Bachelor στις διεθνείς επιχειρήσεις

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Μία μεγάλη διεθνής επιχείρηση προετοιμάζει τους φοιτητές για ένα επάγγελμα που περιλαμβάνει διεθνή πολιτική, οικονομία, γνώσεις για την επεξεργασία πληροφοριών και συστήματα πληροφορικής, καθώς και δεξιότητες αναλυτικής και κριτικής σκέψης. Στο Northwest, αυτό το διεπιστημονικό πρόγραμμα παρέχει γνώση της επιτυχούς λειτουργίας μιας επιχείρησης στην παγκόσμια αγορά.

Η διεθνής επιχείρηση είναι πιο παγκοσμιοποιημένη από ποτέ και είναι το μέλλον των επιχειρήσεων. Οι πληροφορίες που μαθαίνουν οι σπουδαστές επηρεάζουν σχεδόν όλες τις επιχειρήσεις στη χώρα. Οι φοιτητές λαμβάνουν συμβουλές από τους καθηγητές που ειδικεύονται στο μάθημα, έχουν διδακτορικές σπουδές στις διεθνείς επιχειρήσεις, ταξιδεύουν στις περισσότερες από τις τοποθεσίες που επισκέπτονται και έχουν προσωπική εμπειρία και επαφές σε διεθνές επίπεδο. Επιπλέον, το Northwest συνδέει με εθνικά και διεθνή δίκτυα υπολογιστών περιοχής, προσφέροντας στους σπουδαστές μια ασύγκριτη ευκαιρία να εξερευνήσουν τη διεθνή σκηνή.

Το Διεθνές Επιχειρηματικό Κέντρο της Northwest είναι διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Πιστοποίησης Επιχειρηματικών Σχολεία και Προγράμματα (ACBSP).

Campus Οκτώβριος fall2016 tw 05225

Ευκαιρίες Καριέρας

Περισσότερο από το 91% των φοιτητών που αποφοίτησαν με πτυχίο διεθνών επιχειρήσεων έλαβαν απασχόληση ή συνέχισαν την εκπαίδευσή τους μέσα σε έξι μήνες μετά την αποφοίτησή τους.

Παρακάτω ακολουθεί μια λίστα των κοινών θέσεων για αποφοίτους με διεθνή επιχειρηματική δραστηριότητα:

  • διαχειριστής του λογαριασμού
  • Σύμβουλος επιχειρήσεων
  • Εκπρόσωπος Εταιρικής Ασφαλείας
  • Media Marketing Coordinator

Για έναν κατάλογο των τοποθετήσεων σε θέσεις εργασίας ανά έτος, οι απόφοιτοι της Βορειοδυτικής Ευρώπης απασχολούνται σε:

  • Cerner
  • Gragg Advertising
  • Leon Technologies
  • Ειρηνευτικό Σώμα

* Με βάση τα στοιχεία που έχουν αναφερθεί τα τελευταία χρόνια.

Επαγγελματικές εμπειρίες μάθησης

Σπουδάζω στο εξωτερικό Είναι μια ευκαιρία για τους σπουδαστές να εφαρμόσουν πρακτική διεθνή εμπειρία στη δική τους ακαδημαϊκή εξέλιξη. Τα μέλη του τμήματος εποπτεύουν βραχυπρόθεσμα προγράμματα σπουδών στο εξωτερικό που προετοιμάζουν τους φοιτητές πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πρόγραμμα. Δύο τύποι προγραμμάτων σπουδών στο εξωτερικό είναι διαθέσιμα - με την καθοδήγηση και την παραδοσιακή μελέτη στο εξωτερικό.

Το παραδοσιακό πρόγραμμα μπορεί να είναι ένα εξάμηνο, το καλοκαίρι ή ένα μακρύ πρόγραμμα και διδάσκεται από τα διεθνή ιδρύματα εταίρων του Northwest. Οι φοιτητές από την σχολή επιχειρήσεων έχουν ταξιδέψει και σπουδάσει πρόσφατα στην Κίνα, την Αφρική και την Ανατολική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ουγγαρίας, της Αυστρίας και της Τσεχίας.

Σπουδές στο εξωτερικό απαιτούνται διεθνείς επιχειρηματικές εταιρείες.

Νέος Διαγωνισμός Αντιστοίχισης Επιχειρήσεων Έχει σχεδιαστεί για φιλόδοξους φοιτητές και επιχειρηματίες που επιθυμούν να παρουσιάσουν ιδέες σε επαγγελματίες, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και πιθανούς επενδυτές. Οι μαθητές παρουσιάζουν τις ιδέες τους σε δικαστές οι οποίοι στο μέλλον θα μπορούσαν να εκπροσωπούν το αφεντικό ή τον πελάτη τους.

Πρακτική

Αν και οι πρακτικές δεν απαιτούνται στο διεθνή επιχειρηματικό κύριο, ενθαρρύνονται ιδιαίτερα να αποκτήσουν πραγματικές εμπειρίες.

Καρόλα ψέματα class2011 056

Απαιτήσεις

Οι σπουδαστές που επιλέγουν ένα ολοκληρωμένο μάθημα στις Διεθνείς Επιχειρήσεις πρέπει να παρακολουθήσουν τα μαθήματα Common Professional Component και να κερδίσουν έναν ελάχιστο βαθμό "C" σε κάθε μία από τις ακόλουθες βασικές απαιτήσεις:

Ο Βορειοδυτικός πυρήνας (48-52 ώρες)

ECON 52450 Διεθνής Οικονομία
MKTG 55431 Διαχείριση Logistics
Ή
MKTG 55434 Διαχείριση Μάρκετινγκ
MKTG 55437 Διεθνές μάρκετινγκ
MGMT 54436 Πολυεθνική Διοίκηση
3
3

3
3
3

Διεθνής εμπειρία (6)

Έξι ώρες επιχειρηματικής πίστης που μπορεί να περιλαμβάνουν μαθήματα σπουδών ή / και πρακτικής άσκησης σε μια ξένη χώρα.

Εξαιρέσεις από την απαίτηση ξένης μελέτης είναι διαθέσιμες μόνο με την έγκριση του Διευθυντή.

Οι διεθνείς φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να εκπληρώσουν αυτή την απαίτηση μέσω πρακτικής εξάσκησης ή άλλων επιχειρηματικών μαθημάτων στο Northwest.

Πολιτιστική Κατανόηση (6)

Οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν έξι ώρες σύμφωνα με την επιλογή Α ή Β βάσει της κατεύθυνσης του συμβούλου. Απαιτείται η επιλογή Β, εκτός και αν υπάρχει άπταιστη ξένη γλώσσα.

Επιλογή Α - Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία
GEOG 32221 Οικονομική Γεωγραφία
POLS 34305 Παγκόσμια γεγονότα και τάσεις
3
3
Επιλογή Β - Ξένη Γλώσσα
Έξι ώρες πάνω από το εισαγωγικό επίπεδο σε οποιαδήποτε σύγχρονη γλώσσα
Αυτό το πρόγραμμα είναι ένα διαπιστευμένο πρόγραμμα ACBSP.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University fo ... περαιτέρω

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University focuses on student success - every student, every day. It will be THE university of choice for a comprehensive, exceptional student experience. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη