Bachelor στις περιβαλλοντικές μελέτες

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το περιβαλλοντικές μελέτες μεγάλων είναι διεπιστημονική, που προσφέρει στους μαθητές μια ποικιλία επιστημονικών, κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών προοπτικών σχετικά με περιβαλλοντικά θέματα.

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών θα δώσει την ευκαιρία στους μαθητές να επικεντρωθεί στις αυξανόμενες διασυνδέσεις της βιολογίας, της χημείας και των γεωεπιστημών, όπως εφαρμόζεται προς το περιβάλλον.

Wisconsin Lutheran College παρέχει ένα περιβάλλον στο οποίο ένας μαθητής μπορεί να μελετήσει τις περιπλοκές της δημιουργίας σε μια τάξη όπου περίπλοκο σχέδιο του Θεού μπορεί να αναγνωριστεί ως τέτοια. Η μελέτη του περιβάλλοντος και τη σχέση που έχουν οι άνθρωποι με το περιβάλλον και με κάθε άλλο σχετικά με περιβαλλοντικά ζητήματα αντιμετωπίζονται από μια χριστιανική προοπτική. Αυτή η σημαντική θα βοηθήσει στην προετοιμασία τους μαθητές να είναι ενεργοί στην κοινωνία ως διαχειριστές της δημιουργίας του Θεού.

Περιβαλλοντικές Μελέτες εναντίον Περιβαλλοντικής Επιστήμης

Οι περιβαλλοντικές μελέτες μεγάλων προετοιμάζει τους μαθητές για μεταπτυχιακές σπουδές ή επαγγελματική σταδιοδρομία σε συναφείς τομείς προς το περιβάλλον, το δίκαιο, ή επιθυμητή έμφαση του μαθητή. Είναι διεπιστημονική, που απαιτούν λιγότερες πιστώσεις στις επιστήμες από την επιστήμη σοβαρών περιβαλλοντικών, και περιλαμβάνει μαθήματα από άλλα επιστημονικών κλάδων.

Τι κάνει το Πρόγραμμα Διακριτικός;

Ενώ η περιβαλλοντικές μελέτες μεγάλων απαιτεί λιγότερα μαθήματα της επιστήμης, οι μαθητές εξακολουθούν να επωφελούνται από την ενεργό συμμετοχή στην έρευνα με τους καθηγητές, μια πρακτική που δεν συναντάται συχνά στα προπτυχιακά προγράμματα. Τοποθεσία WLC παρουσιάζει επίσης μοναδικές ευκαιρίες για περιβαλλοντικές μελέτες φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων των οικολογικά σημαντικών κοντινές λίμνες, ποτάμια, ρέματα και. WLC συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Αγίου Γεωργίου στη Γρενάδα προσφέρει WLC μαθητές ευκαιρίες να συμμετέχουν σε θαλάσσια και γλυκού νερού μελέτες. Οι φοιτητές έχουν επίσης την ευκαιρία να βοηθήσει το εκπαιδευτικό προσωπικό στην περαιτέρω ανάπτυξη της βροχής κήπου WLC, η κομποστοποίηση, η διαχείριση των οργανικών αποβλήτων, καθώς και την έρευνα και την ανάλυση του εδάφους. Εκτός από τις επιστήμες και την έρευνα των ευκαιριών, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξετε μια περιοχή της έμφασης από τη διοίκηση των επιχειρήσεων, την επικοινωνία, την ιστορία, τη φιλοσοφία ή, επιτρέποντας στον φοιτητή να προσαρμόσει το πρόγραμμα για να ανταποκρίνονται στις ατομικές φιλοδοξίες σταδιοδρομίας και ακαδημαϊκούς στόχους.

Πανεπιστήμια και ερευνητικά

Έρευνα Φοιτητικά

Περιβαλλοντικές μελέτες μεγάλες εταιρείες μπορούν να συμμετέχουν σε μια σειρά έργων που χρηματοδοτούνται καλά στην υδατική οικολογία και στα δύο τοπικά και τροπικά λεκάνες απορροής, ή ερευνητικό έργο στον τομέα διερευνά τις διαφορές μεταξύ των ιθαγενών φυτών και των χωροκατακτητικών ειδών για την αποκατάσταση των λυμάτων. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην έρευνα με στόχο τη μείωση των συγκεντρώσεων φωσφόρου στα λύματα των τεχνητών υγροτόπων. Περαιτέρω μελέτες περιλαμβάνουν την εδαφολογική έρευνα και την ανάλυση, την έρευνα στον κήπο WLC βροχή, η συμμετοχή σε εκπαιδευτικό χώρο κομποστοποίησης WLC, καθώς και ανεξάρτητη έρευνα σχετικά με την προγραμματική τομείς της μελέτης.

State-of-the-art εγκαταστάσεις

Οι βιολογίας και της χημείας των υπηρεσιών βρίσκεται στο Generac Hall. Αυτή η εγκατάσταση 81.700 τετραγωνικών ποδιών επιτρέπει undergrads να βιώσουν state-of-the-art εξοπλισμό και τις τεχνικές που οι μαθητές σε πολλά άλλα ιδρύματα δεν θα έχουν πρόσβαση σε μέχρι μεταπτυχιακή φοιτήτρια. Εργαστήριο μελέτη παρέχει στους φοιτητές με τη βιωματική ευκαιρίες μάθησης που να εξοικειωθούν με αναλυτικές και ενόργανων τεχνικών χημείας. Μαθαίνοντας έννοιες στη βιολογία, χημεία, φυσική, και το έδαφος είναι σημαντική για την κατανόηση των διεργασιών που συντελούνται και προετοιμάζει τους μαθητές για μια ποικιλία σταδιοδρομία στην επιστήμη.

Πέρα από την τάξη

Πεδίο Έρευνας

Αρκετά κοντά, οικολογικά σημαντικές λίμνες, ποτάμια, ρέματα και παρέχει μοναδικές ευκαιρίες για την έρευνα στον τομέα των υδρόβιων οικολογία. Στο παρελθόν, οι μαθητές έχουν βοηθήσει την αξιολόγηση της αποτελεσματικής ενός πορώδους βράχου στο φράγμα της λίμνης Μίσιγκαν σχεδιαστεί για να κρατήσει τα ψάρια μακριά από ένα κοντινό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού. Οι μαθητές πραγματοποιούν επίσης ελέγχους SCUBA και να καταγράφει βίντεο υποβρύχια. Οι μαθητές δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε μακριά για να διεξάγει έρευνα και ανάλυση, αντ 'αυτού, χρησιμοποιώντας WLC είναι πολύ δικό του βροχή κήπο, SPADE (εδάφους, των φυτών, γεωπονική, αποσύνθεση, και του περιβάλλοντος) οικόπεδο έρευνα και εκπαιδευτικό χώρο κομποστοποίησης.

Σπουδάζω στο εξωτερικό

Ανάλογα με τα μαθήματα που επιλέγονται, περιβαλλοντικές μελέτες οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να συμμετάσχουν στην έρευνα σε διάφορα τροπικά περιβάλλοντα. Οι μαθητές που ταξίδεψε πρόσφατα στο Discovery Bay, Τζαμάικα, για την εξερεύνηση του κοραλλιογενούς υφάλου, χελώνα λιβάδια, βραχώδεις ακτές, και μαγκρόβια βάλτο. Έρευνας θαλάσσιας βιολογίας στη Γρενάδα επιτρέπει στους μαθητές να βοηθήσει στην ίδρυση της βιολογικής παρακολούθησης σε προστατευόμενη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της νοτιοδυτικής ακτής.

Απόφοιτος του σχολείου και Καριέρα

Απόφοιτος Λυκείου

Περιβαλλοντικές μελέτες μεγάλες εταιρείες μπορούν να επιλέξουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε κλάδους της επιστήμης. Μια WLC βαθμό περιβαλλοντικών μελετών παρέχει ένα σταθερό εκπαιδευτικό ίδρυμα, και ισχυρή προπτυχιακό ερευνητική εμπειρία, πάνω στην οποία μπορεί κανείς να πετύχει σε μεταπτυχιακό τάξεις.

Καριέρα

Πτυχίο περιβαλλοντικών μελετών από WLC μπορούν να οδηγήσουν μια επιτυχημένη καριέρα σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων, συμπεριλαμβανομένων περιβαλλοντικών δικηγόρος, διοργανωτής βάσης, σύμβουλος του οικοτουρισμού, μη κερδοσκοπική περιβαλλοντική οργάνωση ηγέτη, του περιβάλλοντος δημοσιογράφος, συντονιστής της ανακύκλωσης, ή διατήρηση της φύσης διαχειριστή.

12
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and aw ... περαιτέρω

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and awards the Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Science in Nursing, and Master of Arts degrees with liberal arts and professional majors and several pre-professional programs. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη