Bachelor στη διεθνή διαχείριση του τουρισμού (BBA)

Tio University of Applied Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor στη διεθνή διαχείριση του τουρισμού (BBA)

Tio University of Applied Sciences

Ντουμπάι, Μποτσουάνα, Νέα Υόρκη, Βενετία. ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται στα πόδια σας. Η ταξιδιωτική βιομηχανία σας ψάχνει! Αφού κερδίσετε το πτυχίο Bachelor International Management International, θα πουλήσετε τον κόσμο online και offline. Σχεδιάζετε ταξίδια, αγοράζετε σε έντονες τιμές και δημιουργείτε επαφές σε όλο τον κόσμο.

Μπορεί να εργάζεστε, για παράδειγμα, ως διαχειριστής προϊόντων, διαχειριστής εκδηλώσεων, ταξιδιωτικός σύμβουλος ή έμπορος πόλης. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.

Είναι αυτό το πρόγραμμα bachelor σωστό για εσάς;

Το πρόγραμμα Bachelor International Management του Τουρισμού συνδυάζει τη γνώση του κόσμου του τουρισμού με τις πτυχές του ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας και στον online κόσμο. Αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στην παρακάτω περιγραφή; Είσαι:

Πρόθυμοι να ταξιδέψουν;

Θέλετε να δείτε περισσότερα από τον κόσμο; Συσκευάστε την τελευταία λίστα Lonely Planet και χτυπήστε το δρόμο; Αυτό το πανεπιστημιακό πρόγραμμα σας επιτρέπει να δείτε περισσότερο από τον κόσμο! Ως μελλοντικός επαγγελματίας ταξιδεύετε, οργανώνετε τα δικά σας ταξίδια. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε διεθνή πρακτική άσκηση ή να περάσετε λίγο χρόνο στο εξωτερικό σε ένα από τα πανεπιστήμια εταίρων της Tio.

Ψάχνετε για τις καλύτερες προσφορές;

Είστε πάντα επιφυλακτικοί για τις καλύτερες προσφορές online; Αν ναι, σας ψάχνουμε! Θέλουμε άτομα με απότομη προσοχή στη λεπτομέρεια και - πάνω από όλα - για να έχετε την καλύτερη αξία για τα χρήματά σας. Μετά από αυτό το πρόγραμμα bachelor, θα είστε σε θέση να εμπορεύονται τα ταξίδια που σχεδιάζετε σε έντονη online επιτόκιο.

Ενδιαφέρεστε για άλλους πολιτισμούς

Ο κόσμος είναι ο αγωνιστικός σας τομέας όταν εργάζεστε στην τουριστική βιομηχανία. Ακόμη και κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα έρθετε σε επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς κατά τη διάρκεια των διαφόρων σπουδών σπουδών, της διεθνούς πρακτικής άσκησής σας ή κατά τη διάρκεια σπουδών στο εξωτερικό. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με διαφορετικούς τρόπους ζωής!

Ενδιαφέρεστε να συνθέσετε τις διακοπές σας;

Αγαπάτε τη σύνταξη των διακοπών; Αντί να πηγαίνετε για τις τυπικές διακοπές, αναλαμβάνετε την πρόκληση να δημιουργήσετε το δικό σας ταξίδι. Αυτό είναι το τέλειο πρόγραμμα για εσάς. Όταν εργάζεστε για έναν πράκτορα, δεν επιλέγετε μόνο τον προορισμό αλλά και αγοράζετε καθίσματα αεροπλάνων, κρεβάτια ξενοδοχείων και εκδρομές. Δημιουργείτε το ταξίδι όπως κρίνετε κατάλληλο!

Υπό έλεγχο?

Σας αρέσει να είστε υπεύθυνος; Θέλετε να αναπτύξετε περαιτέρω τις δεξιότητες ηγεσίας σας; Κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος πανεπιστημίου, οι δεξιότητες αυτές αναπτύσσονται περαιτέρω κατά τη διάρκεια των μαθημάτων διαχείρισης δεξιοτήτων. Φυσικά, μπορείτε να αναλάβετε την ευθύνη κατά τη διάρκεια των διαφόρων έργων στα οποία εργάζεστε.

Ένα οργανωτικό ταλέντο;

Αγαπάτε την οργάνωση εκδηλώσεων και μπορείτε να παρακινήσετε άλλους; Μπορείτε να μάθετε να υπερέχετε στη διοργάνωση εκδηλώσεων - από φεστιβάλ και αθλητικές εκδηλώσεις μέχρι συνέδρια και εμπορικές εκθέσεις. Οργάνωση εκδηλώσεων είναι κάτι που μαθαίνετε στην πράξη κατά τη διάρκεια του προγράμματος Ταξιδεύοντας και εκδηλώσεων.

Ένας γκουρού γλωσσών;

Αλήθεια, χαλά, γεια σου, bonjour; Αγαπάτε να μιλάτε άλλες γλώσσες; Η γνώση ξένων γλωσσών αποτελεί βασική πτυχή κάθε προγράμματος τουρισμού. Εκτός από τα αγγλικά, μπορείτε να βυθιστείτε στα γερμανικά, τα γαλλικά ή / και τα ισπανικά.

Περίεργος?

Έχετε ένα απότομο μάτι για λεπτομέρειες, είστε πάντα ενημερωμένοι και θα θέλατε να πάτε πίσω από τις σκηνές του κόσμου του τουρισμού; Ο ερευνητής σε εσάς θα πάρει ό, τι θέλει. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών, θα επισκεφθείτε τουριστικούς πράκτορες και εμπορικές εκθέσεις και θα πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι μελέτης κάθε χρόνο. Θα είστε σε τέλεια θέση να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την οργάνωση (μελέτης) ταξιδιών.

Αναγνωρίζετε τον εαυτό σας με αυτές τις περιγραφές; Ρίξτε μια ματιά στο πρόγραμμα σπουδών για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρόγραμμα bachelor ή παρευρίσκεται σε μια ανοιχτή ημέρα για να ζήσετε την ατμόσφαιρα και να συναντήσετε τους μαθητές και τους διδάσκοντες.

Γιατί οι φοιτητές επιλέγουν τη Διεθνή Διοίκηση Τουρισμού;

 1. Η Tio προσφέρει την επιλογή της επιταχυνόμενης μελέτης: ολοκληρώνει ένα πτυχίο Bachelor σε μόλις τρία χρόνια.
 2. Ο τουριστικός τομέας έχει μεγάλη ανάγκη για νέους επαγγελματίες με βαθιά γνώση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι απόφοιτοι της Tio είναι σε μεγάλη ζήτηση.
 3. Το 2016, οι Ολλανδοί τουρίστες πραγματοποίησαν κράτηση στο 81% των ταξιδιών τους στο διαδίκτυο. Η ταξιδιωτική βιομηχανία χρειάζεται ειδικούς στον τομέα αυτό. Το πρόγραμμα Διεθνούς Τουριστικής Διαχείρισης, συνεπώς, συνδυάζει τη γνώση του τουρισμού με το ηλεκτρονικό εμπόριο.
 4. Μελετάτε στο καλύτερο πρόγραμμα σπουδών τουρισμού στην Ολλανδία (επτά χρόνια λειτουργίας, όπως εκλέγεται από τον Οδηγό Ανώτατης Εκπαίδευσης).
 5. Ο τουρισμός περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από την κράτηση ενός ταξιδιού. Το MICE έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος του τουριστικού τομέα και γι 'αυτό το λόγο η διοργάνωση εκδηλώσεων αποτελεί βασικό στοιχείο του προγράμματος σπουδών του Διεθνούς Τουριστικού Προγράμματος.
 6. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας στη διάθεσή σας μετά την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος σπουδών.
 7. Στο Tio, δεν είσαι αριθμός. υπάρχει μεγάλη έμφαση στην προσωπική ανάπτυξη και επίβλεψη.

Πρόγραμμα Σπουδών

Πρακτική είναι η λέξη-κλειδί: μάθηση με πράξη! Σχεδόν το 60% του προγράμματος Bachelor International Management για το Τουρισμό έχει πρακτική εστίαση. Το πρόγραμμα σπουδών σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την ένωση κλάδων ANVR, την υποτροφία για τους διευθυντές συμβάντων και το Thuiswinkel.org και ειδικούς από το πεδίο. Αυτό εξασφαλίζει τη σύνδεση των μαθημάτων με τις ανάγκες του τομέα και τις τελευταίες τάσεις.

Ταξιδιωτικοί προορισμοί, ξενάγηση λειτουργίας και διαχείρισης περιοδεία: τεχνογνωσία είναι το θεμέλιο που απαιτούνται για την παροχή εξατομικευμένων λύσεων. Θα μάθετε όλα υπάρχει να ξέρει για τον τουρισμό, την αναψυχή και επαγγελματικά ταξίδια και θα επισκεφθεί διάσημο οργανώσεις του κλάδου. Θα θέσει τις γνώσεις σας στην πράξη κατά τη διάρκεια του έργου Τουριστικών Επιχειρήσεων Καινοτομίας που φιλοξενείται σε συνεργασία με την ένωση υποκατάστημα ANVR. Επιπλέον, η διαχείριση εκδήλωση είναι μια σημαντική πτυχή του μαθήματος.

Θα θέσει αμέσως τις γνώσεις σας της διαχείρισης ταξιδιών και εκδηλώσεων στην πράξη. Μαζί με μια ομάδα συμφοιτητών, θα συνθέτουν δύο ταξίδια: ένα ταξίδι κινήτρων και μια ομάδα διακοπών. Η ομάδα με το καλύτερο ταξίδι θα έχετε την ευκαιρία να πάει πραγματικά για αυτό το ταξίδι. Ως μελλοντικός επαγγελματίας ταξιδίων, θα οργανώσετε επίσης δικά σας ταξίδια σπουδών κατά το πρώτο και το δεύτερο ακαδημαϊκό έτος. Σε κάθε ομάδα δίνεται ένα προϋπολογισμό που να συνθέτει, το βιβλίο και να πραγματοποιήσει το ταξίδι.

Ο τουρισμός περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από την κράτηση ενός ταξιδιού. Η MICE έχει καταστεί αναπόσπαστο μέρος του τουριστικού τομέα. Η διοργάνωση εκδηλώσεων είναι, επομένως, μια σημαντική πτυχή του πτυχίου Bachelor International Management International.

Ως αποτέλεσμα των σημαντικών αλλαγών στον τομέα του τουρισμού, International Management Τουρισμού επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Θα μάθετε να προωθήσει ένα ταξίδι στο διαδίκτυο και πώς να βελτιστοποιήσουν μια ιστοσελίδα για να επιτρέπει στους επισκέπτες να γρήγορα και εύκολα να κλείσετε τις διακοπές τους.

Αυτό το πανεπιστημιακό πρόγραμμα επικεντρώνεται εκτενώς στη μάθηση για επικοινωνία. Με τη βοήθεια των σεναρίων ρόλων, θα μάθετε πώς να χειριστεί τις καταγγελίες, πωλούν τις διακοπές και να παρουσιάσουν τα προϊόντα. Θα ασκήσετε γλωσσικών δεξιοτήτων σας και να μάθουν να κάνουν επιχειρήσεις με ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς.

Κατά τη διάρκεια των δύο (διεθνών) πρακτικών, θα εφαρμόσετε όσα έχετε μάθει στην πράξη. Τα πάντα συνοδεύονται στην τελική σας διατριβή.

Μετά την αποφοίτησή του

Το πτυχίο Bachelor International Management σας θα ανοίξει πολλές πόρτες για εσάς. Τι γίνεται με το να είσαι διαχειριστής του βιώσιμου τουρισμού στο TUI ή να εργάζεσαι ως διαχειριστής του έργου στο σύστημα τουρισμού; Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες σταδιοδρομίας σας;

Αυτό το πτυχίο Bachelor International Management είναι πιστοποιημένο από το NVAO και εκπαιδεύει τους φοιτητές σε τρία ή τέσσερα χρόνια για το επίπεδο επαγγελματικής ικανότητας στον τομέα της διαχείρισης τουρισμού και αναψυχής (κωδικός ISAT: 34927). Αυτό το πτυχίο επιτρέπει στους φοιτητές να χρησιμοποιούν τον διεθνώς αναγνωρισμένο τίτλο του Bachelor of Business Administration (BBA).

Εισδοχή

Παρακάτω, θα βρείτε μια επισκόπηση των απαιτήσεων εισδοχής για το πρόγραμμα Bachelor International Tourism Management, με το οποίο μπορείτε να καθορίσετε αν μπορείτε να ξεκινήσετε αυτό το μοναδικό πρόγραμμα Bachelor.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

 • HAVO, VWO (κάθε προφίλ), mbo4-δίπλωμα.
 • Συγκρίσιμα δίπλωμα, π.χ.: Γερμανικά Fachhochschulreife ή Abitur (algemeine Hochschulreife), η British GCE A-levels, γαλλικά απολυτηρίου, American High School (συμπ. ένα κολέγιο προπαρασκευαστικό πρόγραμμα) ή δευτερεύουσα τουριστική εκπαίδευση.
 • CEFR: ≥ B2. TOEFL: ≥ 550 σημεία με βάση το χαρτί, ≥213 βαθμοί βασισμένα σε υπολογιστή και ≥ 80 σημεία με βάση το διαδίκτυο (κωδικός Tio 4764). IELTS ακαδημαϊκά: ≥ 6,0 και εξέταση Cambridge: ≥ FCE-A.
 • Για φοιτητές που δεν έχουν σπουδάσει στο παρελθόν Διοίκηση & Οργάνωση, είναι υποχρεωτική η προετοιμασία Εισαγωγή στη Χρηματοοικονομική και Λογιστική (FA).
 • Οι μαθητές των οποίων η προηγούμενη εκπαίδευση δεν περιλαμβάνουν μια δεύτερη ξένη γλώσσα μπορεί να επιλέξει γερμανική 1 ή την ισπανική 1.

Διαδικασία εισαγωγής

Αφού λάβουμε την εγγραφή σας, η Tio θα σας στείλει γραπτή επιβεβαίωση της αποδοχής σας (υπό την προϋπόθεση ότι πληροίτε τις προϋποθέσεις προ-εκπαίδευσης και δεν υπάρχει λίστα αναμονής). Εάν η προ-εκπαίδευση σας είναι ανεπαρκής για το πρόγραμμα που θέλετε να λάβετε, θα προγραμματίσουμε μια συνέντευξη και μια αξιολόγηση. Η αξιολόγηση κοστίζει 80 ευρώ. Η επιτροπή εισδοχής θα αποφασίσει εάν μπορείτε να γίνετε δεκτοί στο πρόγραμμα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
 • Ολλανδός


Τελευταία ενημέρωση December 29, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιαν. 2019
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
17,900 EUR
ανά έτος. Φορολογικά δίδακτρα 4ο έτος στην ΕΕ € 9.000. Πακέτο αμοιβής εκτός ΕΕ € 30.000.
Locations
Κάτω Χώρες - Amsterdam, North Holland
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Κάτω Χώρες - Eindhoven, North Brabant
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Κάτω Χώρες - Hengelo, Overijssel
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Κάτω Χώρες - Rotterdam, South Holland
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Κάτω Χώρες - Utrecht, Utrecht
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιαν. 2019
Κάτω Χώρες - Amsterdam, North Holland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Κάτω Χώρες - Utrecht, Utrecht
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Κάτω Χώρες - Rotterdam, South Holland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Κάτω Χώρες - Eindhoven, North Brabant
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Κάτω Χώρες - Hengelo, Overijssel
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Σεπτ. 2019
Κάτω Χώρες - Amsterdam, North Holland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Κάτω Χώρες - Utrecht, Utrecht
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Κάτω Χώρες - Rotterdam, South Holland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Κάτω Χώρες - Eindhoven, North Brabant
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Κάτω Χώρες - Hengelo, Overijssel
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών