Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Studio Art (BA ή BFA) στο Κολλέγιο Messiah

Αναπτύξτε τις δημιουργικές δεξιότητές σας καθώς προετοιμάζεστε για μια συναρπαστική καριέρα ως καλλιτέχνης στο διαπιστευμένο μας πρόγραμμα!

Το Bachelor of Art (BA) απευθύνεται σε φοιτητές που επιθυμούν να γνωρίσουν μια ευρεία φιλελεύθερη εκπαίδευση με έμφαση στη μελέτη της εικαστικής τέχνης. Το Bachelor of Fine Art (BFA) έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν την εμβύθιση στο στούντιο, ειδικά για εκείνους που εξετάζουν την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου (MFA). Αν και διατηρεί μεγάλο μέρος του φιλελεύθερου πλάτους τέχνης του BA, το επίκεντρο του είναι η πρακτική στούντιο και η θεωρία.

Studio τέχνης σημαντικές διακρίσεις

Ως σπουδαστής του Art Studio στο Messiah College, θα είστε σε θέση να:

 • Μάθετε από γνωστούς καλλιτέχνες μέσω των επισκεπτών καλλιτεχνών και καθηγητών κάθε εξάμηνο.
 • Μελετήστε με τους καθηγητές που ασχολούνται με καλλιτέχνες και έχουν παρουσιάσει το έργο τους σε εκθέσεις και δημοσιεύσεις σε ολόκληρη τη χώρα και σε όλο τον κόσμο και με έναν ιστορικό τέχνης που έχει εργαστεί σε σημαντικά μουσεία και έχει εκδοθεί εκτενώς.
 • Προβολή των δημιουργικών έργων σας σε περιφερειακό επίπεδο.
 • Δείξτε την εργασία σας στην ετήσια έκθεση μαθητικών μαθητών μας.
 • Να είστε καλά προετοιμασμένοι για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα (πρόγραμμα BFA).
 • Έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια πρακτική άσκηση.
 • Συμμετοχή στο πρόγραμμα διακρίσεων του τμήματος ή / και ανεξάρτητη μελέτη. ευκαιρίες για διεξοδική έρευνα και μελέτη.
 • Δημιουργήστε ένα στέρεο σώμα δημιουργικής εργασίας στο πλαίσιο προετοιμασίας για την κορυφαία έκθεση ζωγραφικής σας.
 • Ως ανώτερος έχει ένα αφιερωμένο χώρο στούντιο στα ανώτερα στούντιο Frey Hall.
 • Πάρτε το ετήσιο ταξίδι μας σε μια μεγάλη πόλη των ΗΠΑ για να εξερευνήσετε μουσεία και γκαλερί.

Επιλογές καριέρας για μεγάλες εταιρίες τέχνης στούντιο

Ως πτυχιούχος του προγράμματος τέχνης στούντιο, οι μαθητές είναι εξοπλισμένοι για να εξασφαλίσουν θέσεις όπως:

 • Καλλιτέχνες στούντιο
 • Φοιτητές MFA
 • Τεχνητές θεραπείες
 • Σχεδιαστής γραφικών
 • Καλλιτεχνικός διευθυντής
 • Βοηθός στούντιο
 • Μουσείο επαγγελματίας
 • Εικονογράφος

Δυνατότητες πρακτικής άσκησης για σπουδαστές τέχνης στούντιο

Το εθνικά αναγνωρισμένο πρόγραμμα πρακτικής του Messiah τοποθετεί τους μαθητές σε μια ποικιλία πρακτικών στούντιο τέχνης. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν:

 • Graphic design επιχειρήσεις
 • γκαλερί
 • μουσεία
 • Δημόσια ιδρύματα τέχνης
 • Βοηθοί στούντιο

Προγράμματα έμφαση

Στο Messiah College, ένα από τα κορυφαία ιδιωτικά χριστιανικά κολλέγια στις ΗΠΑ, θα προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική σταδιοδρομία στην τέχνη στούντιο επιλέγοντας από μία από τις τρεις συγκεντρώσεις μας: γραφιστική και ψηφιακή τέχνη, τρισδιάστατες μελέτες ή δισδιάστατες σπουδές. Η ευελιξία του προγράμματος μας σας ενθαρρύνει να πάρετε ανηλίκους ή διπλές ειδικότητες, όπως η ιστορία ή το μάρκετινγκ, ώστε να διαμορφώσετε το master art studio σύμφωνα με τις δικές σας ειδικές περιοχές ενδιαφέροντος.

Η σχολή και οι μέντορες μας

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα στούντιο, θα μάθετε από τους καθηγητές που ασχολούνται με καλλιτέχνες και έχουν παρουσιάσει το έργο τους σε εκθέσεις και δημοσιεύσεις σε ολόκληρη τη χώρα και σε όλο τον κόσμο και με ιστορικό τέχνης που έχει εργαστεί σε μεγάλα μουσεία. Θα μάθετε επίσης από αναγνωρισμένους καλλιτέχνες μέσω των επισκεπτών καλλιτεχνών και καθηγητών κάθε εξάμηνο.

Ευκαιρίες μάθησης

Το εύρος και το βάθος των μεγάλων έργων τέχνης στούντιο μας προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες για να δοκιμάσετε τη δημιουργικότητά σας και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στον γραφικό σχεδιασμό, στην εκτύπωση, στη χαρτοποιία, στο σχέδιο, στην κεραμική, στη γλυπτική, στις ίνες και άλλα. Μπορείτε να σπουδάσετε εκτός της πανεπιστημιούπολης σε μέρη όπως το πρόγραμμα Gordon Orvieto στην Ιταλία ή στο Temple Rome. Επίσης, θα εμφανίσετε τις δημιουργικές σας εργασίες σε περιφερειακό επίπεδο. να παρουσιάσετε την εργασία σας στην ετήσια έκθεση μαθητικής τέχνης μαθητών μας. και έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια πρακτική.

Υποτροφίες

Το Messiah College προσφέρει αρκετές υποτροφίες, συμπεριλαμβανομένων των Υποτροφιών Προγραμμάτων Προγραμμάτων και Ακαδημαϊκών Διακρίσεων, το καθένα με διαφορετικές ακαδημαϊκές απαιτήσεις και προθεσμίες. Πρέπει να λάβουμε όλα τα υποδείγματα υποψηφιότητας μέχρι τις 15 Ιανουαρίου για την υψηλότερη αξιολόγηση υποτροφιών.

Οι διεθνείς πολίτες μπορούν να λαμβάνουν πρόσθετη οικονομική ενίσχυση κατά περίπτωση, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που παρέχονται στην Διεθνή Αίτηση Υποτροφιών Υποτροφιών (ISSA). Η σύνδεση με το έντυπο ISSA αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους σπουδαστές μαζί με την επιστολή αποδοχής τους. Αυτό σημαίνει ότι όσο πιο γρήγορα ολοκληρωθεί η διαδικασία εισαγωγής, τόσο πιο σύντομα οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για οικονομική ενίσχυση και να λάβουν ένα πακέτο.

Μετά την αφαίρεση των ακαδημαϊκών υποτροφιών και των χρημάτων οικονομικής βοήθειας, οι ξένοι φοιτητές πληρώνουν μεταξύ $ 20.000- $ 30.000 κάθε χρόνο για τέσσερα χρόνια. Η αμερικανική πρεσβεία θα απορρίψει τις αιτήσεις για χορήγηση θεώρησης φοιτητών, αν ο φοιτητής δεν μπορεί να παρουσιάσει δικαιολογητικά οικονομικά έγγραφα για να πληρώσει αυτό το ποσό για έξοδα σχολείου. Αυτός είναι ένας κυβερνητικός κανόνας, όχι κανόνας κολλεγίου.

Μπορούμε να δεχτούμε την αίτησή σας, την επίσημη μεταγραφή και τη βαθμολογία της δοκιμής ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να επιλέξετε ποιο όρο θα εισάγετε. Υπάρχουν δύο προσλήψεις κατά τη διάρκεια κάθε ακαδημαϊκού έτους - στα τέλη Αυγούστου για την περίοδο της πτώσης μας και στα τέλη Ιανουαρίου για την άνοιξη.

Μετά την αποφοίτησή

Οι επαγγελματικές και επαγγελματικές ευκαιρίες για τους φοιτητές που ολοκληρώνουν αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνουν την εργασία ως καλλιτέχνης, σχεδιαστής, φωτογράφος, εικονογράφος, σχεδιαστής ψηφιακών μέσων ή άλλες εργασίες που απαιτούν οπτικοποίηση, δημιουργική επίλυση προβλημάτων, οπτική επικοινωνία και παραγωγή οπτικών υλικών, αντικειμένων ή μέσων.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε17 περισσότερα μαθήματα αποMessiah College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
30,000 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη