Bachelor στη Νέα Μέσα

Kadir Has University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor στη Νέα Μέσα

Kadir Has University

Bachelor στη Νέα Μέσα

Καλωσορίσατε στο Kadir Has University , το τμήμα New Media

Εκπαιδεύουμε μια νέα γενιά ειδικών επικοινωνίας.

Τα νέα μέσα χαρακτηρίζονται ως αναδυόμενες και αναπτυσσόμενες πλατφόρμες (όπως διαδίκτυο, κινητά δίκτυα, δικτυακοί τόποι, δικτυακοί τόποι ειδήσεων, μηχανές αναζήτησης, ιστολόγια, wiki και κοινωνικά μέσα) που προκύπτουν από τη σύγκλιση των τεχνολογιών της πληροφορίας, . Παραδοσιακά κανάλια μέσων όπως εφημερίδες, ραδιόφωνο και τηλεοπτικά κανάλια συγκλίνουν επίσης με νέα μέσα. Αυτές οι ταχείες εξελίξεις απαιτούν την εκμάθηση νέων εξειδικευμένων δεξιοτήτων στον τομέα των νέων μέσων.

Το προφίλ των αποφοίτων μας:

Καθώς ο Kadir Has University Τμήμα Νέων Μέσων, δημιουργούμε "ειδικούς επικοινωνίας" που έχουν τις διάφορες δεξιότητες και τα προσόντα που απαιτούνται σε ένα ολοένα και πιο συγκλίνουσα περιβάλλον μέσων. Οι αποφοίτητές μας μπορούν να παρακολουθήσουν και να είναι σε θέση να αναλύσουν τις νέες εξελίξεις στον τομέα και να αποκτήσουν ειδικές δεξιότητες σε έναν τομέα εμπειρογνωμοσύνης.

Γιατί το KHAS New Media;

Το τμήμα μας ιδρύθηκε το 2009 ως το πρώτο του είδους στην Τουρκία. Σε ένα ταχέως εξελισσόμενο ακαδημαϊκό πεδίο, το πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος ενημερώθηκε πρόσφατα επειδή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να γίνει αυτό.

Αρχίζοντας από το 3ο έτος, οι σπουδαστές μας απευθύνονται σε ειδικούς τομείς ειδίκευσης σύμφωνα με τις τάσεις και τις δεξιότητές τους. Επιλέγουν είτε την παραγωγή / διαχείριση (παραγωγή) περιεχομένου είτε την επιχειρηματική δραστηριότητα ως τον τομέα εμπειρογνωσίας τους. Εναλλακτικά, μπορούν να ολοκληρώσουν ένα συνδυασμένο πρόγραμμα λαμβάνοντας μαθήματα από την τρίτη ομάδα μαθημάτων σε νέα μέσα.

Με αυτόν τον τρόπο, λαμβάνουν μια διεπιστημονική κατάρτιση επικοινωνίας και εξειδικεύονται εξίσου σε ένα τουλάχιστον πεδίο. Εκτός από το δίπλωμά τους, τους χορηγείται πιστοποιητικό εμπειρογνωμοσύνης όταν αποφοιτούν.

Επιπλέον, μπορούν να ολοκληρώσουν διπλά μεγάλα και δευτερεύοντα προγράμματα για να αναπτύξουν τους τομείς εμπειρογνωμοσύνης τους.

Εν ολίγοις, νέοι υπεύθυνοι επικοινωνίας που μπορούν να ανταποκριθούν στις τρέχουσες ανάγκες του τομέα επικοινωνίας που είναι απόφοιτοι του τμήματος μας.

Σχέσεις με τον τομέα

Σε συνεργασία με σημαντικούς νέους φορείς αναπαραγωγής πολυμέσων, όπως η Dağ Media και η Ένωση Εκδοτών, στο πλαίσιο του νέου μας προγράμματος που υποστηρίζεται από εκπαιδευτές μερικής απασχόλησης από τον κλάδο, οι σπουδαστές μας ξοδεύουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους σε πρακτικά στούντιο από το δεύτερο έτος.

Σπουδές στο εξωτερικό

Εκτός από τις συμφωνίες Erasmus και τα προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών, το πρόγραμμά μας έχει συμφωνία διπλού βαθμού με το Πανεπιστήμιο Coventry στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κατά συνέπεια, οι μαθητές μας περάσουν το τελευταίο έτος στο σχετικό τμήμα στο Ηνωμένο Βασίλειο και κερδίζουν διπλό πιστοποιητικό αποφοίτησης στο τέλος της εκπαίδευσής τους.

Ευκαιρίες καριέρας

Οι απόφοιτοι της New Media μπορούν να εργαστούν ως ειδικοί επικοινωνίας σε όλους τους οργανισμούς του ιδιωτικού ή του δημόσιου τομέα, οι οποίοι χρειάζονται όλο και περισσότερο την αποτελεσματικότερη χρήση του διαδικτύου και των δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Μπορούν να λειτουργήσουν ως:

  • Δημοσιογράφος, συντάκτης ή παραγωγός σε εφημερίδες, ραδιόφωνα ή τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αρχίσει να λειτουργούν ηλεκτρονικά και σε κινητές πλατφόρμες,
  • Διαχειριστής επικοινωνίας ο οποίος παρέχει αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ δημόσιων ή ιδιωτικών φορέων και οργανισμών και του κοινού-στόχου τους στα κοινωνικά μέσα,
  • Διευθυντές επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στο Διαδίκτυο και κινητές επικοινωνίες ή επιχειρηματίες, οι οποίοι μετακινούν τις επιχειρηματικές διαδικασίες των ατόμων ή των οργανισμών στο διαδίκτυο και τα κινητά περιβάλλοντα
  • Ως ερευνητές που εστιάζουν στα επιμέρους, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτιστικά, πολιτικά, νομικά και ηθικά αποτελέσματα του New Media στην ακαδημία ή στις βιομηχανικές οργανώσεις.

Επιπλέον, όλοι οι απόφοιτοί μας μπορούν να κερδίσουν ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα σε διάφορα τμήματα εκτός από το New Media.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση May 17, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
12,000 USD
Locations
Τουρκία - Istanbul, Istanbul
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αυγ. 31, 2022
Dates
Σεπτ. 2019
Τουρκία - Istanbul, Istanbul
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αυγ. 31, 2022