Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το λογιστικό πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για σταδιοδρομία σε δημόσιο λογιστικό, ιδιωτικό και μη κερδοσκοπικό οργανισμό και κυβερνητικές οντότητες.

Η λογιστική συχνά ονομάζεται "η γλώσσα της επιχείρησης". Όπως και με οποιαδήποτε γλώσσα, για να κατανοήσει το νόημά της δεν πρέπει μόνο να το διαβάσει, να το γράψει και να το μιλήσει, αλλά και να καταλάβει το πλαίσιο μέσα στο οποίο μεταδίδεται. Μέσα στο περιβάλλον των φιλελεύθερων τεχνών του κολλεγίου, το λογιστικό πρόγραμμα αναπτύσσει τις τεχνικές ικανότητες των μαθητών, ενώ τονίζει την κριτική σκέψη και τις αναλυτικές ικανότητες καθώς και τις γραπτές και προφορικές επικοινωνιακές δεξιότητες. Επιπλέον, δίνεται έμφαση στη σημασία των δεοντολογικών προβληματισμών και στη σημασία του διεπιστημονικού χαρακτήρα των κοινωνικών προβλημάτων, καθώς βοηθούμε τους μαθητές να προετοιμαστούν για σταδιοδρομίες σε δημόσιο λογιστικό, ιδιωτικό και μη κερδοσκοπικό οργανισμό και κυβερνητικές οντότητες.

Οι προσφορές μαθημάτων περιλαμβάνουν οικονομική, διαχειριστική, κυβερνητική και μη κερδοσκοπική λογιστική. φορολογία των φυσικών προσώπων και των επιχειρήσεων · υπηρεσίες ελέγχου και διασφάλισης · και σχετικά μαθήματα. Οι φοιτητές λαμβάνουν τα θεμέλια για να παρακολουθήσουν προηγμένες σπουδές στον τομέα της λογιστικής, της διοίκησης επιχειρήσεων, του δικαίου και των διαφόρων άλλων κλάδων, αναπτύσσοντας τεχνικές ικανότητες, κριτική σκέψη, αναλυτικές ικανότητες, γραπτές και προφορικές επικοινωνιακές δεξιότητες.

Η Λογιστική σημαντικών και ανήλικων συνδέονται με το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και Επιχειρήσεων. Ένας κύριος απαιτεί 13 μαθήματα και ένας ανήλικος απαιτεί έξι μαθήματα. Υπάρχουν ανεξάρτητες ευκαιρίες μελέτης και πρακτικής άσκησης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Washington & Jefferson College

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποWashington & Jefferson College »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη