Πρόγραμμα Πτυχίο στον Τουρισμό και Διοίκηση Φιλοξενίας

Πτυχίο: Πτυχίο Διοίκηση Φιλοξενίας

Τίτλος Πτυχίο στη φινλανδική: Restonomi (AMK)

Διάρκεια και έκταση των μελετών:

3,5 έτη και 210 μονάδες, συμπεριλαμβανομένων 30 μονάδες τοποθέτησης

Το ξενοδοχείο και εστιατόριο των επιχειρήσεων είναι μια διαρκώς αναπτυσσόμενη παγκόσμια βιομηχανία, η οποία χρειάζεται σύγχρονη, πολυπολιτισμική, με προσανατολισμό στον πελάτη εμπειρογνώμονες με καλή ηγεσία και τις δεξιότητες διαχείρισης του έργου.

Το πρόγραμμα βαθμός στον Τουρισμό και Διοίκηση Φιλοξενίας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των μελετών που προετοιμάζουν τους μαθητές να συναντηθούν και να διαχειριστούν τις υψηλές απαιτήσεις του σήμερα πελατών για υψηλής ποιότητας και καινοτόμες υπηρεσίες. Οι μαθητές θα μάθουν πώς να σχεδιάσουν ξενοδοχείων, εστιατορίων και τουριστικών υπηρεσιών, πώς να διαχειρίζονται μια επιχείρηση και πώς να είναι επιτυχής ηγέτης. Πωλήσεις και δεξιότητες μάρκετινγκ είναι επίσης αναγκαία, καθώς και διαπολιτισμική επικοινωνία και ευέλικτο γλωσσικές δεξιότητες.

Τα μαθήματα διεξάγονται με τη χρήση διαφορετικών μεθόδων μάθησης από καθηγητές και ομαδικές εργασίες μελέτες σε δικό του εστιατόριο και σε συνεργασία με τις τοπικές εταιρείες να βασίζονται έργου. Online learning είναι επίσης ένα μέρος της καθημερινής μεθόδων διδασκαλίας.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει το πρόγραμμα-συγκεκριμένες βασικές μελέτες, προηγμένες επαγγελματικές σπουδές, αιρετό μελέτες, διατριβή Bachelor και τοποθέτηση. Οι μελέτες που πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα και περιλαμβάνει υποχρεωτική περίοδο βίου σπουδών ή πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό.

Το διεθνές μείγμα της ομάδας των μαθητών σημαίνει ότι αυτός ο στόχος της διεθνοποίησης μπορεί να επιτευχθεί σε Imatra, καθώς και σχετικά με τη μελέτη και την τοποθέτηση στο εξωτερικό. Επισκέπτες καθηγητές από άλλα πανεπιστήμια είναι επίσης ένα μέρος των μελετών.

Για να διευκολυνθεί η προσαρμογή στο νέο περιβάλλον και τις διαδικασίες μάθησης, θα έχουμε μια διαβούλευση με όλους τους μαθητές σχετικά με τον προσανατολισμό του, βάσει της οποίας θα κάνουν κάθε μαθητή ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών.

Οι απόφοιτοι από το πρόγραμμα σπουδών θα λειτουργήσει ως εμπειρογνώμονες ή μεσαία στελέχη στο ξενοδοχείο, εστιατόριο και τουριστικό τομέα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετική διαχείριση, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη καθήκοντα όπως διευθυντές υποδοχής, εστιατόριο διευθυντές, διευθυντές πωλήσεων του ξενοδοχείου, τους διευθυντές περιοχής σε αλυσίδες εστιατορίων ή προγραμματιστές προορισμού. Ωστόσο, για να είναι ένας αποτελεσματικός διαχειριστής, πρακτική, λειτουργική εμπειρία είναι απαραίτητη. Αυτή η ιδιαίτερη πτυχή επιτυγχάνεται μέσω της υποχρεωτικής περιόδου πρακτικής άσκησης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποSaimaa University of Applied Sciences »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Duration
3.5 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
Free
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη