Πρόγραμμα Πτυχίο Διεθνών Επιχειρήσεων

Πτυχίο: Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (BBA)

Τίτλος Πτυχίο στη φινλανδική: Tradenomi

Διάρκεια και έκταση των μελετών:

3,5 έτη και 210 μονάδες, συμπεριλαμβανομένων 30 μονάδες τοποθέτησης

Πρόγραμμα Πτυχίο Διεθνών Επιχειρήσεων παρέχει στους φοιτητές με ευέλικτη επίλυση προβλημάτων και τις κοινωνικές δεξιότητες σε ένα διαπολιτισμικό περιβάλλον, καθώς και πρώτης τάξεως θεωρητικές και πρακτικές δεξιότητες σε διεθνείς επιχειρήσεις.

Η Saimaa Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών βρίσκεται στη Νοτιοανατολική Φινλανδία στα σύνορα μεταξύ της ΕΕ και της Ρωσίας, και συνεργάζεται με πολλά πανεπιστήμια σε όλη την Ευρώπη και την Ασία. Ένα πτυχίο από εμάς είναι καλά αναγνωρισμένες και σεβαστές.

Οι μελέτες μας προετοιμάσει τους μαθητές για τις διάφορες πτυχές των διεθνών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν μελέτες του μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση, την εφοδιαστική και τη διαχείριση.

Η διεθνής επιχειρηματικός κόσμος χρειάζεται πολυπολιτισμική εμπειρογνώμονες για τις επιχειρήσεις και τις διάφορες θέσεις εξωτερικού εμπορίου να διευθύνουν τις επιχειρήσεις και την υλοποίηση έργων σε όλο τον κόσμο. Ξένες γλώσσες, διαφορετικούς πολιτισμούς και τις παγκόσμιες δραστηριότητες των επιχειρήσεων αποτελούν ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος. Το περιεχόμενο των μελετών ενημερώνεται συνεχώς μαζί με τους πιθανούς εργοδότες να καλύψουν τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Οι δάσκαλοι δάσκαλο και μια διεθνή στήριξη φοιτητών ομάδα των συνομηλίκων κατά τη διάρκεια μελετών και του ελεύθερου χρόνου. Η σχέση ανάμεσα στους μαθητές και καθηγητές μας είναι ανοιχτή και οι μέθοδοι μάθησης είναι διαδραστική και συνεργατική.

Σπουδές σε πολυπολιτισμικές ομάδες δίνει στους φοιτητές μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθουν για τους διάφορους πολιτισμούς και να δημιουργήσουν πολύτιμες σχέσεις και διεθνή δίκτυα. Γλώσσας και πολιτισμού αποτελούν ουσιαστικό μέρος του προγράμματος: εκτός από τα αγγλικά και τα φινλανδικά, γερμανικά, ισπανικά ή ρωσικά είναι μια απαίτηση - ή οι αλλοδαποί μαθητές μπορούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους από τις φινλανδικές γλωσσικών δεξιοτήτων.

Το IB-studyprogramme περιλαμβάνει ένα εξάμηνο μακρά περίοδο σπουδών σε ένα από τα ιδρύματα εταίρους μας. Η Saimaa Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών έχει πάνω από 100 ιδρύματα εταίρους και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Μετά την ολοκλήρωση της πτυχίο και απέκτησε επαγγελματική εμπειρία τριών ετών, οι μαθητές θα έχουν καλές ευκαιρίες για να συνεχίσει τις σπουδές στο πρόγραμμα Μάστερ μας στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποSaimaa University of Applied Sciences »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Duration
3.5 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη