Bachelor στη βιοχημεία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ως μια διεπιστημονική μεγάλες, βιοχημεία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της βιολογίας και της χημείας για να προετοιμάσει τους μαθητές για την βιοτεχνολογική επανάσταση του 21ου αιώνα. Μικρό μέγεθος της τάξης, μαζί με state-of-the-art εγκαταστάσεις και τα όργανα, δημιουργούν ένα περιβάλλον όπου οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν σε hands-on και βιωματική μάθηση σε συνεργασία με την επιστήμη της σχολής.

Βιοχημείας είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη και δυναμική στον τομέα που παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών για τους μαθητές. Η εφαρμογή της χημείας για τη ζωή βιολογικά συστήματα επιτρέπει να γίνει κατανοητό σε μοριακό επίπεδο. Βιοχημεία μαθητές να μάθουν να εκτιμούν και να αγαπούν ακόμη και τα μακρομόρια και πολύπλοκες δομές που απαρτίζουν τους ζωντανούς οργανισμούς. Wisconsin Lutheran College επιστήμη ΔΕΠ συνεργάζονται στενά για να δώσουν στους μαθητές μια διεπιστημονική θεώρηση της επιστήμης, επιτρέπει τη συνέχιση της έρευνας, που βρίσκεται στη διεπαφή της βιολογίας και της χημείας.

Τι κάνει το Πρόγραμμα Διακριτικός;

Οι φοιτητές στο πρόγραμμα βιοχημείας στο Wisconsin Λουθηρανική έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία κάνει την επιστημονική έρευνα, παράλληλα με ΔΕΠ στο Generac Hall, μια εγκατάσταση state-of-the-art. Οι μαθητές συνεργάζονται επίσης με τη σχολή και μαθητής ερευνητές από άλλα προγράμματα για να δώσει την έρευνά τους επιπλέον πεδίο. Βιοχημεία μεγάλες εταιρείες συμμετέχουν ενεργά στην επιστημονική έρευνα με τους καθηγητές, οι οποίοι είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος και έχουν κάνει σημαντικές συνεισφορές στον τομέα.

Πανεπιστήμια και ερευνητικά

Προπτυχιακά Έρευνα Φοιτητικά

Σπουδαστές βιοχημείας WLC επωφελούνται από την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ποικίλες ερευνητικά έργα με το διδακτικό προσωπικό και στα δύο βιολογίας και της χημείας των υπηρεσιών. Οι μαθητές μπορούν να κληθούν να συμμετάσχουν σε τέτοια έργα όπως η μηχανική μικροβιακή βιοαισθητήρες φωσφορικό χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του ανασυνδυασμένου DNA, εφαρμόζοντας κυτταρικής και μοριακής γενετικής στρατηγικές για να διερευνήσει την ανάπτυξη της καρδιάς, την ανάλυση του εδάφους, τη μελέτη πρωτεϊνικών δομών και ενζυμική κινητική, βιοχημικές αναλύσεις, και το σχεδιασμό και τη σύνθεση νέων αντιβιοτικών φαρμάκων .

State-of-the-art εγκαταστάσεις

Οι βιολογίας και της χημείας των υπηρεσιών βρίσκεται στο Generac Hall. Η διευκόλυνση 81700-squarefoot επιτρέπει undergrads να βιώσουν state-of-the-art εξοπλισμό και τις τεχνικές που οι μαθητές σε πολλά άλλα ιδρύματα δεν θα έχουν πρόσβαση σε μέχρι μεταπτυχιακή φοιτήτρια.

Πέρα από την τάξη

Πεδίο Έρευνας

WLC σπουδαστές βιοχημείας έχουν την ευκαιρία για τη διεξαγωγή έρευνας, τόσο στο εργαστήριο και στο πεδίο. Προηγούμενα έργα περιλαμβάνουν τη βελτίωση της ποιότητας του νερού σε τεχνητοί υγρότοποι, μελετώντας Αγ επιδράσεις των νανοσωματιδίων στο zebrafish, κατασκευή τυπωμένα αισθητήρες, που εκτελεί διακοπής ροής κινητικές μετρήσεις, και τον πειραματισμό με σουλφοναμίδες. Επιπλέον, ερευνητικές συνεργασίες με το Milwaukee County Zoo και το Πανεπιστήμιο του Αγίου Γεωργίου στη Γρενάδα προσφέρουν WLC στους μαθητές την ευκαιρία να συμμετέχουν σε θαλάσσια και γλυκού νερού βιολογική παρακολούθηση και επίγεια ερπετολογία μελέτες στις τροπικές περιοχές.

Διεθνές Διαγωνιστικό

Wisconsin Lutheran College φοιτητές έχουν συμμετάσχει στο iGEM - διεθνή διαγωνισμό γενετικά τροποποιημένων μηχανή - για τα τελευταία τρία χρόνια. Συμμετοχή συνήθως περιλαμβάνει το εργαστηριακό έργο με συνθετική βιολογία, και εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες. Το περασμένο καλοκαίρι, μια ομάδα φοιτητών WLC επικεντρώθηκε στην τροποποίηση ενός στελέχους της Ε coli στο εργαστήριο για την έρευνά τους επί της βακτηριακής αντοχής στα αντιβιοτικά. Στο τέλος, η ομάδα κέρδισε ένα χρυσό μετάλλιο και έλαβε τιμητική διάκριση στο διαγωνισμό iGEM στη Βοστώνη.

Απόφοιτος του σχολείου και Καριέρα

Απόφοιτος Λυκείου

Πολλές μεγάλες εταιρείες βιοχημεία WLC συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους, μερικές φορές στο κοντινό Ιατρικό Κολέγιο του Ουισκόνσιν. Μια WLC πτυχίο βιοχημείας, μαζί με την εμπειρία στην προπτυχιακή έρευνα, παρέχει ένα σταθερό εκπαιδευτικό θεμέλιο πάνω στο οποίο μπορεί κανείς να πετύχει σε μεταπτυχιακό τάξεις.

Καριέρα

Μετά την αποφοίτηση, WLC μεγάλες εταιρείες βιοχημεία επωφεληθούν από ευρεία ευκαιρίες σταδιοδρομίας στη φαρμακολογία, μικροβιολογίας, ανοσολογίας, της βιοϊατρικής μηχανικής και της μοριακής ιατρικής. Ιστορικά, ένα μεγάλο ποσοστό των μεγαλύτερων εταιριών της βιοχημείας έχουν συνεχίσει τις σπουδές τους στην ιατρική ή μεταπτυχιακή φοιτήτρια. Η βιοχημεία σημαντικές παρέχει μια σταθερή βάση για την επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της ιατρικής, οδοντιατρικής, της διατροφής και της δημόσιας υγείας.

12
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and aw ... περαιτέρω

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and awards the Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Science in Nursing, and Master of Arts degrees with liberal arts and professional majors and several pre-professional programs. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη