Μουσική παράσταση στο Κολλέγιο του Μεσσία

Είστε έτοιμοι να γίνετε ένας επιτυχημένος μουσικός καλλιτέχνης;

Εάν παίζετε ή τραγουδήσετε μουσική για ένα κοινό είναι ο στόχος σας σταδιοδρομίας, τότε ένα πτυχίο μουσικής από το φημισμένο μουσικό πρόγραμμα του Messiah College είναι σίγουρα ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Στο Μεσσία, θα αναπτύξετε την τεχνική επάρκεια για να υπερέχετε στην προτιμώμενη περιοχή της μουσικής απόδοσης - οργανική ή φωνητική - και να αποκτήσετε πρακτικές, προσωπικές και επιχειρηματικές δεξιότητες απαραίτητες για μια επιτυχημένη μουσική σταδιοδρομία στον 21ο αιώνα.

Οι σημαντικές διακρίσεις της μουσικής απόδοσης

Ως κορυφαία μουσική στο Messiah College, θα είστε σε θέση να:

 • Πλήρης σειρά μαθημάτων που περιλαμβάνει αυξημένες ώρες για ιδιωτική μελέτη σε ένα επιλεγμένο όργανο.
 • Λάβετε οδηγίες για τη διδασκαλία και τη λογοτεχνία.
 • Εκτελέστε δύο πλήρεις αιτιολογικές σκέψεις, δημιουργώντας μια ισχυρή βάση ρεπερτορίου και αποκτώντας σημαντική εμπειρία στο στάδιο.
 • Εκτελεί σε διάφορα μουσικά σύνολα του Κολλεγίου, συμπεριλαμβανομένου του συγκροτήματος ανέμου, της χορωδίας συναυλιών, της συμφωνικής ορχήστρας, του συγκροτήματος τζαζ, των συμφωνικών ανέμων, των εργαστηρίων όπερας και των συγκροτημάτων δωματίου.

Επιλογές καριέρας για τις μεγάλες μουσικές επιδόσεις

Ως πτυχιούχος του προγράμματος μουσικών επιδόσεων, οι μαθητές είναι εξοπλισμένοι για να εξασφαλίσουν θέσεις όπως:

 • Επαγγελματίας τραγουδιστής
 • Επαγγελματίας μουσικός
 • Συνθέτης
 • αγωγοί
 • Καταγραφή καλλιτέχνη
 • Συνοδεύων μουσικός

Πιθανότητες πρακτικής άσκησης για μεγάλες μουσικές επιδόσεις

Το εθνικά αναγνωρισμένο πρόγραμμα πρακτικής του Messiah τοποθετεί τους μαθητές σε διάφορες πρακτικές ασκήσεις. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν:

 • Συμφωνική Ορχήστρα του Harrisburg
 • Susquehanna Chorale
 • Σύλλογος Όπερας του Χάρισμπουργκ

Προγράμματα έμφαση

Το πτυχίο Bachelor of Music στο Κολλέγιο Messiah είναι ένας επαγγελματικός τίτλος σπουδών που προσφέρεται στους σπουδαστές φωνητικών, πληκτρολογίων, συμβολοσειρών, ορειχάλκου και κρουστών. Η εισαγωγή στο πρόγραμμα αυτό γίνεται με ακρόαση και αναμένεται υψηλό επίπεδο ικανότητας και έντονης εργασιακής ηθικής. Εκτός από τις απαιτήσεις της Γενικής Ακαδημίας του Κολλεγίου, το μεγαλύτερο μέρος αυτού του πτυχίου είναι ένα μουσικό πρόγραμμα σπουδών που σχεδιάστηκε για να προετοιμάσει τον σπουδαστή για την είσοδο στα κορυφαία μουσικά προγράμματα μεταπτυχιακού επιπέδου ή για μια καριέρα διδασκαλίας επιδόσεων ή στούντιο.

Θα μάθετε τις τεχνικές και θα αναπτύξετε τη μουσική ευαισθησία που απαιτείται για μια επιτυχημένη καριέρα στην μουσική απόδοση, με έμφαση στα βασικά στοιχεία της μουσικής που ενισχύουν και εφαρμόζονται στην απόδοση. Στο πρόγραμμα μας, θα χτίσετε και θα τελειοποιήσετε τις τεχνικές δεξιότητές σας μέσα από καθοδηγούμενες πρακτικές και θα αναπτυχθείτε στην αυτογνωσία που θα σας βοηθήσει να βρείτε τη δημιουργική φωνή σας, αναπτύσσοντας βαθύτερη κατανόηση της μουσικής κουλτούρας μέσω του φακού μιας χριστιανικής κοσμοθεωρίας.

Παραστάσεις και πρακτική μάθηση

Θα ολοκληρώσετε μαθήματα που περιλαμβάνουν αυξημένα ωράρια για ιδιωτική μελέτη σε ένα επιλεγμένο όργανο, καθώς και ειδική εκπαίδευση σε όργανα για την παιδαγωγική και τη λογοτεχνία.

Θα εκτελέσετε δύο πλήρεις αιτιολογικές σκέψεις και διάφορα μουσικά σύνολα του Κολλεγίου, συμπεριλαμβανομένου του συγκροτήματος ανέμου, της χορωδίας συναυλιών, της συμφωνικής ορχήστρας, του συγκροτήματος τζαζ, των συμφωνικών ανέμων, του εργαστηρίου όπερας και των συγκροτημάτων δωματίου. Κάθε παράσταση θα δημιουργήσει μια ισχυρή βάση ρεπερτορίου και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε σημαντική εμπειρία στο στάδιο.

Υποτροφίες

Το Messiah College προσφέρει αρκετές υποτροφίες, συμπεριλαμβανομένων των Υποτροφιών Προγραμμάτων Προγραμμάτων και Ακαδημαϊκών Διακρίσεων, το καθένα με διαφορετικές ακαδημαϊκές απαιτήσεις και προθεσμίες. Πρέπει να λάβουμε όλα τα υποδείγματα υποψηφιότητας μέχρι τις 15 Ιανουαρίου για την υψηλότερη αξιολόγηση υποτροφιών.

Οι διεθνείς πολίτες μπορούν να λαμβάνουν πρόσθετη οικονομική ενίσχυση κατά περίπτωση, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που παρέχονται στην Διεθνή Αίτηση Υποτροφιών Υποτροφιών (ISSA). Η σύνδεση με το έντυπο ISSA αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους σπουδαστές μαζί με την επιστολή αποδοχής τους. Αυτό σημαίνει ότι όσο πιο γρήγορα ολοκληρωθεί η διαδικασία εισαγωγής, τόσο πιο σύντομα οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για οικονομική ενίσχυση και να λάβουν ένα πακέτο.

Μετά την αφαίρεση των ακαδημαϊκών υποτροφιών και των χρημάτων οικονομικής βοήθειας, οι ξένοι φοιτητές πληρώνουν μεταξύ $ 20.000- $ 30.000 κάθε χρόνο για τέσσερα χρόνια. Η αμερικανική πρεσβεία θα απορρίψει τις αιτήσεις για χορήγηση θεώρησης φοιτητών, αν ο φοιτητής δεν μπορεί να παρουσιάσει δικαιολογητικά οικονομικά έγγραφα για να πληρώσει αυτό το ποσό για έξοδα σχολείου. Αυτός είναι ένας κυβερνητικός κανόνας, όχι κανόνας κολλεγίου.

Μπορούμε να δεχτούμε την αίτησή σας, την επίσημη μεταγραφή και τη βαθμολογία της δοκιμής ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να επιλέξετε ποιο όρο θα εισάγετε. Υπάρχουν δύο προσλήψεις κατά τη διάρκεια κάθε ακαδημαϊκού έτους - στα τέλη Αυγούστου για την περίοδο της πτώσης μας και στα τέλη Ιανουαρίου για την άνοιξη.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε17 περισσότερα μαθήματα αποMessiah College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
30,000 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη