Κάντε τα καλλιτεχνικά σας όνειρα μια επαγγελματική πραγματικότητα

Συνδυάστε χρώμα , σκιά και υφή για να δημιουργήσετε ένα λαμπρό μέλλον με πτυχίο στην τέχνη του στούντιο.

Επιλέξτε το πρόγραμμα πτυχίου BA για μια βαθιά εργασιακή γνώση των καλών τεχνών με την ευκαιρία να εξερευνήσετε μια ποικιλία δυνατοτήτων σταδιοδρομίας. Επιλέξτε το πτυχίο BFA για μια εντατική μελέτη των εικαστικών τεχνών που θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα ως επαγγελματίας καλλιτέχνης. Και οι δύο επιλογές δημιουργούν τις ικανότητες δημιουργικής και κριτικής σκέψης σας παράλληλα με τις στούντιο και τις τεχνικές δεξιότητες.

Επιλέξτε από τις συγκεντρώσεις της κεραμικής, του σχεδίου, του γραφικού σχεδιασμού, της ζωγραφικής, της φωτογραφίας, της εκτύπωσης και της γλυπτικής , και να πειραματιστείτε έξω από τη συγκέντρωσή σας για να αποκτήσετε μια ευρύτερη εργασιακή γνώση των τεχνών.

Οι ανήλικοι στην ιστορία της τέχνης, στον γραφικό σχεδιασμό και στην τέχνη του στούντιο μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε πρόγραμμα σπουδών για να προσθέσουν μια πλούσια κατανόηση της ιστορικής και σύγχρονης τέχνης σε οποιοδήποτε σημαντικό. Συμπληρώστε τις σπουδές σας με μαθήματα χορού, θεάτρου και μουσικής.

Ένα νέο σπίτι για τις τέχνες

Με το ευρύχωρο και μοντέρνο σχεδιασμό του, το νέο Κέντρο Σχεδίασης Τέχνης υπόσχεται να εμπλουτίσει τις πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εμπειρίες των φοιτητών, των αποφοίτων, των διδασκόντων, του προσωπικού και της ευρύτερης κοινότητας. Ο χώρος των 15.000 τετραγωνικών ποδών άνοιξε το φθινόπωρο του 2017 και προσφέρει στούντιο, ένα state-of-the-art μαύρο κουτί θέατρο, καθώς και μια ωραία γκαλερί τέχνης με θέα στο όρος Kearsarge, καθώς και γραφεία σχολής και υπαίθρια τέχνης.

Όπου το ταλέντο συναντά την προετοιμασία

Η μελέτη των τεχνών στο Colby-Sawyer είναι μια πολυδιάστατη εμπειρία που συνδυάζει το δημιουργικό σας ταλέντο με την επαγγελματική προετοιμασία και τις ευκαιρίες να μάθουν μαζί με ταλαντούχους καλλιτέχνες και καλλιτέχνες.

Μια αυτοεπιλεγμένη πρακτική προσφέρει πρακτική εμπειρία στον κόσμο της τέχνης, ενώ οι μαθητικές εκθέσεις στη γκαλερί πανεπιστημιουπόλεων σας επιτρέπουν να μοιράζεστε την τέχνη σας με το κοινό. Το έργο Capstone, ένα αποκορύφωμα της δουλειάς σας στο Colby-Sawyer , χρησιμεύει ως επαγγελματικό χαρτοφυλάκιό σας όταν αποφοιτήσετε.

Εκδρομές σε μεγάλες γκαλερί και μουσεία, καθώς και σε ιδιωτικά και επαγγελματικά στούντιο τέχνης, σας φέρνουν κοντά σε σημαντικά έργα τέχνης και δημιουργική διαδικασία. Μεγάλες εκθέσεις πανεπιστημιουπόλεων και μια μακρόχρονη σχέση με την Επιτροπή Fulbright φέρνουν φημισμένους, αναδυόμενους και πρωτοποριακούς εθνικούς και διεθνείς καλλιτέχνες ακριβώς στην πόρτα σας.

Εκφράστε τον εαυτό σας έξω από την τάξη

Συνδυάζοντας μια λέσχη ή φορέα με επικεφαλής φοιτητών επικεντρώθηκε στην οπτική και τις τέχνες του θεάματος για να συνδεθεί με άλλους σπουδαστές που ενδιαφέρονται για δημιουργική έκφραση. Κάνετε το ντεμπούτο σας στη σκηνή με τους παίκτες της Colby-Sawyer , βάζετε μαρμελάδες με ένα φωνητικό ομίλου Capella ή ανταλλάσσετε μεγάλες ιδέες με άλλους καλλιτέχνες στο Guild of Art Thinkers (GOAT) .

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποColby-Sawyer College »

Τελευταία ενημέρωση July 1, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη