Bachelor στη Λογιστική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ο στόχος του προγράμματος σπουδών της Medaille College είναι να προετοιμάσει τους σπουδαστές για επιτυχή σταδιοδρομία στη δημόσια ή ιδιωτική λογιστική. Για το σκοπό αυτό, το Medaille College έχει συνδυάσει τετραετή προπτυχιακά διπλώματα 120 μονάδων πιστοληπτικής ικανότητας (BS στη Λογιστική) με μια συμπληρωματική τριετή ακολουθία 30 ωρών πιστωτικών μονάδων για μεταπτυχιακά μαθήματα (MS στη Λογιστική) για να καλύψει τις ανάγκες του Τμήματος Εκπαίδευσης της Πολιτείας της Νέας Υόρκης για τους μαθητές να καθίσουν για την εξέταση CPA. Κατά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι φοιτητές θα αποφοιτήσουν με πτυχίο πανεπιστημίου καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Λογιστική. Το πρόγραμμα παρέχει στον φοιτητή τις πρακτικές, καθώς και τις θεωρητικές γνώσεις και τις μαθησιακές εμπειρίες που απαιτούνται για να είναι επιτυχής στο λογιστικό επάγγελμα.

Ως μέρος των σημαντικότερων απαιτήσεων, κάθε φοιτητής λαμβάνει μαθήματα διαχείρισης, μάρκετινγκ, χρηματοοικονομικών, επιχειρηματικού δικαίου και συστημάτων διαχείρισης πληροφοριών. Η απαίτηση από την εμπειρία πεδίου δίνει στους σπουδαστές την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία hands-on εφαρμόζοντας όσα έχουν μάθει στην τάξη σε πραγματικές επιχειρηματικές καταστάσεις. Οι φοιτητές λαμβάνουν συχνά προσφορές εργασίας μέσω αυτών των πρακτικών πρακτικών. Πιστώσεις για επαγγελματική / επαγγελματική εμπειρία μπορούν επίσης να κερδιστούν από φοιτητές που έχουν κατάλληλη προηγούμενη εμπειρία σε συναφείς τομείς. Επιπλέον, το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους μαθητές να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες επικοινωνίας, οι οποίες είναι απαραίτητες για το λογιστικό επάγγελμα. Το τμήμα των πτυχίων των φιλελεύθερων τεχνών και επιστημών του πτυχίου παρέχει αυτές τις απαραίτητες δεξιότητες καθώς και μια σταθερή βάση στις ανθρωπιστικές επιστήμες, τις κοινωνικές επιστήμες, τα μαθηματικά και την επιστήμη.

Όλες οι μεγάλες εταιρείες λογιστικής θα πρέπει να ολοκληρώσουν τα μαθήματα των 100 επιπέδων, ENG 110 / ENG 112, ENG 200 / ENG 202, SPE 130, ECO 200 και ECO 201 κατά τη διάρκεια των πρώτων δύο ετών στο Medaille College . Οι κύριοι σπουδαστές σε αυτό το πρόγραμμα ενδέχεται να μην ακολουθήσουν κανένα πρόγραμμα μαθημάτων Pass / Fail. Ένας μέσος όρος 2,0 βαθμού συνολικού βαθμού (GPA) απαιτείται από όλες τις μεγάλες εταιρείες λογιστικής στις βασικές και τις μαθήματα επιλογής τους να αποφοιτήσουν.

Οι σπουδαστές που γίνονται δεκτοί στο πρόγραμμα πρέπει να διατηρούν τουλάχιστον μία ΣΔΣ 3.0 College, προκειμένου να συνεχίσουν το πρόγραμμα σε καλή κατάσταση. Οι σπουδαστές που εγγράφονται στο πρόγραμμα και δεν καταφέρνουν να διατηρήσουν ένα μέσο όρο 3,0 κατά τα πρώτα τέσσερα έτη δεν θα είναι επιλέξιμοι να προχωρήσουν στο πέμπτο έτος του προγράμματος και θα απονεμηθούν το πτυχίο BS στη Λογιστική.

Βαθμός κέρδισε Συνολικός αριθμός πιστώσεων
BS ή MS 120 (BS) ή 150 (BS / MS)

Τι μπορείτε να κάνετε με αυτό το πτυχίο;

Πρόγραμμα 4 1 του Medaille: Συμπληρώστε το Master of Science (MS) στη Λογιστική με το να μείνετε ένα επιπλέον έτος!
 • Λογιστικά μαθήματα (MS): 24 μονάδες
 • Λογιστικά (MS) Επιλογές: 6 μονάδες
 • Λογιστική (MS) Σύνολο Credits: 30 μονάδες
 • Λογιστική BS / MS Συνολικές ώρες πίστωσης: 150 μονάδες
Οι απόφοιτοι του Medaille έχουν προχωρήσει σε σταδιοδρομία ως εξής:
 • Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές
 • Οικονομικοί Διευθυντές
 • Εταιρικοί Λογιστές

Επικαιρότητα / Unsplash

Τι αποδίδει το πτυχίο της Medaille στο Buffalo;

 • Μικρές τάξεις και καθοδήγηση ενός-σε-ένα με καθηγητές μέσα και έξω από την τάξη.
 • Δύο απαιτούμενες πρακτικές.
 • Τμήμα με πραγματική επαγγελματική εμπειρία στον τομέα.
 • Ο φοιτητικός σύλλογος Medaille, ο οποίος συνεδριάζει για εργαστήρια και προσκαλεί επαγγελματίες ομιλητές για διάλεξη.
 • Το Commons Café στο κεντρικό κτίριο λειτουργεί αποκλειστικά από φοιτητές λογιστικών και επιχειρηματικών σπουδών της Medaille, δίνοντάς σας την ευκαιρία για μια επαγγελματική εμπειρία με πλήρη επιχειρηματική ευθύνη.
 • DECA, μια διεθνής επιχειρηματική ένωση που προσφέρει πρόσβαση σε πρακτική άσκηση, υποτροφίες, δικτύωση και επαγγελματικά συνέδρια.
 • ENACTUS, η οποία φιλοξενεί εθνικούς διαγωνισμούς και υποστηρίζει διεθνή επιχειρηματικά σχέδια.
 • Όταν ολοκληρωθεί το πέμπτο έτος στο πρόγραμμα MSA, οι σπουδαστές διαθέτουν τα προσόντα για να συμμετάσχουν στην εξέταση CPA. Ενώ οι φοιτητές μπορούν να βρουν δουλειά στο λογιστήριο με το τετραετές πτυχίο τους, το κράτος της Νέας Υόρκης απαιτεί επιπλέον 30 ώρες πίστωσης για να παρακολουθήσουν τις εξετάσεις CPA - παρέχουμε αυτό με το πρόγραμμα σπουδών MSA στο Buffalo.

Έχετε ένα συναρπαστικό ταξίδι μπροστά και θα είμαστε εκεί κάθε βήμα του δρόμου

Medaille College είναι ο τόπος για τους σπουδαστές που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο τους και να βελτιώσουν τη ζωή των κοινοτήτων τους μέσω της σταδιοδρομίας τους ως ηγέτες, υποστηρικτές και επαγγελματίες. Κάθε ένα από τα προπτυχιακά προγράμματα της Medaille σας προετοιμάζει για το χώρο εργασίας μέσα από πρακτικές εμπειρίες μάθησης μέσα και έξω από την τάξη.

Medaille College είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή των Μέσων Χωρών για την Ανώτατη Εκπαίδευση.

 • Εξατομικευμένη υποστήριξη.
 • Περιβάλλον στο επίκεντρο των σπουδαστών.
 • Παρέχονται οικονομικές ενισχύσεις και υποτροφίες.
 • Μια ζωντανή πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται στην καρδιά του City of Buffalo Σχετικές πραγματικές εμπειρίες.
 • Περισσότεροι από δύο ντουζίνα λέσχες και δραστηριότητες.
 • Επιτυχημένες αθλητικές ομάδες NCAA Division III.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Medaille College is a private, nonsectarian four-year college with campuses in Buffalo, Rochester and online. Medaille focuses on your success as a student and as a future professional by offering und ... περαιτέρω

Medaille College is a private, nonsectarian four-year college with campuses in Buffalo, Rochester and online. Medaille focuses on your success as a student and as a future professional by offering undergraduate and graduate degree programs in hands-on, practitioner-based learning environments on campus and in the Western New York community. Διαβάστε Λιγότερα
Βουβάλι , Ρότσεστερ + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη