Read the Official Description

Πτυχίο Οικονομικών

Η αυξανόμενη σημασία των επενδύσεων και την αυξανόμενη πολυπλοκότητα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών έχει οδηγήσει σε μεγαλύτερη ζήτηση για επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα. Πανεπιστήμιο της Τάμπα Οικονομικών μεγάλες εταιρείες να μάθουν πώς να διαχειρίζονται τα χρήματα σε τομείς όπως οι επενδύσεις, χρηματοδότηση επιχειρήσεων, τη διεθνή οικονομική διαχείριση, και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και αγορών.

Το πρόγραμμα πτυχίο Οικονομικών προσφέρει εκπαίδευση σε όλους τους τομείς των επιχειρήσεων μέσω μαθημάτων στον τομέα της λογιστικής, διαχειριστικού στατιστικά στοιχεία, τα συστήματα πληροφοριών ηλεκτρονικών υπολογιστών, την οικονομία, το μάρκετινγκ και τη διαχείριση. Αυτό συνδυάζεται με τις σύγχρονες μελέτες σε διευθυντικές χρηματοδότηση, τις επενδύσεις, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τα διεθνή χρηματοοικονομικά.

Οι φοιτητές πτυχίο Οικονομικών προετοιμασμένοι για σταδιοδρομίες στον τομέα της εμπορικής τραπεζικής, ιδιώτες και θεσμικούς επενδύσεις, τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, την ιδιωτική βιομηχανία, και την κυβέρνηση. Οικονομικών ακολουθία UT είναι επίσης καλή προετοιμασία για το CFA (Chartered Financial Analyst) ή ΚΑΠ (Certified Financial Planner) ονομασίες.

Οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν στο Bailey Φοιτητών Ταμείο Επενδύσεων. Το ταμείο ξεκίνησε με $ 100,000 δωρεά του κεφαλαίου που διαχειρίζονται οι μαθητές λαμβάνουν την πορεία Εφαρμοσμένη Διαχείρισης Επενδύσεων (FIN 415). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, την ευκαιρία να γίνει το Bloomberg πιστοποιημένο.

Εκτός από το πρόγραμμα ημέρα πλήρους απασχόλησης, οι μαθητές μπορούν να κερδίσουν το Bachelor of Science in Finance μερικής απασχόλησης το βράδυ μέσα από τη συνέχιση των σπουδών του Προγράμματος UT του.

Μια Μικρά in Finance μπορούν να συμπληρώσουν οποιοδήποτε πρόγραμμα σπουδών στο UT. Δημοσιονομική διαχείριση είναι κρίσιμη για την επιτυχία, και όχι μόνο στο εταιρικό περιβάλλον. Οι επιστήμονες, μηχανικοί, πολιτικοί ηγέτες, οι διαχειριστές μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, οι εκπαιδευτικοί και πολλοί άλλοι χρειάζονται οικονομική κατανόηση της διαχείρισης και δεξιότητες για να κάνουν το μεγαλύτερο μέρος των πόρων τους.

Θέματα Σπουδών

 • Εφαρμογή των βασικών λογιστικών αρχών και τεχνικών για την χρηματοοικονομική ανάλυση
 • Εφαρμογή των εργαλείων της οικονομικής ανάλυσης και πρόβλεψης για την οικονομική ανάλυση
 • Ιστορική εξέλιξη των σύγχρονων οικονομικών
 • Σκοπός των χρηματοπιστωτικών αγορών και το ρόλο τους στη λειτουργία Διοικητική Οικονομικών
 • Βασικά χαρακτηριστικά και τις επενδύσεις χαρακτηριστικά των διαφόρων τίτλων
 • Πώς να καταρτίσουν κατάλληλες στρατηγικές χαρτοφυλακίου για διαφορετικά άτομα και θεσμικούς επενδυτές
 • Παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος μιας εταιρείας κεφαλαίου
 • Πώς να καθορίσουν τις κατάλληλες εναλλακτικές επενδυτικές επιλογές για μια επιχείρηση
 • Πώς να αξιολογήσει την εργασία πολιτική του κεφαλαίου μιας οργάνωσης

On-Campus Σύλλογοι

Μαθητές Οικονομικών μπορούν να ενταχθούν κεφάλαιο της Δέλτα Σίγμα Pi, μια διεθνή αδελφότητα των επιχειρήσεων που χρηματοδοτεί σεμινάρια, ομιλητές από την επιχειρηματική κοινότητα, και επαγγελματικά προγράμματα ανάπτυξης UT του. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να συμμετάσχουν στο κεφάλαιο των φοιτητών του Συνδέσμου Διαχείρισης Οικονομικές που παρέχει μια ποικιλία από προγράμματα όλο το χρόνο. Οι Ειδικευμένοι φοιτητές καλούνται επίσης να συμμετάσχουν στην Beta Gamma Sigma εθνική επιχειρηματική κοινωνία τιμή για AACSB διαπιστευμένο σχολεία.

Κύρους. Connected.

Η Sykes College of Business συγκεντρώνει ταλαντούχοι πανεπιστημιακοί, εξελιγμένη τεχνολογία και το πρόγραμμα σπουδών αιχμής για να παρέχει στους φοιτητές με τα εργαλεία για να επιτύχουν σε ένα μεταβαλλόμενο κόσμο. Με υψηλά προσόντα μαθητές διαφόρων ηλικιών και των υποβάθρων λάβουν προηγμένη κατάρτιση σε μια σειρά ειδικοτήτων από μέλη ΔΕΠ με ένα παλμό στην επιχειρηματική κοινότητα.

Στο Sykes College of Business, είμαστε περήφανοι για τα χαρακτηριστικά που μας διακρίνουν μεταξύ των κορυφαίων προγραμμάτων των επιχειρήσεων του κόσμου, όπως τα ακόλουθα:

Υψηλότερη Διαπίστευση: AACSB International

Η Sykes College of Business είναι μια ελίτ ιδιωτικό σχολείο διαπιστευμένο τόσο σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο από AACSB International - Ο Σύλλογος για την Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων.

Princeton Review

Για έκτη συνεχή χρονιά, το Πανεπιστήμιο της Τάμπα John H. Sykes College of Business έχει ονομαστεί από τους αναθεώρηση Princeton ως μια εξαιρετική σχολείο των επιχειρήσεων - και μία από τις 296 καλύτερες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στον κόσμο. Η αναθεώρηση Princeton διαθέτει το σχολείο στην πρόσφατα δημοσιευμένη το 2013 έκδοση της κορυφαίες σχολές.

Tampa Bay Business Journal

Το Πανεπιστήμιο του MBA πρόγραμμα Τάμπα ήταν αναφέρεται ως το "πρόγραμμα Αγαπημένη MBA» στη δεύτερη ετήσια Tampa Bay Business Journal καλύτερος στη βιομηχανία: Βραβεία Αναγνωστών ». Κατατάχθηκε πίσω UT ήταν προγράμματα MBA από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα (Νο 2), το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα Executive MBA (Νο 3), USF-St. Πετρούπολης και του Αγίου Λέοντα του Πανεπιστημίου.

Καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών

Μοναδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα σπουδών μας, προωθεί τα θεμελιώδη των επιχειρήσεων με την κατανόηση ότι η καινοτομία και η τεχνολογία του αύριο είναι απαραίτητη για την επιτυχία των επιχειρήσεων.

Εξαιρετική Σχολή

Αξιοσέβαστη σχολή μας έχουν επιτύχει την εθνική και διεθνή φήμη για την ακαδημαϊκή και επιχειρηματική επιτυχία στους τομείς τους. Ενενήντα επτά τοις εκατό αναμονή βαθμούς διδακτορικό και το 80 τοις εκατό έχουν πρακτική εμπειρία των επιχειρήσεων.

Βιωματική Μάθηση

Η Sykes College of Business ενθαρρύνει πραγματικό κόσμο μάθησης. Κάθε μεταπτυχιακό πρόγραμμα των επιχειρήσεων διαθέτει βιωματική μάθηση μέσα από τα έργα των πελατών, πρακτική άσκηση, περιπτωσιολογικές μελέτες, συμβουλευτικές υπηρεσίες, στρατηγικό σχεδιασμό, και η συλλογή και ανάλυση δεδομένων. Ισχυρή διεθνή προγράμματα ταξίδια του κολεγίου βοηθήσει τους μαθητές να ενσωματώσουν μια σφαιρική άποψη στις σπουδές τους.

High-Tech Εγκαταστάσεις

Από τη διαχείριση των επενδύσεων σε Huizenga μας Family Foundation Κέντρο Εμπορίου με τα χέρια-για την εκπαίδευση στο SAP και άλλα συστήματα της επιχείρησης, μας μεταπτυχιακούς φοιτητές των επιχειρήσεων έχουν πρόσβαση στο πιο σύγχρονη τεχνολογία μέσω μαθημάτων τους.

Προπτυχιακά Διεθνείς φύσεις

Με φοιτητών που εγγράφονται από περισσότερες από 100 χώρες, UT θεωρεί περήφανα φοιτητές από όλο τον κόσμο για το καινούριο ή μεταφορά εισόδου. Απόδειξη αγγλική γλώσσα είναι απαραίτητη. (Αυτό αίρεται για τους ξένους φοιτητές από την Κοινοπολιτεία της Καραϊβικής, Βερμούδες, Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία).

Οι μαθητές θα πρέπει να εφαρμόζονται μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής UT του. Για να εξετάσει την εφαρμογή ενός μαθητή, το Πανεπιστήμιο πρέπει να λάβετε το ακόλουθο:

 • Επίσημη μεταγραφές όλων των μαθημάτων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους βαθμούς που μεταφράζονται στα αγγλικά ("Επίσημη" σημαίνει ότι θα πρέπει να ζητήσετε το σχολείο σας για να στείλετε μεταγραφές απευθείας στο Γραφείο Εισδοχής UT. Αν αυτό είναι αδύνατο, να στείλετε αντίγραφα που έχουν πιστοποιηθεί από το σχολείο σας ως «ακριβή αντίγραφα» των πρωτοτύπων μετά την αντιγραφή τους. Ένας υπάλληλος στο σχολείο σας θα πρέπει να υπογράψουν το έγγραφο ως «ακριβές αντίγραφο του πρωτοτύπου.")
 • Δοκίμιο γραμμένο στα αγγλικά
 • Μια σύσταση που γράφτηκε από έναν σύμβουλο, δάσκαλο ή διευθυντή.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν ένα από τα παρακάτω:

 • TOEFL: ελάχιστη αποδεκτή βαθμολογία είναι 550 ή 213 (computer based) ή 79 (Internet based) εξετάσεις.
 • IELTS: Διεθνές Αγγλικής Γλώσσας Testing System - ελάχιστο βαθμό 6,5.
 • CPE: Certificate of Proficiency in English - ποιότητες "C" ή καλύτερα
 • Pearson Test της Αγγλικής (PTE): ελάχιστη βαθμολογία των 58.
 • Η επιτυχής ολοκλήρωση του πιστοποιητικού αγγλικής 112 που προσφέρονται από την ELS Κέντρα γλώσσα μαζί με μια επιστολή της σύστασης από έναν διαχειριστή και 500 λέξεων δείγμα αγγλικής γραφής.

Οι αλλοδαποί φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής, αλλά χρειάζονται επιπλέον μαθήματα αγγλικών πριν από την είσοδο ως πλήρους απασχόλησης σπουδαστής σπουδών μπορούν να εγγραφούν σε ένα από τα πολλά προγράμματα πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου.

Οι αλλοδαποί φοιτητές πρέπει επίσης να προσκομίσει την απόδειξη των διαθέσιμων πόρων για την κάλυψη των πρώτων χρόνων των σπουδών τους και κάθε επόμενο έτος. Εξαιρετική νέους φοιτητές που εισέρχονται με εξαιρετική ακαδημαϊκή επίδοση λάβετε μερικές υποτροφίες (4.000- $ 7,000 δολαρίων ανά ακαδημαϊκό έτος), η οποία καλύπτει μόνο ένα μικρό μέρος του συνολικού κόστους. Οι μαθητές μπορούν να εργαστούν στην πανεπιστημιούπολη έως 20 ώρες την εβδομάδα.

Μετά την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο και ικανοποιητική ολοκλήρωση της οικονομικής κατάστασης, ένα έντυπο I-20 θα αποσταλούν στους υποψηφίους από Γραφείο Εισδοχής UT του. Οι υποψήφιοι πρέπει να λάβουν τη μορφή I-20, ένα αντίγραφο της επιστολής αποδοχής τους και την οικονομική κατάσταση στην πλησιέστερη πρεσβεία ή προξενείο των ΗΠΑ. Μετά από μια συνέντευξη, η πρεσβεία ή το προξενείο θα αποφασίσει αν μπορεί να εκδοθεί ένα F-1 φοιτητική βίζα. Για να εισέλθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι μαθητές χρειάζονται αυτή τη βίζα στο διαβατήριο τους και το έντυπο I-20. Οι μαθητές δεν μπορούν να εισέλθουν στη χώρα με τουριστική βίζα με την πρόθεση να σπουδάσουν στις ΗΠΑ

Το προσωπικό του Γραφείου Διεθνών Προγραμμάτων βοηθά τους μαθητές με πληροφορίες πριν από την άφιξη, προσανατολισμού και συμβουλών σχετικά με την ακαδημαϊκή, κοινωνική, πολιτιστική και την απασχόληση θέματα.

Μέσο κόστος για πλήρη απασχόληση προπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 (φθινόπωρο και άνοιξη).

 • Δίδακτρα (12-18 διδακτικές ώρες ανά εξάμηνο): $ 23.990
 • Υποχρεωτική Τέλη (απαιτείται): $ 1.782
 • Δωμάτιο και διατροφή (δίκλινο δωμάτιο, 15 γεύματα την εβδομάδα): $ 9.388
 • Σύνολο: $ 35,160
Program taught in:
Αγγλικά

See 8 more programs offered by University of Tampa - Sykes College of Business »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
35,160 USD
ανά έτος
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο