Read the Official Description

Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού Major

Ο σκοπός του Πανεπιστημίου της Τάμπα και Διαχείρισης Αθλητισμού Σημαντικές είναι να παρέχει στους φοιτητές με ένα συνδυασμό του αθλητισμού επιχειρήσεων θεωρία και πρακτική εμπειρία για να τους προετοιμάσει για μια επιτυχημένη καριέρα στη βιομηχανία του αθλητισμού διαχείρισης. Υπάρχουν περισσότερα από 250 φοιτητές με ειδίκευση στη διαχείριση του αθλητισμού.

Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από μαθήματα αθλητισμού διαχείρισης, καθώς και μαθήματα από τον Sykes College of Business και 12-πιστωτικό ωρών πρακτικής άσκησης με μια αθλητική οργάνωση. Τέσσερις πλήρους απασχόλησης μέλη ΔΕΠ, τα οποία έχουν στην κατοχή επαγγελματικών θέσεων στη βιομηχανία του αθλητισμού, είναι υπεύθυνος για τη διδασκαλία όλων των μαθημάτων και Διαχείρισης Αθλητισμού (χωρίς μεταπτυχιακούς βοηθούς).

Οι μηνιαίες συναντήσεις στις οποίες οι εκπρόσωποι από τις αθλητικές οργανώσεις Bay περιοχής καλούνται να συζητήσουν την πρακτική και ευκαιρίες εθελοντισμού εντός των οργανώσεών τους, μεταξύ των οποίων:

 • Tampa Bay Rays
 • Honda Grand Prix του Αγίου Πιτ
 • MLB Spring Training
 • Ενωμένες ενώσεις ποδοσφαίρου
 • Tampa Bay Buccaneers
 • NCAA Γυναικών Final Four
 • Tampa Bay Επιτροπής Αθλητισμού
 • Tampa Convention Center

Η North American Society for Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού και η Εθνική Ένωση για τη Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής έχουν αναγνωρίσει το πρόγραμμα Διαχείρισης Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο της Τάμπα ως εγκεκριμένο πρόγραμμα.

Πρακτική

Προχωρώντας πέρα ​​από τα βιβλία, το Πανεπιστήμιο της Τάμπα μαθητές ενθαρρύνονται να προσθέσει αξία στο βαθμό τους, συμμετέχοντας σε τουλάχιστον ένα οικοτροφείο. Αυτό το είδος της βιωματικής μάθησης είναι το κλειδί για να κάνει καλά-στρογγυλευμένο αποφοίτων έτοιμη για το εργατικό δυναμικό. Όχι μόνο οι μαθητές μας μαθαίνουν νέες δεξιότητες, αλλά βελτιώσετε την πορεία της σταδιοδρομίας τους με πραγματικές εμπειρίες.

Οι μαθητές μας συμμετέχουν σε τακτική βάση τους ακόλουθους τύπους ευκαιρίες πρακτικής άσκησης.

Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ - Οι μαθητές απέκτησαν γνώση, την εμπειρία, τις επαφές και την εμπιστοσύνη interning σε διάφορα τμήματα στην Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ, μια επαγγελματική ομάδα χόκεϊ επί πάγου, και στο Tampa Bay Times Forum, το σπίτι του Lightning και το Tampa Bay Θύελλα του ποδοσφαίρου χώρων Λιγκ, καθώς και εκδηλώσεις όπως το μπάσκετ και συναυλίες.

Πειρατές κόλπων της Τάμπα - Υποβοηθούμενη με αυτόγραφα, χαρτογράφησε παιχνίδια για προπονητές, επεξεργασία τα διαπιστευτήρια για τα μέσα ενημέρωσης και διασημότητες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στρατόπεδο εκπαίδευσης της ομάδας Εθνική Football League.

Προπτυχιακά Διεθνείς φύσεις

Με φοιτητών που εγγράφονται από περισσότερες από 100 χώρες, UT θεωρεί περήφανα φοιτητές από όλο τον κόσμο για το καινούριο ή μεταφορά εισόδου. Απόδειξη αγγλική γλώσσα είναι απαραίτητη. (Αυτό αίρεται για τους ξένους φοιτητές από την Κοινοπολιτεία της Καραϊβικής, Βερμούδες, Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία).

Οι μαθητές θα πρέπει να εφαρμόζονται μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής UT του. Για να εξετάσει την εφαρμογή ενός μαθητή, το Πανεπιστήμιο πρέπει να λάβετε το ακόλουθο:

 • Επίσημη μεταγραφές όλων των μαθημάτων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους βαθμούς που μεταφράζονται στα αγγλικά ("Επίσημη" σημαίνει ότι θα πρέπει να ζητήσετε το σχολείο σας για να στείλετε μεταγραφές απευθείας στο Γραφείο Εισδοχής UT. Αν αυτό είναι αδύνατο, να στείλετε αντίγραφα που έχουν πιστοποιηθεί από το σχολείο σας ως «ακριβή αντίγραφα» των πρωτοτύπων μετά την αντιγραφή τους. Ένας υπάλληλος στο σχολείο σας θα πρέπει να υπογράψουν το έγγραφο ως «ακριβές αντίγραφο του πρωτοτύπου.")
 • Δοκίμιο γραμμένο στα αγγλικά
 • Μια σύσταση που γράφτηκε από έναν σύμβουλο, δάσκαλο ή διευθυντή.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν ένα από τα παρακάτω:

 • TOEFL: ελάχιστη αποδεκτή βαθμολογία είναι 550 ή 213 (computer based) ή 79 (Internet based) εξετάσεις.
 • IELTS: Διεθνές Αγγλικής Γλώσσας Testing System - ελάχιστο βαθμό 6,5.
 • CPE: Certificate of Proficiency in English - ποιότητες "C" ή καλύτερα
 • Pearson Test της Αγγλικής (PTE): ελάχιστη βαθμολογία των 58.
 • Η επιτυχής ολοκλήρωση του πιστοποιητικού αγγλικής 112 που προσφέρονται από την ELS Κέντρα γλώσσα μαζί με μια επιστολή της σύστασης από έναν διαχειριστή και 500 λέξεων δείγμα αγγλικής γραφής.

Οι αλλοδαποί φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής, αλλά χρειάζονται επιπλέον μαθήματα αγγλικών πριν από την είσοδο ως πλήρους απασχόλησης σπουδαστής σπουδών μπορούν να εγγραφούν σε ένα από τα πολλά προγράμματα πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου.

Οι αλλοδαποί φοιτητές πρέπει επίσης να προσκομίσει την απόδειξη των διαθέσιμων πόρων για την κάλυψη των πρώτων χρόνων των σπουδών τους και κάθε επόμενο έτος. Εξαιρετική νέους φοιτητές που εισέρχονται με εξαιρετική ακαδημαϊκή επίδοση λάβετε μερικές υποτροφίες (4.000- $ 7,000 δολαρίων ανά ακαδημαϊκό έτος), η οποία καλύπτει μόνο ένα μικρό μέρος του συνολικού κόστους. Οι μαθητές μπορούν να εργαστούν στην πανεπιστημιούπολη έως 20 ώρες την εβδομάδα.

Μετά την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο και ικανοποιητική ολοκλήρωση της οικονομικής κατάστασης, ένα έντυπο I-20 θα αποσταλούν στους υποψηφίους από Γραφείο Εισδοχής UT του. Οι υποψήφιοι πρέπει να λάβουν τη μορφή I-20, ένα αντίγραφο της επιστολής αποδοχής τους και την οικονομική κατάσταση στην πλησιέστερη πρεσβεία ή προξενείο των ΗΠΑ. Μετά από μια συνέντευξη, η πρεσβεία ή το προξενείο θα αποφασίσει αν μπορεί να εκδοθεί ένα F-1 φοιτητική βίζα. Για να εισέλθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι μαθητές χρειάζονται αυτή τη βίζα στο διαβατήριο τους και το έντυπο I-20. Οι μαθητές δεν μπορούν να εισέλθουν στη χώρα με τουριστική βίζα με την πρόθεση να σπουδάσουν στις ΗΠΑ

Το προσωπικό του Γραφείου Διεθνών Προγραμμάτων βοηθά τους μαθητές με πληροφορίες πριν από την άφιξη, προσανατολισμού και συμβουλών σχετικά με την ακαδημαϊκή, κοινωνική, πολιτιστική και την απασχόληση θέματα.

Μέσο κόστος για πλήρη απασχόληση προπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 (φθινόπωρο και άνοιξη).

 • Δίδακτρα (12-18 διδακτικές ώρες ανά εξάμηνο): $ 23.990
 • Υποχρεωτική Τέλη (απαιτείται): $ 1.782
 • Δωμάτιο και διατροφή (δίκλινο δωμάτιο, 15 γεύματα την εβδομάδα): $ 9.388
 • Σύνολο: $ 35,160
Program taught in:
Αγγλικά

See 6 more programs offered by University of Tampa College of Natural and Health Sciences »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
35,160 USD
ανά έτος
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο