Γιατί να σπουδάσετε Μηχανικών Υπολογιστών στο WVU Tech;

Μας ABET-διαπιστευμένο πρόγραμμα Διαθέτει μια πρακτική προσανατολισμένη πρόγραμμα σπουδών και προσφέρει μικρές τάξεις με τα χέρια-για τις ευκαιρίες μάθησης. Το τμήμα διαθέτει υπερσύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις με σύγχρονο εξοπλισμό αξίας σχεδόν 500.000 δολαρίων, που είναι εύκολα προσβάσιμος από τους φοιτητές. Οι σπουδαστές έχουν πολλές ευκαιρίες βιωματικής μάθησης, συμπεριλαμβανομένων των συνεργασιών, των πρακτικών και των προπτυχιακών ερευνητικών προγραμμάτων. Οι απόφοιτοι έχουν μια σταθερή βάση στις υποκείμενες αρχές, ενισχυμένες από πρακτική εμπειρία, που τους καθιστούν αποτελεσματικούς εργαζόμενους αμέσως μετά την αποφοίτηση.

Οι μαθητές που απολαμβάνουν τα μαθηματικά, την επιστήμη, τους υπολογιστές, τη ρομποτική ή τον προγραμματισμό τείνουν να απολαμβάνουν αυτό το πρόγραμμα.

σχεδίαση ψηφιακών συστημάτων με σύγχρονες συσκευές, όπως μικροεπεξεργαστές, VLSI κυκλωμάτων και FPGAs να εκπληρώσει τις ανάγκες των μεγαλύτερων συστημάτων που χρησιμοποιούνται στις επικοινωνίες, οι έλεγχοι και τα συστήματα ισχύος.

  • Χρησιμοποιήστε μετασχηματισμούς
<li>&Epsilon;&phi;&alpha;&rho;&mu;&#972;&sigma;&tau;&epsilon; &tau;&iota;&sigmaf; &alpha;&rho;&chi;&#941;&sigmaf; &tau;&eta;&sigmaf; &phi;&upsilon;&sigma;&iota;&kappa;&#942;&sigmaf; (&#972;&pi;&omega;&sigmaf; &omicron;&iota; &nu;&#972;&mu;&omicron;&iota; &tau;&omicron;&upsilon; Newton &#942; &tau;&omicron;&upsilon; Kirchhoff)</li>
<li>&Epsilon;&phi;&alpha;&rho;&mu;&#972;&sigma;&tau;&epsilon; &alpha;&rho;&chi;&#941;&sigmaf; &lambda;&epsilon;&iota;&tau;&omicron;&upsilon;&rho;&gamma;&#943;&alpha;&sigmaf; &eta;&lambda;&epsilon;&kappa;&tau;&rho;&omicron;&nu;&iota;&kappa;&#974;&nu; &sigma;&upsilon;&sigma;&kappa;&epsilon;&upsilon;&#974;&nu; (&#972;&pi;&omega;&sigmaf; op-amp &kappa;&alpha;&iota; &tau;&rho;&alpha;&nu;&zeta;&#943;&sigma;&tau;&omicron;&rho;)</li>
<li>&Epsilon;&phi;&alpha;&rho;&mu;&#972;&sigma;&tau;&epsilon; &tau;&iota;&sigmaf; &#941;&nu;&nu;&omicron;&iota;&epsilon;&sigmaf; &tau;&eta;&sigmaf; &lambda;&omicron;&gamma;&iota;&kappa;&#942;&sigmaf; &kappa;&alpha;&iota; &tau;&eta;&sigmaf; &delta;&upsilon;&alpha;&delta;&iota;&kappa;&#942;&sigmaf; &alpha;&rho;&iota;&theta;&mu;&eta;&tau;&iota;&kappa;&#942;&sigmaf; &sigma;&tau;&alpha; &psi;&eta;&phi;&iota;&alpha;&kappa;&#940; &sigma;&upsilon;&sigma;&tau;&#942;&mu;&alpha;&tau;&alpha;.</li>

Πειραματισμός μηχανικής

Οι μαθητές θα αποκτήσουν την ικανότητα να σχεδιάζουν και να διεξάγουν πειράματα, καθώς και να αναλύουν και να ερμηνεύουν δεδομένα. Οι μαθητές θα μπορούν επίσης:

  • Χρησιμοποιήστε πρωτοβόλα για να συναρμολογήσετε κυκλώματα
  • Εγκαταστήστε τροφοδοτικά, ψηφιακά πολύμετρα, γεννήτριες λειτουργιών και παλμογράφοι για να ενεργοποιήσετε κυκλώματα και να καθορίσετε τις ποσότητες κυκλώματος.
  • Χρησιμοποιήστε την παλινδρόμηση για να προσαρμόσετε δεδομένα σε μια καμπύλη.
  • Συγκρίνετε τα μετρηθέντα αποτελέσματα με θεωρητικά υπολογισμένα αποτελέσματα.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποWest Virginia University | Institute of Technology »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη