Ψηφιακό σχεδιασμό παιχνιδιών

Σήμερα, ειδικά με τις εξελίξεις στις κινητές πλατφόρμες και τις τεχνολογίες Διαδικτύου, τα παιχνίδια υπολογιστών έχουν γίνει μάλλον διαδεδομένα στη χώρα μας, όπως είναι σε όλο τον κόσμο και έχουν μετατραπεί σε δημοφιλή μέσα που καταναλώνονται από μεγάλες μάζες χωρίς διαφοροποίηση σε σχέση με το φύλο ή την ηλικία .

Το «Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών Ψηφιακών Σχεδίων», το οποίο θα γίνει πρόδρομος στη χώρα μας και στην Κωνσταντινούπολη, με μια προσέγγιση που εντάσσεται σε διάφορες κλάδους όπως η τέχνη, η τεχνολογία και η οικονομία κάτω από την οροφή του σχεδιασμού, στοχεύει στην παροχή ειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού στον τομέα και να αναπτύξουν δημιουργικά, καινοτόμα έργα και ομάδες για να επιτύχουν τόσο την τοπική όσο και την παγκόσμια επιτυχία.

Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σχεδιασμού Ψηφιακών Παιχνιδιών, το οποίο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Σχολής Επικοινωνίας, με τη διεπιστημονική του προσέγγιση, δεν συνδυάζει μόνο τον τομέα του λογισμικού, της τέχνης και του σχεδιασμού, αλλά προσφέρει ένα διεπιστημονικό εργασιακό περιβάλλον στο Πανεπιστήμιο και στις Σχολές Μηχανικής και Παιδείας ειδικότερα. Οι φοιτητές, οι οποίοι θα συναντηθούν στα μαθήματα ίδρυσης κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους τους, θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα προς την εξειδίκευση στο δεύτερο έτος σπουδών τους, επιλέγοντας ένα από τα λογισμικά και τα verticals τέχνης κάτω από την οροφή του σχεδίου σύμφωνα με τα ταλέντα τους. Οι διαδρομές των φοιτητών θα διασταυρωθούν για άλλη μια φορά στις τάξεις των προγραμμάτων, όπου θα μετατραπούν σε ομάδες παιχνιδιών και θα παράγουν μαζί με τη συμβουλευτική υποστήριξη του ακαδημαϊκού προσωπικού μας. Τοπικές και διεθνείς πρακτικές πρακτικής άσκησης μέσω του συστήματος COOP στο πλαίσιο του πανεπιστημίου μας, που φέρνει τους φοιτητές μαζί με τον επιχειρηματικό κόσμο κατά τη διάρκεια της φοιτητικής τους ζωής, και το τομεακό δίκτυο επικοινωνιών BUG βελτιώνει τις εμπειρίες των μαθητών και ενημερώνει το φάσμα γνώσεων τους.

Εκτός από το εργαστήριο παιχνιδιών του πανεπιστημίου Bahçeşehir (BUG) που ιδρύθηκε στο πλαίσιο της Σχολής Επικοινωνίας και του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Master BUG) που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του Ινστιτούτου Κοινωνικών Επιστημών, του ευρωπαϊκού κέντρου ενεργοποίησης της σκηνής παιχνιδιών BUG Berlin και του studio παραγωγής παιχνιδιών Τα ιδρύματα BUG Pro συμβάλλουν άμεσα στο πρόγραμμα. Αυτό το πρόγραμμα, το οποίο δημιουργεί μια σημαντική διαφορά με την ολοκλήρωση της συνεργασίας με το κέντρο επώασης εικονικής πραγματικότητας VR First BAU και Cryengine Academy που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον παγκόσμιο gigant τυχερών παιχνιδιών Crytek, μπορεί να θεωρηθεί πρωτοπόρος στη χώρα μας.

Ενώ οι σπουδαστές μπορούν να επωφεληθούν από τις συνεχώς αυξανόμενες διεθνείς συνδέσεις καθώς και το τοπικό και ξένο τομεακό δίκτυο επικοινωνίας του τμήματος, έχουν επίσης την ευκαιρία να συναντηθούν με επενδυτές εφαρμόζοντας προγράμματα επιτάχυνσης όπως το Gamebootcamp Istanbul - μια πρωτοβουλία StartersHub, μας.

Αυτό το πρόγραμμα που προσφέρει όλα τα στάδια παραγωγής παιχνιδιών τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικής σε όλους όσους ονειρεύονται να γίνουν σχεδιαστές παιχνιδιών, παρέχει στους σπουδαστές του την ευκαιρία να επιτύχουν τους στόχους τους σε έναν παγκόσμιο τομέα.109983_22_001.jpg109984_22_002ii.jpg109985_22_018.jpg

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε27 περισσότερα μαθήματα αποBahcesehir University »

Τελευταία ενημέρωση February 13, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
8 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
5,530 USD
Δίδακτρα για φοιτητές από το εξωτερικό (4 έτη): $ 7.900 ανά έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη