Χημεία στο Κολλέγιο του Μεσσία

Τα σύγχρονα εργαστήρια διδασκαλίας του Μεσσία και η τεχνολογία και ο εξοπλισμός της έρευνας-ποιότητας προσελκύουν μερικούς από τους πιο λαμπρούς νέους άνδρες και γυναίκες του έθνους.

Διερευνήστε τον κόσμο γύρω σας, μαθαίνοντας επίσης περισσότερα για τον εαυτό σας και τον Δημιουργό σας. Ο υπεύθυνος χημείας στο Messiah College, ένα από τα κορυφαία ιδιωτικά χριστιανικά κολλέγια στις ΗΠΑ, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ενσωμάτωση των γνώσεων και των μεθόδων της επιστήμης με αυτό που μας διδάσκει η χριστιανική πίστη για τους ανθρώπους και τον ρόλο τους στο σύμπαν. Συχνά ονομάζεται «κεντρική επιστήμη», η χημεία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη θεωρία από τα μαθηματικά και τη φυσική και στη συνέχεια ενημερώνει τόσο ποικίλα πεδία όπως η οικολογία, η γεωργία, η ιατρική, η μοριακή βιολογία, η γενετική, η γεωλογία και η επιστήμη των τροφίμων.

Ως πρόγραμμα που έχει εγκριθεί από την American Chemical Society, το τμήμα προσφέρει αυστηρή εκπαίδευση σε όλους τους κλάδους της χημείας και της βιοχημείας, δίνοντάς σας τις πνευματικές, πειραματικές και επικοινωνιακές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την προετοιμασία ως επιστημονικός επαγγελματίας.

Χημεία μεγάλα διακριτικά

Ως υπεύθυνος χημείας στο Messiah College, θα είστε σε θέση να:

Επιλέξτε είτε BS είτε BA, όποιο από αυτά ταιριάζει στους συγκεκριμένους στόχους σας.

 • Πάρτε συναρπαστικά και προκλητικά μαθήματα γενικά, οργανική, ανόργανη και φυσική χημεία, καθώς και χημική ανάλυση.
 • Μελέτη πράσινης χημείας, σχεδιασμός πρωτεϊνών, χημεία φυσικών προϊόντων, χημεία υγρών κρυστάλλων, σύνθεση υλικών και φυτοθεραπεία.
 • Αποκτήστε άμεση εμπειρία μέσω πρακτικής άσκησης σε κορυφαία επιστημονικά ιδρύματα.
 • Συμμετοχή στο Συμπόσιο Εαρινής Έρευνας Σχολής Επιστημών, Μηχανικών και Υγείας.
 • Εργαστείτε ως βοηθός εργαστηρίου, εκπαιδευτικός ή συμπληρωματικός εκπαιδευτικός.
 • Συμμετοχή στην κοινωνία ιατρικής ευαισθητοποίησης (ιατρική λέσχη), στη Sigma Zeta (εθνική κοινωνία επιστημών και μαθηματικών) ή στην ομάδα συνεργατών της American Chemical Society.
 • Μελετήστε με εκλεκτά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας που δεν είναι μόνο υψηλά προσόντα ακαδημαϊκά, αλλά έχουν και μεγάλη εμπειρία στους τομείς τους.

Επιλογές σταδιοδρομίας για μεγάλες εταιρείες χημείας

Ως πτυχιούχος του προγράμματος χημείας, οι μαθητές είναι εξοπλισμένοι για να συνεχίσουν μια καριέρα ως:

 • Γιατρός
 • Χημικός αναλυτής
 • Συμμαχική επαγγελματία υγείας
 • Ερευνητικός επιστήμονας
 • Τεχνικός Lab
 • Δάσκαλος
 • ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΌΣ
 • ιατροδικαστική επιστήμονας

Πρακτικές πρακτικής άσκησης και έρευνας για μεγάλες εταιρείες χημείας

Οι εταιρείες βιοχημείας και χημείας ανταγωνίζονται καλά για προγράμματα έρευνας για το καλοκαίρι, τόσο εντός όσο και εκτός της πανεπιστημιούπολης. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν:

 • Το πρόγραμμα θερινών ερευνών Steinbrecher του Μεσσία
 • Penn State Health Milton S. Hershey Προγράμματα Ιατρικού Κέντρου
 • Summer REU (Ερευνητική εμπειρία για προπτυχιακά) προγράμματα. Πρόσφατοι φοιτητές έχουν γίνει δεκτοί σε προγράμματα στην κλινική του Cleveland, στο Πανεπιστήμιο της Γεωργίας, στο Πανεπιστήμιο του North Texas, στο MIT, στον Johns Hopkins και στο Πανεπιστήμιο του Strausburg της Γαλλίας.
 • Πολλές μεγάλες εταιρείες χημείας και βιοχημείας του Κολλεγίου Messiah είχαν πρακτική άσκηση στη Chemical Solutions, Ltd. στο Harrisburg, PA.

Επιλογές πτυχίου ως σημαντική χημεία

Ως μαθητευόμενος χημικός φοιτητής, μπορείτε να επιλέξετε από τρεις διαδρομές σπουδών χημείας. Το πτυχίο Bachelor of Science, με πιστοποίηση ACS , είναι το πιο αυστηρό. Περιλαμβάνει εισαγωγικά μαθήματα σε όλους τους τομείς της χημείας και ενσωματώνει την προπτυχιακή έρευνα ως απαραίτητο μέρος του μαθήματος σας. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς εάν θέλετε να ακολουθήσετε μια καριέρα στο εργαστήριο ή στην έρευνα. Το πτυχίο Bachelor of Science είναι μια καλή επιλογή αν θέλετε να ακολουθήσετε μια καριέρα στο εργαστήριο. Δεν περιέχει το απαραίτητο ερευνητικό στοιχείο. Το πτυχίο Bachelor of Arts στην χημεία απαιτεί τις λιγότερες μεγάλες πιστώσεις και περιέχει περισσότερες επιλογές εκ των προτέρων από οποιοδήποτε πτυχίο BS. Αυτό το μονοπάτι πτυχίο σχεδιάστηκε για τους φοιτητές που μπορεί να θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη χημεία ως πλατφόρμα για δουλειά στο χώρο των επιχειρήσεων, του δικαίου, της ιατρικής ή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ερευνητικές ευκαιρίες και πρακτική μάθηση

Σχεδόν όλες οι μεγάλες χημικές εταιρείες συμμετέχουν σε προπτυχιακές σπουδές ενώ μελετούν τη χημεία στο Μεσσία. Θα επιλέξετε έργα από όλα τα τμήματα επιστήμης, σε στενή συνεργασία με ένα μέλος της σχολής και μπορεί να ξεκινήσει κάποια από αυτά τα έργα ήδη από το πρώτο έτος. Έχετε επίσης την ευκαιρία να συνεχίσετε τις ευκαιρίες έρευνας του καλοκαιριού σε μεγάλα ερευνητικά πανεπιστήμια, με τη βοήθεια μιας ισχυρής επιστολής σύστασης από τη σχολή Messiah College.

Υπάρχουν ευκαιρίες για τους φοιτητές χημείας να εργαστούν ως βοηθοί εργαστηρίων, δάσκαλοι ή ως επικεφαλής συμπληρωματικής διδασκαλίας στο τμήμα.

Η μεγάλη μας έμφαση στην ανάπτυξη εργαστηριακών δεξιοτήτων και στη χρήση αναλυτικών οργάνων σε όλο το πρόγραμμα σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς για τους εργοδότες της βιομηχανίας. Πολλές θέσεις είναι διαθέσιμες για τους χημικούς στη χημική ανάλυση, την περιβαλλοντική χημεία, τη βιοτεχνολογία και την ιατροδικαστική επιστήμη.

Υποτροφίες

Το Messiah College προσφέρει αρκετές υποτροφίες, συμπεριλαμβανομένων των Υποτροφιών Προγραμμάτων Προγραμμάτων και Ακαδημαϊκών Διακρίσεων, το καθένα με διαφορετικές ακαδημαϊκές απαιτήσεις και προθεσμίες. Πρέπει να λάβουμε όλα τα υποδείγματα υποψηφιότητας μέχρι τις 15 Ιανουαρίου για την υψηλότερη αξιολόγηση υποτροφιών.

Οι διεθνείς πολίτες μπορούν να λαμβάνουν πρόσθετη οικονομική ενίσχυση κατά περίπτωση, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που παρέχονται στην Διεθνή Αίτηση Υποτροφιών Υποτροφιών (ISSA). Η σύνδεση με το έντυπο ISSA αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους σπουδαστές μαζί με την επιστολή αποδοχής τους. Αυτό σημαίνει ότι όσο πιο γρήγορα ολοκληρωθεί η διαδικασία εισαγωγής, τόσο πιο σύντομα οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για οικονομική ενίσχυση και να λάβουν ένα πακέτο.

Μετά την αφαίρεση των ακαδημαϊκών υποτροφιών και των χρημάτων οικονομικής βοήθειας, οι ξένοι φοιτητές πληρώνουν μεταξύ $ 20.000- $ 30.000 κάθε χρόνο για τέσσερα χρόνια. Η αμερικανική πρεσβεία θα απορρίψει τις αιτήσεις για χορήγηση θεώρησης φοιτητών, αν ο φοιτητής δεν μπορεί να παρουσιάσει δικαιολογητικά οικονομικά έγγραφα για να πληρώσει αυτό το ποσό για έξοδα σχολείου. Αυτός είναι ένας κυβερνητικός κανόνας, όχι κανόνας κολλεγίου.

Μπορούμε να δεχτούμε την αίτησή σας, την επίσημη μεταγραφή και τη βαθμολογία της δοκιμής ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να επιλέξετε ποιο όρο θα εισάγετε. Υπάρχουν δύο προσλήψεις κατά τη διάρκεια κάθε ακαδημαϊκού έτους - στα τέλη Αυγούστου για την περίοδο της πτώσης μας και στα τέλη Ιανουαρίου για την άνοιξη.

Μετά την αποφοίτησή

Όταν αποφοιτήσετε, θα είστε καλά προετοιμασμένοι για να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας στο μεταπτυχιακό σχολείο, στην ιατρική σχολή ή στον συμμαχικό τομέα υγείας ή αμέσως να εισέλθετε σε ένα επάγγελμα στη χημική ή φαρμακευτική βιομηχανία ή στη διδασκαλία.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε17 περισσότερα μαθήματα αποMessiah College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
30,000 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη