Read the Official Description

Bachelor of Science στη Βιοχημεία

Το Bachelor of Science σε βαθμό Βιοχημείας προετοιμάζει τους μαθητές για την χημεία που εισέρχονται στην αγορά εργασίας ή για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Ερευνητικά έργα, εκδόσεις ευκαιρίες, πρακτική άσκηση και τα μαθήματα παρέχουν στους φοιτητές τόσο με διάλεξη και εργαστηριακή εμπειρία.

Οι μεγάλες εταιρείες Βιοχημείας ανατεθεί σε μέλος ΔΕΠ που υπηρετεί ως σύμβουλος και ειδικότητα του οποίου συμπίπτει με την περιοχή του μαθητή του ενδιαφέροντος. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να μαθαίνουν από την εμπειρία μέσα από την έρευνα των ευκαιριών σε τομείς όπως ο σχεδιασμός των αναστολέων του ενζύμου, της χημείας των πρωτεϊνών, των μηχανισμών αντίδρασης βιο-οργανικά, την ανάπτυξη βιοαισθητήρα και ογκογένεση.

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου στη βιοχημεία και μοριακή βιολογία ή που επιθυμούν να φοιτήσουν σε επαγγελματική σχολή (οδοντιατρική, την ιατρική, ή κτηνιατρική χρήση) μπορεί να επιθυμούν να εξετάσουν το Bachelor of Science σε βαθμό Βιοχημείας.

Δήλωση Αποστολής & Αναμενόμενα Αποτελέσματα

Είναι η αποστολή του Τμήματος Χημείας, Βιοχημείας και Φυσικών Επιστημών προσφέρει προγράμματα σπουδών που έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάσει το μαθητή, μέσα από την ανάπτυξη των γνώσεων των φοιτητών και εργαστηριακών δεξιοτήτων, για την μετα-απολυτήριο προσπαθεί μέσα από ένα συνεχές παραδοσιακών προϋποθέσεις που προσφέρονται σε ένα περιβάλλον που δίνει έμφαση καθοδήγηση διδασκόντων-διδασκομένων.

Αναμενόμενα αποτελέσματα για τη Χημεία / Βιοχημείας Προγράμματα UT του

1. Βασικές γνώσεις χημείας Έννοιες

1.1. Οι απόφοιτοι θα έχουν γνώσεις ουσιαστικής σημασίας για μια ευρεία κατανόηση της χημείας που περιλαμβάνουν:

-Atomic Και μοριακή δομή
-Stoichiometry Χημικών αντιδράσεων
Χημικές ισορροπίες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αφορούν σε οξέα και βάσεις
-Thermodynamics
-Kinetics
Χημικές δραστικότητα και τις ιδιότητες των οργανικών και ανόργανων ενώσεων
-Precision, Την ακρίβεια, και των συναφών στατιστικών
-Biochemistry

1.2. Οι μαθητές θα αναπτύξουν και να εξασκήσουν κριτικής σκέψης και δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων μέσω μαθημάτων τους.

1.3. Οι μαθητές θα αναπτύξουν την ικανότητα να μελετήσει και να μάθει ανεξάρτητα.

2. Βιωματικής Μάθησης

2.1. Οι μαθητές θα αναπτύξει και θα επιδείξει ικανότητα στη χρήση των επιστημονικών οργάνων, τη συλλογή δεδομένων και την ερμηνεία, και πειραματικό σχεδιασμό με τη συμμετοχή στην αρχική έρευνα ή άλλες ευκαιρίες βιωματική μάθηση. @ 2.2. Οι μαθητές θα μάθουν και να εφαρμόσουν τις βέλτιστες πρακτικές όσον αφορά χημικής ασφάλειας, όταν σε εργαστηριακό περιβάλλον.

2.3. Οι μαθητές θα είναι εξοικειωμένοι με την αναζήτηση, την ανάγνωση, την ερμηνεία και κριτική ανάλυση χημική βιβλιογραφία.
2.4. Οι μαθητές θα αναπτύξουν και να εξασκήσουν κριτικής σκέψης και δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων σε βιωματικές δραστηριότητες τους.

3. Επιστημονικής Επικοινωνίας

3.1. Οι μαθητές θα αναπτύξουν την ικανότητα να επικοινωνούν αποτελεσματικά μέσω δύο προφορικές και γραπτές μεθόδους.

3.2. Οι μαθητές θα γράψουν εργαστηριακές εκθέσεις μαθημάτων τους ή / και ερευνητική εμπειρία χρησιμοποιώντας μια κατάλληλη επιστημονική μορφή.

3.3. Οι μαθητές θα χρησιμοποιήσουν τα κατάλληλα εργαλεία για να δώσει προφορικές παρουσιάσεις θεμάτων από τη βιβλιογραφία σε μαθημάτων τους ή / και από τη δική τους έρευνα.

4. Εκτίμηση της Επαγγελματικής Ευθύνης

4.1. Οι μαθητές θα προσδιορίσει έγκυρη επιστημονική πληροφόρηση και να δείτε κριτικά αντιεπιστημονικό πληροφορίες.

4.2. Οι μαθητές θα συνεχίσει αξιόπιστες πηγές στη λήψη αιτιολογημένες αποφάσεις και τις ηθικές επιλογές.

4.3. Οι μαθητές θα κατανοήσουν πώς η χημεία σχετίζεται με άλλους κλάδους και την κοινωνία γενικότερα.

Προπτυχιακά Διεθνείς φύσεις

Με φοιτητών που εγγράφονται από περισσότερες από 100 χώρες, UT θεωρεί περήφανα φοιτητές από όλο τον κόσμο για το καινούριο ή μεταφορά εισόδου. Απόδειξη αγγλική γλώσσα είναι απαραίτητη. (Αυτό αίρεται για τους ξένους φοιτητές από την Κοινοπολιτεία της Καραϊβικής, Βερμούδες, Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία).

Οι μαθητές θα πρέπει να εφαρμόζονται μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής UT του. Για να εξετάσει την εφαρμογή ενός μαθητή, το Πανεπιστήμιο πρέπει να λάβετε το ακόλουθο:

 • Επίσημη μεταγραφές όλων των μαθημάτων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους βαθμούς που μεταφράζονται στα αγγλικά ("Επίσημη" σημαίνει ότι θα πρέπει να ζητήσετε το σχολείο σας για να στείλετε μεταγραφές απευθείας στο Γραφείο Εισδοχής UT. Αν αυτό είναι αδύνατο, να στείλετε αντίγραφα που έχουν πιστοποιηθεί από το σχολείο σας ως «ακριβή αντίγραφα» των πρωτοτύπων μετά την αντιγραφή τους. Ένας υπάλληλος στο σχολείο σας θα πρέπει να υπογράψουν το έγγραφο ως «ακριβές αντίγραφο του πρωτοτύπου.")
 • Δοκίμιο γραμμένο στα αγγλικά
 • Μια σύσταση που γράφτηκε από έναν σύμβουλο, δάσκαλο ή διευθυντή.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν ένα από τα παρακάτω:

 • TOEFL: ελάχιστη αποδεκτή βαθμολογία είναι 550 ή 213 (computer based) ή 79 (Internet based) εξετάσεις.
 • IELTS: Διεθνές Αγγλικής Γλώσσας Testing System - ελάχιστο βαθμό 6,5.
 • CPE: Certificate of Proficiency in English - ποιότητες "C" ή καλύτερα
 • Pearson Test της Αγγλικής (PTE): ελάχιστη βαθμολογία των 58.
 • Η επιτυχής ολοκλήρωση του πιστοποιητικού αγγλικής 112 που προσφέρονται από την ELS Κέντρα γλώσσα μαζί με μια επιστολή της σύστασης από έναν διαχειριστή και 500 λέξεων δείγμα αγγλικής γραφής.

Οι αλλοδαποί φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής, αλλά χρειάζονται επιπλέον μαθήματα αγγλικών πριν από την είσοδο ως πλήρους απασχόλησης σπουδαστής σπουδών μπορούν να εγγραφούν σε ένα από τα πολλά προγράμματα πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου.

Οι αλλοδαποί φοιτητές πρέπει επίσης να προσκομίσει την απόδειξη των διαθέσιμων πόρων για την κάλυψη των πρώτων χρόνων των σπουδών τους και κάθε επόμενο έτος. Εξαιρετική νέους φοιτητές που εισέρχονται με εξαιρετική ακαδημαϊκή επίδοση λάβετε μερικές υποτροφίες (4.000- $ 7,000 δολαρίων ανά ακαδημαϊκό έτος), η οποία καλύπτει μόνο ένα μικρό μέρος του συνολικού κόστους. Οι μαθητές μπορούν να εργαστούν στην πανεπιστημιούπολη έως 20 ώρες την εβδομάδα.

Μετά την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο και ικανοποιητική ολοκλήρωση της οικονομικής κατάστασης, ένα έντυπο I-20 θα αποσταλούν στους υποψηφίους από Γραφείο Εισδοχής UT του. Οι υποψήφιοι πρέπει να λάβουν τη μορφή I-20, ένα αντίγραφο της επιστολής αποδοχής τους και την οικονομική κατάσταση στην πλησιέστερη πρεσβεία ή προξενείο των ΗΠΑ. Μετά από μια συνέντευξη, η πρεσβεία ή το προξενείο θα αποφασίσει αν μπορεί να εκδοθεί ένα F-1 φοιτητική βίζα. Για να εισέλθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι μαθητές χρειάζονται αυτή τη βίζα στο διαβατήριο τους και το έντυπο I-20. Οι μαθητές δεν μπορούν να εισέλθουν στη χώρα με τουριστική βίζα με την πρόθεση να σπουδάσουν στις ΗΠΑ

Το προσωπικό του Γραφείου Διεθνών Προγραμμάτων βοηθά τους μαθητές με πληροφορίες πριν από την άφιξη, προσανατολισμού και συμβουλών σχετικά με την ακαδημαϊκή, κοινωνική, πολιτιστική και την απασχόληση θέματα.

Μέσο κόστος για πλήρη απασχόληση προπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 (φθινόπωρο και άνοιξη).

 • Δίδακτρα (12-18 διδακτικές ώρες ανά εξάμηνο): $ 23.990
 • Υποχρεωτική Τέλη (απαιτείται): $ 1.782
 • Δωμάτιο και διατροφή (δίκλινο δωμάτιο, 15 γεύματα την εβδομάδα): $ 9.388
 • Σύνολο: $ 35,160
Program taught in:
Αγγλικά

See 6 more programs offered by University of Tampa College of Natural and Health Sciences »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
35,160 USD
ανά έτος
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο