Bachelor στη διεθνή διαχείριση φιλοξενία

Triatma Mulya Stenden

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor στη διεθνή διαχείριση φιλοξενία

Triatma Mulya Stenden

Μήπως μπορείτε να απολαύσετε μια συναρπαστική, δυναμική και διεθνές περιβάλλον; Μπορείτε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας ακόμα και κάτω από μεγάλη πίεση; Κάνετε εμπάθεια και μια υπηρεσία-minded στάση έρχονται φυσικά σε σας; Εάν αυτό περιγράφει σας και μπορείτε επίσης να συμβεί για να απολαύσετε συνάντηση τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο, θα διαπιστώσετε ότι η Διεθνές Πρόγραμμα Διαχείρισης Φιλοξενίας είναι τέλεια για σένα!

4 Λόγοι για να σπουδάσουν IHM στο Μπαλί:

Εμπειρία

Η εμπειρία είναι μέρος της μεγαλύτερης σχολείο διαχείρισης ξενοδοχείων της Ευρώπης?

ξενοδοχείο 5 αστέρων

Πρακτική εργασιακή εμπειρία μέχρι το επίπεδο της διαχείρισης στο ξενοδοχείο μάθηση Stenden στο Μπαλί (ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων)?

διάφορες ειδικότητες

Διαφόρων ειδικοτήτων δυνατότητες: το Event Management, Διαχείριση Cruise, Γαστρονομία, Τρόφιμα & Ποτά Διαχείρισης και πολλά άλλα?

Διαπιστευμένος

Διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Φιλοξενίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς οργάνωση για τη φιλοξενία

IHM

Ευκαιρίες Καριέρας

Πτυχίο από το διεθνές πρόγραμμα Διοίκηση Φιλοξενίας σας βάζει στη γρήγορη διαδρομή σε μια σταδιοδρομία στην παγκόσμια βιομηχανία της φιλοξενίας. Μπορείτε να επιλέξετε από οποιοδήποτε αριθμό επιλογών σταδιοδρομίας, που κυμαίνονται από μια διοικητική θέση σε ένα ξενοδοχείο ή εστιατόριο, συνεδριακό κέντρο ή εκδήλωση προγραμματίζει εταιρείας σε κάθε αριθμό των ρόλων σε εταιρικές υπηρεσίες. πτυχίο σας θα ανοίξει ένα φάσμα ευκαιριών σταδιοδρομίας σε όλο τον κόσμο!

Ως επαγγελματίας στον κλάδο της φιλοξενίας, θα απολαμβάνουν ένα υψηλό επίπεδο ευθύνης σε μια δουλειά που δεν είναι ποτέ η ίδια από τη μια μέρα στην άλλη.

Με επαγγελματικές γνώσεις και επιχειρηματικό δαιμόνιο σας, η δουλειά σας είναι να βεβαιωθείτε ότι όλα δουλεύουν ρολόι, ανεξάρτητα από το αν διαχειρίζεστε ένα ξενοδοχείο, διοργάνωση συνεδρίων ή την ιδιοκτησία μιας επιχείρησης. Καριέρα ανοικτές σε σας μετά την αποφοίτηση περιλαμβάνουν:

 • Προιστάμενος Γραφείου συναλλαγής με το κοινό
 • Υπεύθυνος Συνεδρίου
 • διευθυντής Εκδηλώσεις
 • Τροφίμων και ποτών διευθυντή
 • Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ
 • Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού
 • Ιδιοκτήτη της επιχείρησης
 • Σύμβουλος

Επιχειρήσεις για πρακτική άσκηση και προοπτικές σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν:

Alila Hotels and Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Starwood Hotels & Resorts Worldwide, η KLM Royal Dutch Airlines.

Φιλόδοξος Stenden απόφοιτοι έχουν επίσης την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα μεταπτυχιακό μέσα σε 14 μήνες. Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Derby (ΗΒ), Stenden προσφέρει δύο διεθνή προγράμματα Μάστερ, το Master in International Leisure & Tourism Σπουδών και το Master στο Διεθνές Φιλοξενίας και Management Service. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν ένα ενιαίο ολλανδικό Master of Arts (MA) πτυχίο ή να αποκτήσουν ένα διπλό βραβείο αποτελείται από ένα ολλανδικό Master of Arts (MA) πτυχίο και ένα βρετανικό Master of Science (MSc) βαθμός. Και οι δύο Masters προσφέρονται σε Stenden Leeuwarden, Ολλανδία. Αυτό είναι ένα μοναδικό τρόπο για τους μαθητές να διακρίνουν τους εαυτούς τους στη φιλοξενία ή τουριστική βιομηχανία!

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Στην πανεπιστημιούπολη μας στο Μπαλί, εκτελούμε την ίδια προγράμματα σπουδών που διδάσκονται στο Stenden στην Ολλανδία, με αποτέλεσμα την NVAO (ολλανδική Φλάνδρα Οργανισμός Διαπίστευσης) διαπιστευμένο βαθμό ολλανδικού πανεπιστημίου (επίσημα έχει καταγραφεί από τις Centraal Εγγραφή Hoger Onderwijs (CROHO)). Θα λάβετε ένα Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων κατά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Ως μέρος του προγράμματος διπλό πτυχίο θα λάβετε επίσης το Sarjana Ekonomi, που χορηγούνται μέσω της σύμπραξης πανεπιστημίου μας, STIE (Sekolah Tinggi ilmu Ekonomi Triatma Mulya) και διαπιστευμένοι μέσω του εθνικού συμβουλίου διαπίστευσης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με την απαγόρευση-pt.

Όλα αυτά τα χρόνια θα ζήσετε ένα μείγμα από θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση. Διεθνές πρόγραμμα Διοίκηση Φιλοξενίας μας επικεντρώνεται σε δεξιότητες διαχείρισης, έτσι σε κάθε ενότητα θα μελετήσει θέματα όπως: Business English, Στατιστική Επιχειρήσεων, Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας, Επικοινωνία, Χρηματοοικονομική Λογιστική, Χρηματοοικονομική Ανάλυση, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, νομικές, μάρκετινγκ, Σύγχρονη Ξένη Γλώσσα, Ψυχολογία της Διοίκησης και Οργάνωσης, Έρευνα, διαχείρισης Εσόδων και Στρατηγική Διοίκηση, όλα μέσα σε ένα πλαίσιο φιλοξενίας.

Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στην αγγλική γλώσσα από καθηγητές από διάφορα μέρη του κόσμου. Ομοίως, οι μαθητές μας αντιπροσωπεύουν ένα μείγμα από εθνικότητες, δημιουργώντας ένα πραγματικά πολυπολιτισμικό περιβάλλον μελέτης.

IHM

Πρώτος χρόνος

Ένα γερό θεμέλιο

Στο πρώτο έτος σας, θα μάθετε για τα βασικά μεγέθη της βιομηχανίας. Πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες ή οι επισκέπτες σας είναι πλήρως ικανοποιημένοι με την υπηρεσία που έλαβε όταν πηγαίνουν στο σπίτι; Μπορείτε να πάρετε για να μελετήσει τα λεπτότερα σημεία της πολιτικής ανθρώπινων πόρων, μάρκετινγκ και την οικονομική διαχείριση. Εκτός από την ενασχόλησή του με τον θεωρία, θα περάσετε επίσης δέκα εβδομάδες απόκτησης πρακτικής επαγγελματικής πείρας σε μας 5 αστέρων Alila Hotels & Resorts εκμάθηση του ξενοδοχείου, που καλύπτουν όλους τους τομείς των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Δεύτερη χρονιά

Γίνε επόπτης

Θα μάθετε τι τρέχει ένα ξενοδοχείο στην πραγματικότητα περιλαμβάνει σε μια ημέρα με την ημέρα: μια διαδικασία γνωστή ως λειτουργική διαχείριση. Θα μάθετε για τις επιχειρηματικές διαδικασίες, το μάρκετινγκ, την κατάρτιση του προϋπολογισμού, τη διαχείριση του προσωπικού, την προμήθεια, την εφοδιαστική, τη διαπραγμάτευση και τη διασφάλιση της ποιότητας. Ως μέρος μιας μονάδας, εσείς και ένας συμμαθητής θα τρέξει ακόμα και το δικό σας εικονικό ξενοδοχείο, όπως και για την εργασία-εμπειρία, θα είστε σε εποπτικό επίπεδο μας 5 αστέρων Μάθησης Hotel. Επιπλέον, έχετε την επιλογή είτε να λάβει Mandarin ή ισπανικά ως δεύτερη γλώσσα.

Τρίτο Έτος

Γίνετε διαχειριστής

Θα παρακολουθούν μαθήματα σε στρατηγική διαχείριση, συμπεριλαμβανομένης της χρηματοοικονομικής ανάλυσης, η μεγιστοποίηση των εσόδων, την ανάλυση της αγοράς και το επιχειρηματικό σχέδιο γραπτώς. Επιπλέον, θα λάβει επίσης σε μια ερευνητική εργασία στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το έργο σας τελειόφοιτοι. Ως φοιτητής εργασία-εμπειρία, θα πρέπει να εκτίθενται στην πρακτική σε επίπεδο διαχείρισης σε Stenden Hotel. Μπορείτε να ειδικεύονται σε αυτό το στάδιο του προγράμματος με τη λήψη δύο μαθήματα *. Θα περάσετε ολόκληρο το τρέχον έτος σε κύρια πανεπιστημιούπολη μας στην Ολλανδία.

Τέταρτο Έτος

Εκκίνηση επαγγελματική σας σταδιοδρομία

Στο τέταρτο έτος σας, θα πάρετε για ένα έργο τελειόφοιτοι. Κατά τη διάρκεια μιας πρακτικής διαχείρισης, θα διεξάγει έρευνα σε μια εταιρεία στην Ινδονησία ή σε άλλη χώρα της επιλογής σας, όπως οι ΗΠΑ, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική ή την Αυστραλία. Η πρακτική άσκηση θα μπορούσε να σας πάρει οπουδήποτε: ένα 4-ή 5-αστέρων ξενοδοχείο, ένα κρουαζιερόπλοιο, μια εταιρεία εκδηλώσεων, τράπεζα ή ασφαλιστική εταιρεία σε περισσότερες από 30 χώρες. Κατά τη διάρκεια της 10-μηνών πρακτικής σας, θα έχετε την ευκαιρία να πραγματικά να γνωρίζουν την εταιρεία, και πολλοί μαθητές βρίσκουν ότι έχουν μια δουλειά που παρατάσσονται στην εταιρεία πρακτική τους μόλις τελειώσουν τις σπουδές τους!

Πρακτικές πληροφορίες

Διαπιστευμένος διπλό πτυχίο

 • Bachelor of Business Administration (BBA)
 • Sarjana Ekonomi (SE)
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Φεβρ. 2019
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
28,600 EUR
Locations
Ινδονησία - Denpasar, Bali
Ημερομηνία Έναρξης : Φεβρ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Φεβρ. 2019
Ινδονησία - Denpasar, Bali
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Σεπτ. 2019
Ινδονησία - Denpasar, Bali
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών