Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μετατρέποντας το πάθος σας στη δουλειά σας - ένα όνειρο, ειδικά για τους λάτρεις των σπορ. Το μπάσκετ έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει απ 'ό, τι η αθλητική ψυχαγωγία και κανείς δεν το γνωρίζει καλύτερα από την ALBA BERLIN, μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες μπάσκετ της Γερμανίας. Ως ειδικός στο επαγγελματικό άθλημα που αγαπάτε τόσο πολύ, θα κατανοήσετε τις ευκαιρίες και τις προοπτικές μέσα και έξω και προετοιμάζοντας τους παγκόσμιους παίκτες, όπως το γερμανικό νούμερο ένα, για τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Γίνετε αθλητισμός

Το πανεπιστήμιο μας εστιάζει στην εξέλιξή σας. Γι 'αυτό διδάσκουμε σε μικρές ομάδες μάθησης και σε φιλική και προσωπική ατμόσφαιρα. Θα διδαχθούν από διάσημους διδάσκοντες με επιστημονικό και επιχειρηματικό υπόβαθρο. Θα σπουδάσετε σε μια πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, εξοπλισμένη με τη νεώτερη τεχνολογία και γνωστή για τον διεθνή και αγγλόφωνο χαρακτήρα της.

sem

Πρακτική προσέγγιση διδασκαλίας

 • Οι περιπτωσιολογικές μελέτες
 • Επιχειρηματικά παιχνίδια
 • Εκδρομές μελέτης
 • Εκπαίδευση στην εργασία (στο ALBA BERLIN)

Πολλαπλές επιλογές σταδιοδρομίας

Ως Διευθυντής Αθλημάτων ή Εκδηλώσεων, μπορείτε να περιμένετε μια καριέρα με συνεχείς νέες προκλήσεις. Είτε πρόκειται για αθλητική εκδήλωση, εκδήλωση μόδας ή έκθεση-δημιουργικότητα, καλή διαχείριση έργου και βασική επιχειρησιακή τεχνογνωσία είναι βασικοί παράγοντες επιτυχίας.

Μπορεί να εργάζεστε στο μάρκετινγκ

Ως Διευθυντής Αθλημάτων, θα εργαστείτε σε έναν τομέα με παθιασμένους επαγγελματίες. Το κουτί VIP του σταδίου μπορεί να είναι το γραφείο σας.

Τυπικοί τομείς εργασίας περιλαμβάνουν:

 • Λέσχες, ομοσπονδίες (π.χ. UEFA, FIFA) και πρωταθλήματα (π.χ. Μπουντεσλίγκα Μπέκα Μπάσκετ)
 • Οργανισμοί αθλητικής μάρκετινγκ (π.χ. Lagadère Sports και Infront)
 • Οργανισμοί εκδηλώσεων (π.χ. Vok Dams ή Jack Morton Worldwide)
 • Τμήματα χορηγίας, PR και εκδηλώσεων σε μεγάλες εταιρείες (π.χ. Red Bull, VW, Bayer ή Carlsberg)
 • Διαχείριση θέσης εκδήλωσης (π.χ. Mercedes-Benz Arena στο Βερολίνο, The O2 στο Λονδίνο)
 • Αθλητικές βιομηχανίες (π.χ. Nike, Adidas, Puma)
 • Εκθέσεις και συνέδρια (π.χ. Διεθνής έκθεση αυτοκινήτων IAA στο Hannover Messe, Διεθνής Πράσινη Εβδομάδα στο Βερολίνο)
 • ΜΟΥΣΙΚΗ

sem

Δομή μαθημάτων

Η ALBA BERLIN και το University of Applied Sciences Europe έχουν αναπτύξει από κοινού ένα πρόγραμμα που είναι βελτιστοποιημένο για εσάς. Οι χρόνοι μελέτης και εξετάσεων είναι απόλυτα εναρμονισμένοι με τους χρόνους αιχμής της καλαθοσφαίρισης.

Από το 1ο έως το 4ο εξάμηνο θα γνωρίσετε τα βασικά στοιχεία της επιχειρηματικής διοίκησης, συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ καθώς και άλλων θεμάτων (π.χ. εταιρική διαχείριση και έλεγχος). Ταυτόχρονα, θα εξειδικευθείτε στην Διοργάνωση Αθλημάτων και Εκδηλώσεων παρακολουθώντας μαθήματα όπως το μάρκετινγκ σπορ, τη χορηγία και την παραγωγή εκδηλώσεων.

Φυσικά, θα σας ζητηθεί επίσης να οργανώσετε διάφορα γεγονότα, διευκολύνοντας έναν καλό συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής. Οι καθηγητές και οι καθηγητές με επαγγελματική εμπειρία χρησιμοποιούν πρακτική προσέγγιση, η οποία περιλαμβάνει μελέτες περιπτώσεων, επαγγελματικά παιχνίδια και ταξίδια μελετών.

Σχεδιάστε το πρόγραμμα σπουδών ξεχωριστά ξεκινώντας από το 5ο εξάμηνο! Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μαθήματα από 10 διαφορετικές ενότητες - ένα προσαρμοσμένο σχέδιο μελέτης που μόλις έγινε για εσάς. Αυτές οι ενότητες περιλαμβάνουν μαθήματα όπως η διαχείριση ανθρώπινων πόρων στον αθλητισμό, η έκδοση εισιτηρίων

Διαδικασία αίτησης

Το πρόγραμμα σπουδών ξεκινά κάθε χρόνο τον Αύγουστο. Από τον Δεκέμβριο και μετά, είναι δυνατό να υποβληθεί αίτηση για το επόμενο επόμενο επόμενο πρόγραμμα. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι 15 Ιουνίου κάθε έτους.

Έχετε υπόψη σας: Δεχόμαστε φοιτητές σε συνεχή βάση, δηλαδή, αξιολογούμε τις αιτήσεις μόλις παραληφθούν από εμάς. Επομένως, όσο νωρίτερα εφαρμόζετε, τόσο πιο σύντομα θα γνωρίζετε το αποτέλεσμα της αίτησής σας. Θα έχουμε μόνο UE να αξιολογήσει εφαρμογές μέχρι να έχουν συμπληρώσει όλα τα διαθέσιμα διαθέσιμα slots (max. 25 θέσεις μελέτης).

Για να δικαιούστε το διπλό πρόγραμμα σπουδών Sport

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Applied Sciences Europe »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- ανά μήνα για υποψηφίους της ΕΕ / 845 € το μήνα για αιτούντες εκτός ΕΕ. Εάν τα αδέλφια ήδη μελετούν στη BiTS τότε μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για έκπτωση 10%. Οι αποφοίτοι του μαθήματος πλήρους φοίτησης στο δίκτυο Laureate θα λάβουν έκπτωση 15% για το μην
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη