Bachelor στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη παιχνιδιών

Cogswell College

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη παιχνιδιών

Cogswell College

Έναρξη εκκίνησης για μια καριέρα στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη παιχνιδιών.

Συμμετέχετε σε μια τεράστια εμπειρία για πολλούς παίκτες, καθώς μαθαίνετε πώς να προγραμματίζετε ή να σχεδιάζετε βιντεοπαιχνίδια σε μαθήματα που θα σας εξοπλίσουν για να εργαστείτε στην ανταγωνιστική αγορά τυχερών παιχνιδιών.

Με το να εργάζεστε με ομάδες πολλαπλών τμημάτων στο Game Studio μας, θα ολοκληρώσετε το πρόγραμμα σχεδιασμού βιντεοπαιχνιδιών με έναν πλήρως υλοποιημένο τίτλο επαγγελματικής ποιότητας στο χαρτοφυλάκιό σας.

Τι κάνει το Cogswell κορυφαίο σχολείο σχεδιασμού βιντεοπαιχνιδιών; Μαθήματα που προσομοιώνουν μια πραγματική ομάδα ανάπτυξης παιχνιδιών σε συνδυασμό με εκπαιδευτές συμβούλων εμπειρογνωμόνων που έχουν χρόνια πραγματικής εμπειρίας βιομηχανίας σε εταιρείες video games όπως η Electronic Arts και η LucasArts.

Θα πάρετε να παίξετε παιχνίδια βίντεο που γίνονται από άλλους μαθητές στο πρόγραμμα σχεδιασμού παιχνιδιών, δοκιμών τους για χρηστικότητα και την ποιότητα. Από αδράνεια των κινούμενων σχεδίων για την καταπολέμηση του επιπέδου σχεδιασμού και της τεχνητής νοημοσύνης, θα μάθετε κάθε δομικό στοιχείο του σχεδιασμού και της ανάπτυξης παιχνιδιών βίντεο, όλα χρησιμοποιώντας επαγγελματικά εργαλεία όπως το Maya, Unity και Unreal Engine.

Το Cogswell προετοιμάζει τους μαθητές για θέσεις εργασίας πραγματικού κόσμου: οι απόφοιτοι του σχεδιασμού παιχνιδιών που ασχολούνται με το αστέρι δουλεύουν σε εταιρείες όπως η Activision, η Blizzard Entertainment, οι Electronic Arts και η Sony.

Βασικά μαθήματα

  • Έννοιες ψηφιακής απεικόνισης
  • Εισαγωγή στη δέσμη ενεργειών: Python
  • Εισαγωγή στην Τρισδιάστατη Μοντελοποίηση
  • Παραγωγή παιχνιδιών
  • Χαρακτηριστικά
  • Παιχνιδιμότητα
  • Σχεδιασμός παιχνιδιών
  • Σχεδίαση επιπέδου

"Το προσωπικό του Cogswell είναι ένα από τα υψηλότερα στην περιοχή του κόλπου. Τα μαθήματα σχεδιασμού παιχνιδιών μου διδάσκονται από μερικούς από τους καλύτερους στον κλάδο και αισθανόμουν ότι οι εκπαιδευτές ήξεραν ακριβώς πώς να μας καθοδηγήσουν για τη σταδιοδρομία μας. " - Alum Bugi Kaigwa, χειριστής χαρακτήρων σε Visual Concepts που εργάζονται στη σειρά παιχνιδιών NBA 2K

BA στην τέχνη του σχεδιασμού παιχνιδιών

Συνεργαστείτε με τον καλύτερο Cogswell που πρέπει να προσφέρετε καθώς συνεργάζεστε με άλλες συγκεντρώσεις για να φέρετε τη δημιουργική πλευρά του σχεδιασμού και της ανάπτυξης παιχνιδιών στη ζωή. Μάθετε πώς να εξαπλώσετε την προσωπικότητα ενός χαρακτήρα στις κινήσεις και τα κινούμενα σχέδια, από την εκτέλεση κινήσεων σε επιθέσεις. Ανακαλύψτε τι κάνει τα μεγάλα επίπεδα βιντεοπαιχνιδιών τόσο επιβλητικά, που περιβάλλονται από συνομηλίκους έτοιμους να υλοποιήσουν πλήρως αυτές τις εικονικές παιδικές χαρές. Συνδυάστε την περιβαλλοντική τέχνη με τα παιχνίδια της κονσόλας, τα κινητά παιχνίδια και τους εικονικούς κόσμους. Όλες αυτές οι δεξιότητες σχεδίασης και ανάπτυξης παιχνιδιών θα χρησιμοποιηθούν στο έπακρο σε ένα πραγματικό στούντιο.

BS στη Μηχανική Σχεδίασης Παιχνιδιών

Εμπορεύστε τον ελεγκτή για την γραμμή εντολών καθώς σχεδιάζετε και προγραμματίζετε βιντεοπαιχνίδια και δημιουργείτε την κωδικοποιητική ψυχή που τροφοδοτεί κάθε επίπεδο της συγκέντρωσης μηχανικής σχεδίασης παιχνιδιών. Τροποποιήστε τις υπάρχουσες μηχανές παιχνιδιών πριν προχωρήσετε στο σχεδιασμό των δικών σας, διαμορφώνοντας τα συστήματα που έχουν τις μεγαλύτερες εμπειρίες εξουσίας παιχνιδιών. Αυτό περιλαμβάνει την εμφύτευση animation, AI και γραφικών υπολογιστών μέσα σε έναν κινητήρα. Θα αναπτύξετε ένα σχέδιο έργου που θα ενθουσιάσει τους άλλους για να μετατρέψουν τις έννοιες σχεδιασμού των παιχνιδιών βίντεο σε παιχνίδια με χαρακτήρες, κόσμους και στόχους. Θα είστε σε θέση να αναλάβετε ένα ρόλο ως μηχανικός σχεδιασμού παιχνιδιών σε ομάδες που αντικατοπτρίζουν επαγγελματικές ομάδες ανάπτυξης παιχνιδιών.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση January 26, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - San Jose, California
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - San Jose, California
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών