Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η φωτογραφία μπορεί ταυτόχρονα να αναδημιουργήσει τον κόσμο των γεγονότων, της φαντασίας, της φαντασίας και των ονείρων. Ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να εκφράσουν τις ιδέες τους μέσα από τα μέσα που προσφέρει αυτή η δημιουργική έξοδος. τους διδάσκουμε πώς να χρησιμοποιούν τη γλώσσα οπτικής σχεδίασης της φωτογραφίας με αναλογικά και ψηφιακά τεχνικά εργαλεία.

Δίνουμε στους μαθητές μας τις σωστές τεχνικές, τεχνολογικές καινοτομίες και τους δίνουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν με σιγουριά τις δυνατότητες αυτής της μορφής τέχνης. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής εργασίας θα βιώσουν να δουλεύουν ατομικά ή σε μια ομάδα και να μάθουν πώς να στηρίξουν το έδαφός τους με το επιλεγμένο μονοπάτι τους, ας είναι δημιουργική φωτογραφία, φωτογραφία μόδας ή φωτορεπορτάζ. Η κριτική σκέψη γίνεται φυσική για τους αποφοίτους μας, καθώς εκφράζουν προφορικά τις δικές τους και άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες για να ενταχθούν στις τρέχουσες εθνικές και διεθνείς συζητήσεις.

Η φωτογραφία μπορεί ταυτόχρονα να αναδημιουργήσει τον κόσμο των γεγονότων, της φαντασίας, της φαντασίας και των ονείρων.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΣΑΣ

Αν σας ενδιαφέρει η οπτική επικοινωνία και επιθυμείτε να δείξετε στους άλλους πώς βλέπετε τον κόσμο μέσα από τον φακό σας. Οι ιδανικοί υποψήφιοι έχουν μια ώριμη κριτική έννοια, απολαμβάνουν να εργάζονται σε ομάδες και τα μάτια τους αναζητούν πάντα πιθανά θέματα και εικόνες.

ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ:

φωτογραφικό σχεδιασμό (δημιουργικό, εννοιολογικό, απεικόνιση, ντοκυμαντέρ, πειραματικό, τύπο και μόδα) · δημιουργικό σχέδιο; πρακτική στούντιο; Ιστορία της φωτογραφίας. φωτογραφικές τεχνικές. καλλιτεχνική ερμηνεία; σπουδές στη φιλοσοφία. σύγχρονη οπτική επικοινωνία. μελετών μέσων · ρεπορτάζ είδη

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ:

  • Καλλιτεχνική Φωτογραφία
  • Φωτορεπορτάζ

Οι ειδικότητες ξεκινούν μόνο εάν το ελάχιστο 9 μαθητών επιθυμεί να ενταχθεί στην εξειδίκευση.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ:

- φωτογράφος σε διάφορους εξειδικευμένους τομείς της φωτογραφίας και των οπτικών μέσων
- ανεξάρτητος καλλιτέχνης ή / και ιδιώτης επιχειρηματίας
- στα συντακτικά γραφεία
- φωτορεπόρτερ
- δημοσιογράφος μόδας

ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ στο πιστοποιητικό σπουδών:

Φωτογράφος

Επικεφαλής του προγράμματος:

Luca Gőbölyös DLA, Αναπληρωτής Καθηγητής, βραβευμένος φωτογράφος Balogh Rudolf

«Ζούμε σε μια δικτατορία των εικόνων ... Φανταστείτε ότι ο σχεδιασμός και τα τεχνικά του εργαλεία καθίστανται αργά διαθέσιμα σε όλους σχεδόν. Εκατομμύρια φωτογραφίες λαμβάνονται κάθε δευτερόλεπτο σε όλο τον κόσμο. Αυτός ο τεράστιος αριθμός εικόνων έχει αλλάξει εντελώς τη χρήση αυτών των εικόνων, και τη στάση μας απέναντί ​​τους. Αντικατοπτρίζει ταυτόχρονα την ανυπόφορη δύναμη της φωτογραφίας. Για να ελέγξουμε αυτό το είδος εξουσίας, πρέπει να βρούμε τους σωστούς και αποτελεσματικούς τρόπους και εργαλεία δημιουργίας εικόνας. Αυτό θα κάνουμε εδώ ... "Gábor Gerhes Munkácsy Mihály βραβευμένος εικαστικός καλλιτέχνης, δάσκαλος της φωτογραφίας

"Επιλέγω το πρόγραμμα METU και το πρόγραμμα φωτογραφίας του, καθώς είναι ένα πολύ δυναμικό πρόγραμμα που επιτρέπει στους μαθητές να αναπτύξουν και να βελτιώσουν το χώρο της φωτογραφίας. Το πρόγραμμα αυτό χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο σε διεθνές επίπεδο και χαίρομαι που είμαι ένας από τους σπουδαστές στο Budapest Metropolitan University της Budapest Metropolitan University ".

Naghmeh Karimaei, από το Ιράν

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
ουγγρικός

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποBudapest Metropolitan University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
6 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,150 EUR
ανά εξάμηνο για φοιτητές εκτός ΕΕ · 2300 € / εξάμηνο σπουδαστών της ΕΕ
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ιούνιος 30, 2019
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούνιος 30, 2019
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούνιος 30, 2019
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
Ημερομηνία λήξης
Άλλη

Welcome to Budapest Metropolitan University