Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σας ενδιαφέρει η μελέτη των διεθνών διοίκηση επιχειρήσεων και μάρκετινγκ στη Φινλανδία; Το εκπαιδευτικό σύστημα της Φινλανδίας είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητά του.

Πάρτε ένα πτυχίο Bachelor σε SeAMK, Seinäjoki Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών για να είναι προετοιμασμένοι για ενδιαφέρουσες εργασίες σε διεθνείς επιχειρήσεις. Όλες οι μελέτες που διεξήχθησαν στην αγγλική γλώσσα και τις ευκαιρίες για την ανταλλαγή σπουδαστών είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε επίσης να επωφεληθούν από το καθεστώς διπλό πτυχίο με ιδρύματα εταίρους μας στη Γερμανία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ουγγαρία, τη Λιθουανία, τη Ρωσία, την Ολλανδία, την Κίνα ή την Ισπανία.

Το School of Business και Πολιτισμού βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο Seinäjoki στην Πανεπιστημιούπολη Περιοχή Frami. Επίσης, ένας μεγάλος αριθμός των εταιρειών που συνεργάζονται με SeAMK μπορεί να βρεθεί στην περιοχή Frami. Αυτό καθιστά την περιοχή μια εμπνευσμένη μέρος της μελέτης με λύσεις υψηλής τεχνολογίας και της συνέργειας από άλλους κλάδους της επιστήμης που βρίσκονται στην περιοχή.

ΤΙ μπορείτε να επιτύχετε με τη μελέτη διεθνών επιχειρήσεων στα Seinäjoki, Φινλανδία;

BUSINESS ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ

Θα πάρετε μια γενική εικόνα της διοίκησης επιχειρήσεων, με έμφαση στις διεθνείς δραστηριότητες των επιχειρήσεων και οργανισμών. Θα αποκτήσουν δεξιότητες στο σχεδιασμό, τη λειτουργία και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον. Το πρόγραμμα σπουδών βασίζεται σε μια καλή κατανόηση της επιχειρηματικότητας και των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ διαπολιτισμικών δεξιοτήτων

Θα πρέπει επίσης να δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσουν εφικτό, πρακτικές γλωσσικές δεξιότητες μέσα από τη μελέτη στην αγγλική γλώσσα και την εργασία και σπουδές στο εξωτερικό. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε να μελετήσει άλλες γλώσσες που είναι σημαντικές σε διεθνείς επιχειρήσεις. Σπουδάζουν σε μια πολυπολιτισμική ομάδα σπουδαστών σας προετοιμάζει για το μέλλον σας επαγγελματική ζωή.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ σπουδές σας;

Κατά το πρώτο έτος θα μάθετε για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες δουλεύοντας σε μια εικονική επιχείρηση, η οποία σχηματίζεται από μια ομάδα φοιτητών που εκπροσωπούν διαφορετικές εθνικότητες. Οι μαθητές σχεδιάζουν, να τρέξει και να αναπτύξουν μια εικονική επιχείρηση και να λειτουργούν σε ένα δίκτυο.

Κατά το δεύτερο έτος σπουδών θα εμβαθύνει τις γνώσεις σας από διαφορετικούς τομείς των διεθνών επιχειρήσεων. Διεθνείς ανταλλαγές φοιτητών να συμμετάσχουν στην ομάδα. Θα υπάρξουν αρκετές επισκέψεις καθηγητών από το συνεργάτη ιδρύματα του εξωτερικού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, εργασίες του έργου, μαζί με τις περιφερειακές και διεθνείς εταιρείες.

Το τρίτο έτος αποτελείται από ένα εξάμηνο ανταλλαγή στο εξωτερικό σε ένα από τα πανεπιστήμια εταίρους μας και πρακτικής κατάρτισης που ενισχύει τη θεωρητική γνώση που έχετε μάθει.

Το τελευταίο εξάμηνο κατά το τέταρτο έτος προορίζεται για την ολοκλήρωση της τελικής διατριβής.

ΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ;

Οι Bachelors Διοίκησης Επιχειρήσεων προετοιμασμένοι για ένα ευρύ φάσμα καθηκόντων σε διεθνείς επιχειρήσεις και το μάρκετινγκ. τίτλους δυνατή δουλειά περιλαμβάνουν: διευθυντής εξαγωγών, διευθυντής πωλήσεων, διευθυντής προϊόντων, την εξαγωγή βοηθός, βοηθός μάρκετινγκ, οι πωλήσεις βοηθός, αρμόδιος για το σχεδιασμό μάρκετινγκ, αρμόδιος για το σχεδιασμό των επικοινωνιών μάρκετινγκ, τις πωλήσεις διαπραγματευτή, συντονιστής εξυπηρέτηση των πελατών.

ΠΏΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΌΣΕΙ?

Η επόμενη ευκαιρία να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα Πτυχίο στη Νοσηλευτική είναι 10-25 Ιαν 2017 στην κοινή αίτηση στο www.studyinfo.fi

ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στο Seinäjoki Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών, υποτροφίες μπορούν να χορηγούνται σε φοιτητές υποχρεούνται να καταβάλλουν δίδακτρα. Οι αρχές του προγράμματος υποτροφιών της Seinäjoki Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών είναι τα εξής: Όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές, οι οποίοι υποχρεούνται να καταβάλλουν δίδακτρα, θα χορηγηθεί υποτροφία, η οποία καλύπτει το 50% του ετήσιου δίδακτρα.

Υποτροφίες για πρωτοετείς φοιτητές θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι την τελευταία ημέρα του Νοεμβρίου.

Για να είναι επιλέξιμοι για υποτροφία μετά το πρώτο ακαδημαϊκό έτος ο φοιτητής πρέπει να προκύψουν:

  • τουλάχιστον 55 πόντους κατά τη διάρκεια του προηγούμενου ακαδημαϊκού έτους σε ένα πρόγραμμα σπουδών Bachelor
  • τουλάχιστον 20 πιστώσεις κατά τη διάρκεια του προηγούμενου εξαμήνου (ένα εξάμηνο) σε ένα πρόγραμμα Μάστερ πτυχίο

Το ποσό της υποτροφίας μετά το πρώτο ακαδημαϊκό έτος:

  • 60% του ετήσιου τέλους διδάκτρων για τους φοιτητές, οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει τις πιστώσεις που αναφέρονται παραπάνω με το μέσο όρο βαθμού 3-5 (κλίμακα 0-5).
  • 30% του ετήσιου διδάκτρων για τους φοιτητές, οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει τις πιστώσεις που αναφέρονται παραπάνω με το μέσο όρο βαθμού 1-2 (κλίμακα 0-5).

Υποτροφίες για συνέχιση οι μαθητές θα πρέπει να καταβληθεί από την τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου κάθε έτους.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
42 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,800 EUR
6800 € ανά ακαδημαϊκό έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη

International Students in SeAMK