Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Οι μεγάλες εταιρείες μάρκετινγκ εκτίθενται σε διεπιστημονικά μαθήματα που αναπτύσσουν ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών δεξιοτήτων. Το πρόγραμμα σπουδών εμπορίας έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους μαθητές για σταδιοδρομία στις πωλήσεις, το λιανικό εμπόριο, τη διαφήμιση, τη διαχείριση προϊόντων, το άμεσο μάρκετινγκ και την έρευνα. Αυτή η προετοιμασία επιτυγχάνεται με προσφορές μαθημάτων σε βασικές έννοιες μάρκετινγκ και συμπληρώνεται από μαθήματα ειδικά για τη σταδιοδρομία. Η διαδικασία μάθησης ενισχύεται με έργα, μελέτες περιπτώσεων και πρακτική άσκηση.

Απαιτήσεις για το BS στο βαθμό Marketing

Όλοι οι σπουδαστές που έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα Bachelor of Science Degree πρέπει να ολοκληρώσουν το Πανεπιστήμιο και το Business Core Curriculum εκτός από τις βασικές απαιτήσεις που αναφέρονται παρακάτω.

Μάρκετινγκ σημαντικές απαιτήσεις

Απαιτούμενα μαθήματα

 • MKTG3344 Έρευνα Μάρκετινγκ
 • MKTG3371 Αρχές Διεθνούς Μάρκετινγκ
 • MKTG4272 Συμπεριφορά καταναλωτών
 • MKTG4365 Επικοινωνιακή Μάρκετινγκ
 • MKTG4405 Προηγμένη διαχείριση μάρκετινγκ

Επιλογή (επιλέξτε δύο μαθήματα)

 • MKTG3341 Διαχείριση της δύναμης πωλήσεων
 • MKTG3360 Διαδίκτυο και άμεσο μάρκετινγκ
 • MKTG4344 Δημόσιες Σχέσεις
 • MKTG4345 Μάρκετινγκ σπορ και εκδηλώσεων
 • MKTG4499 Πρακτική άσκηση στις μελέτες μάρκετινγκ

BS στο μάρκετινγκ με την ψηφιακή συγκέντρωση μάρκετινγκ

Με τόσες προόδους στην τεχνολογία, η σημερινή αγορά μάρκετινγκ είναι πιο περίπλοκη από ποτέ. Οι έμποροι προσπαθούν να παρακολουθήσουν τις πληροφορίες που μοιράζονται και χρησιμοποιούν οι πελάτες τους σε διάφορες πλατφόρμες. Η επιτυχία στο μάρκετινγκ έγκειται στην ικανότητα κατανόησης αυτών των ψηφιακών και κοινωνικών πλατφορμών, καθώς και στη δυνατότητα ομαλής ενσωμάτωσης μιας σειράς νέων δυνατοτήτων με μερικές από τις πιο παραδοσιακές.

Ένα πτυχίο MBA στο Marketing με συγκέντρωση στο ψηφιακό μάρκετινγκ από το Silberman College of Business θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα σε αυτόν τον δυναμικό τομέα και θα σας εξοπλίσει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για το σχεδιασμό, το σχεδιασμό και τη διαχείριση μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής μάρκετινγκ.

Απαιτήσεις συγκέντρωσης ψηφιακού μάρκετινγκ

Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέψει να επιτύχετε ουσιαστικότερη εκμάθηση σχετικά με την αναδυόμενη περιοχή του ψηφιακού μάρκετινγκ. Οι φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν αυτή τη συγκέντρωση θα πρέπει να συμπληρώσουν συνολικά 21 μονάδες, οι οποίες περιλαμβάνουν τα ακόλουθα έξι απαιτούμενα μαθήματα που ακολουθούνται από πρακτική άσκηση στον τομέα της ψηφιακής ή / και κοινωνικής μάρκετινγκ μέσων μαζικής ενημέρωσης.

 • MKTG4272 Συμπεριφορά καταναλωτών
 • MKTG3344 Έρευνα Μάρκετινγκ
 • Επικοινωνίες μάρκετινγκ MKTG4365
 • MKTG4405 Προηγμένη διαχείριση μάρκετινγκ
 • MKTG3360 Ψηφιακό μάρκετινγκ
 • MKTG3383 Μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων
 • MKTG4499 Πρακτική άσκησης μάρκετινγκ σε μια περιοχή που σχετίζεται με ψηφιακά ή / και κοινωνικά μέσα. Οι μαθητές πρέπει να πληρούν τα κριτήρια της Ακαδημίας για πρακτική άσκηση.

Οι μαθητές με συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με τις κύριες απαιτήσεις πρέπει να επικοινωνούν με τον σύμβουλό τους στην πανεπιστημιούπολη.

Για περισσότερες πληροφορίες

Αν είστε υποψήφιος φοιτητής και επιθυμείτε πληροφορίες σχετικά με την υποψηφιότητα στο Πανεπιστήμιο Fairleigh Dickinson, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Γραφείο Εισδοχής στο 973-443-8900 ή 201-692-7308 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποFairleigh Dickinson University - Silberman College of Business »

Τελευταία ενημέρωση May 28, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,231 USD
Πλήρης φοίτηση Προπτυχιακός φοιτητής ανά πιστωτικό επιτόκιο για φοιτητές που δεν είναι επιλέξιμοι για κατ 'αποκοπή δίδακτρα: $ 1231,00
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη