουδαστές στο Πανεπιστήμιο Τεχνών του Αρκάνσας πρέπει να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή, βαθμολογίες εξετάσεων κολλεγίων, καταγραφή τεκμηρίωσης για την ολοκλήρωση των δευτερογενών απαιτήσεων, και απόδειξη ανοσοποίησης που τεκμηριώνει 2 MMR. Αν έχετε συγχρόνως πιστωτική κάρτα, απαιτείται επίσημο αντίγραφο από αυτό το ίδρυμα. Για το Advanced Placement (AP), το Πιστωτικό Πρόγραμμα Εξέτασης Επίπεδο (CLEP) ή το Πιστοποιητικό Διεθνούς Απολυτηρίου (IB), θα πρέπει να υποβληθούν πρωτότυπες εκθέσεις βαθμολογίας ή πιστοποιημένο αντίγραφο από το Λύκειο πριν από τη χορήγηση της πίστωσης. Ένα ελάχιστο κριτήριο για τις βαθμολογίες εξετάσεων και τον μέσο όρο βαθμού βαθμού είναι παρακάτω:

  1. Σύνθετο σκορ ACT 19 ή μεγαλύτερο, σύνθετο σκορ SAT 990 ή μεγαλύτερο στην κλίμακα RSAT 1600 ή σύνθετο αποτέλεσμα SAT 1330 στην προηγούμενη εξέταση SAT με κλίμακα 2400 ή σύνθετο αποτέλεσμα ACCUPLACER επόμενης γενιάς 246. Σημείωση: Η εξέταση ACT Writing δεν απαιτείται για σκοπούς εισαγωγής.
Ολοκλήρωση των απαιτήσεων αποφοίτησης από δημόσιο δευτεροβάθμιο σχολείο, ιδιωτικό σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή πρόγραμμα οικιακού σχολείου που τεκμηριώνει ελάχιστο συνολικό βαθμό βαθμού 2,0 / 4,0 και ολοκλήρωση του βασικού προγράμματος σπουδών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του πανεπιστημίου ή ελάχιστο βαθμολογία GED 600.
Οι φοιτητές που έχουν βαθμολογηθεί ανάλογα με την Προχωρημένη τοποθέτηση (AP), το Πρόγραμμα εξέτασης επιπέδων κολλεγίων (CLEP) ή το Διεθνές Baccalaureate (IB) μπορούν να κερδίσουν πίστωση για την αποφοίτησή τους στο Πανεπιστήμιο Arkansas Tech, λαμβάνοντας ένα βαθμολογημένο αποτέλεσμα στις εξετάσεις. Οι πιστώσεις αυτές μπορούν να ικανοποιήσουν τις γενικές απαιτήσεις εκπαίδευσης. Οι βαθμολογίες AP, CLEP και IB θα πρέπει να τεκμηριώνονται στην αίτησή σας για εισαγωγή. Υποβάλετε επίσημες εκθέσεις βαθμολογίας ή αναγνωρίσιμα αντίγραφα ανάγλυφα από το γυμνάσιο σας στο Γραφείο Εισαγωγής. Οι φοιτητές που έχουν κερδίσει ένα Διεθνές Απολυτήριο (IB) θα πρέπει να υποβάλουν το IB αντίγραφό τους για αξιολόγηση. Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το Πρόγραμμα Δίπλωμα για το Διεθνές Δίπλωμα (Baccalaureate Diploma Programme) μπορούν να κερδίσουν πίστωση για αποφοίτηση στο Πανεπιστήμιο Τεχνών του Αρκάνσας

Οι νεοσσούς που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ανεπιθύμητης εισδοχής θα γίνουν υπό όρους με ελάχιστο σύνθετο σκορ ACT 15, σύνθετο σκορ SAT 830 ή μεγαλύτερο στην κλίμακα RSAT 1600 ή σύνθετο αποτέλεσμα SAT 1060 στην προηγούμενη εξέταση SAT με κλίμακα 2400 ή σύνθετη βαθμολογία ACCUPLACER επόμενης γενιάς 229 και ολοκληρώνοντας τον πυρήνα κολέγιο με μέσο όρο ή ελάχιστο GED βαθμού βαθμολογίας 2,0 / 4,0 600.

Επιστρέφοντας φοιτητής:

Οι σπουδαστές που δεν παρακολούθησαν το Arkansas Tech κατά το παρελθόν έτος ή έχουν παρακολουθήσει άλλο κολλέγιο ή πανεπιστήμιο από την τελευταία φορά που παρευρίσκονται στην Tech πρέπει να υποβάλουν νέα αίτηση αποδοχής. Οι ελάχιστες απαιτήσεις για τις ελάχιστες βαθμολογίες αναφέρονται παρακάτω:

  • Δεν παρακολούθησε άλλο κολέγιο από τότε που παρακολούθησε το Tech
    • Αθροιστική τεχνική GPA 2.0 ή υψηλότερη
Παρακολούθησε ένα άλλο κολέγιο από τότε που παρακολούθησε το Tech
  • Αθροιστική τεχνική GPA 2.0 ή υψηλότερη
  • Επίσημο μεταγραφικό σημείωμα κολεγίου που τεκμηριώνει μια σωρευτική ΣΔΣ του κολλεγίου 2,0 ή υψηλότερη
  • Πρέπει να είναι επιλέξιμες για επανεκχώρηση στο τελευταίο φορέα που παρακολουθήθηκε


Μεταφορά σπουδαστών:

Οι σπουδαστές που δεν έχουν παρακολουθήσει το Πανεπιστήμιο Τεχνών του Αρκάνσας πρέπει να υποβάλουν αίτηση εισδοχής, επίσημα αντίγραφα από κάθε πανεπιστήμιο που παρευρέθηκαν προηγουμένως και απόδειξη ανοσοποίησης.

Εάν μεταφέρετε λιγότερο από 24 ώρες πίστωσης, πρέπει να υποβάλετε ένα επίσημο μεταγραφικό σημείωμα γυμνασίου και τις βαθμολογίες ACT, SAT ή ACCUPLACER. Μεταφέρετε φοιτητές με περισσότερες από 24 ώρες, οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει το κολλέγιο επίπεδο Αγγλικά ή μαθηματικά, θα πρέπει να υποβάλουν βαθμολογίες δοκιμών. Το Arkansas Tech University θα αναγνωρίσει πίστωση μεταφοράς από αμερικανικό ίδρυμα υπό την προϋπόθεση ότι το ίδρυμα είναι διαπιστευμένο από έναν από τους έξι περιφερειακούς οργανισμούς διαπίστευσης των ΗΠΑ και για μαθήματα που εγκρίνονται για μεταφορά από την ADHE μέσω ACTS. Η αποδοχή της πίστωσης μπορεί να εξαρτάται από την ημερομηνία διαπίστευσης του ιδρύματος ή από την ημερομηνία έγκρισης του κύκλου μαθημάτων από την ADHE. Η πίστωση μεταφοράς για μαθημάτων από ιδρύματα εκτός των ΗΠΑ θα εξεταστεί σε ατομική βάση. Οι φοιτητές που επιθυμούν να μεταφέρουν πίστωση από αλλοδαπό κολλέγιο / πανεπιστήμιο πρέπει να ολοκληρώσουν την αξιολόγηση διαπιστευτηρίων μέσω εταιρείας εξουσιοδοτημένης από το Πανεπιστήμιο Arkansas Tech (κατάλογος εγκεκριμένων παρόχων υπηρεσιών μπορεί να ληφθεί από το IMSSO ή από το γραφείο του γραμματέα). Η πίστωση μεταφοράς, μολονότι γίνεται δεκτή από το πανεπιστήμιο, δεν είναι εγγυημένη ότι μπορεί να εφαρμοστεί στις απαιτήσεις βαθμού σύσκεψης για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών που έχει επιλέξει ο φοιτητής μεταφοράς. Μόλις γίνει δεκτός, ο ακαδημαϊκός σύμβουλός σας θα καθορίσει ποιες πιστώσεις υπολογίζονται για τις απαιτήσεις σπουδών σας.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις για τις ελάχιστες βαθμολογίες αναφέρονται παρακάτω:

  1. Όλες οι μεταγραφές πρέπει να είναι επιλέξιμες για επανεγγραφή στο τελευταίο φοιτητικό ίδρυμα και να έχουν σωρευτική ΣΔΣ ύψους 2,0

Εάν δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για την ανεπιφύλακτη αποδοχή ή εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με οποιαδήποτε από τις παραπάνω πληροφορίες, στείλτε e-mail στο γραφείο εισδοχής στο tech.enroll@atu.edu. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 800-582-6953 ή (479) 968-0343. Τα ανεπίσημα έγγραφα μπορούν να σταλούν με φαξ στο (479) 964-0522. Όλα τα έγγραφα τελικής εισαγωγής θα πρέπει να αποστέλλονται ταχυδρομικά στη διεύθυνση:


Arkansas Tech University
Γραφείο Εισδοχής και Προσλήψεις Φοιτητών
Brown Hall, Σουίτα 104
105 West O Street
Russellville AR 72801-2222

Μη-ακαδημαϊκή απόρριψη
Σημειώστε ότι η ακαδημαϊκή επίδοση δεν αποτελεί το μοναδικό κριτήριο για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο. Το πανεπιστήμιο μπορεί να αξιολογήσει τη συμπεριφορά και το υπόβαθρο ενός ατόμου για να προσδιορίσει την ικανότητά του να διατηρεί τα πρότυπα ακαδημαϊκής και επαγγελματικής συμπεριφοράς που αναμένεται στο πανεπιστήμιο. Η αξιολόγηση μπορεί να λαμβάνει υπόψη την τρέχουσα συμπεριφορά και τις επιδόσεις καθώς και τις προηγούμενες εμπειρίες και ενέργειες. Η απλή είσοδος δεν εγγυάται την είσοδο.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Arkansas Tech University is dedicated to student success, access, and excellence as a responsive campus community providing opportunities for progressive intellectual development and civic engagement. ... περαιτέρω

Arkansas Tech University is dedicated to student success, access, and excellence as a responsive campus community providing opportunities for progressive intellectual development and civic engagement. Embracing and expanding upon its technological traditions, Tech inspires and empowers members of the community to achieve their goals while striving for the betterment of Arkansas, the nation, and the world. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη