Bachelor στη Διοίκηση

Cankaya University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor στη Διοίκηση

Cankaya University

Σχετικά με το Τμήμα:

Το Τμήμα Διοίκησης του Cankaya University προσφέρει ένα προπτυχιακό πρόγραμμα που οδηγεί σε ένα πτυχίο Bachelor εκτός από τέσσερα ξεχωριστά μεταπτυχιακά προγράμματα (MBA, MSc στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και MSc στη Διαχείριση Μάρκετινγκ και Brand μαζί με ένα πρόγραμμα διδακτορικού στη Διοίκηση). Η διοίκηση είναι αφιερωμένη στην αριστεία στην εκπαίδευση και την έρευνα.

Το τμήμα συνεχώς αναβαθμίζει το περιεχόμενο του μαθήματος και τη μεθοδολογία διδασκαλίας για την επίτευξη αυτού του στόχου. Οι σπουδαστές που εγγράφονται σε αυτά τα προγράμματα λαμβάνουν ενημερωμένες γνώσεις σχετικά με τη θεωρία και την πρακτική των επιχειρήσεων. Οι μαθητές έχουν επίσης την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τους άλλους κλάδους μέσω ενός μεγάλου αριθμού μαθημάτων επιλογής.

Σκοπός / Στόχοι:

Η διαχείριση είναι μια κρίσιμη λειτουργία για κάθε οργανισμό και τα άτομα που εκπαιδεύονται στη διοίκηση διαδραματίζουν αυτό το σημαντικό ρόλο σε οργανισμούς κάθε μεγέθους και τύπου. Ως εκ τούτου, ο κύριος σκοπός του προπτυχιακού προγράμματος είναι να εξοπλίσει τους σπουδαστές του με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να μπορέσουν να γίνουν μελλοντικοί ηγέτες στον εταιρικό κόσμο.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές διδάσκονται να αξιολογούν, να αναλύουν και να ερμηνεύουν πληροφορίες για να λαμβάνουν αιτιολογημένες επιχειρηματικές αποφάσεις σε όλες τις λειτουργίες της διοίκησης, να επιδεικνύουν την ικανότητα να ηγηθούν μιας οργάνωσης τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι κύριοι στόχοι για κάθε εγγεγραμμένο φοιτητή στο προπτυχιακό πρόγραμμα είναι:

  • να κινητοποιήσετε, να οδηγήσετε και να αναπτύξετε άλλους
  • οργανισμούς ικανών να επιτύχουν τόσο στόχους κερδοφορίας όσο και στόχους κοινωνικής ευθύνης
  • εργάζονται καλά στην ολοκλήρωση της εργασίας μεμονωμένα και μέσω άλλων
  • επικοινωνούν με ακρίβεια
  • να αναπτύξει μια στρατηγική προοπτική για την οργάνωση και τα μέρη της

Διάρκεια:

Η κανονική διάρκεια του προπτυχιακού προγράμματος είναι 4 έτη (ή 8 εξάμηνα) εξαιρουμένης της αγγλικής προπαρασκευαστικής τάξης.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:

Το πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος αποτελείται από υποχρεωτικά και μαθήματα επιλογής . Τα μαθήματα πρέπει να επικεντρώνονται κυρίως στα θέματα που σχετίζονται με τη στρατηγική διαχείριση, το μάρκετινγκ, τη λογιστική, τα οικονομικά, την έρευνα επιχειρήσεων, τα οικονομικά και τις ποσοτικές μεθόδους.

Από την άλλη, τα μαθήματα επιλογής αποτελούνται από τεχνικά και λεπτομερέστερα τμήματα και μη-τμήματα. Αυτό το ευρύ φάσμα μαθημάτων δίνει στους μαθητές τη δυνατότητα συγκέντρωσης και βοηθά στη διεύρυνση της εκπαίδευσής τους. ( Για λεπτομέρειες, παρακαλούμε επισκεφτείτε: href = "http://en.man.cankaya.edu.tr/elective-courses/ ).

Οι φοιτητές πρέπει να ολοκληρώσουν επιτυχώς τόσο τα υποχρεωτικά όσο και τα μαθήματα επιλογής του προγράμματος, προκειμένου να αποφοιτήσουν και να λάβουν πτυχίο Bachelor (Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: href = "http://en.man.cankaya.edu.tr/curriculum-2/ πρόγραμμα σπουδών / ).

Προσωπικό:

Cankaya University Τμήμα Διοίκησης Cankaya University προσφέρει στους φοιτητές του το πλεονέκτημα της συνεργασίας με ένα ευρύ φάσμα εκκρεμών μελών του προσωπικού που είναι εξοπλισμένα με ισχυρό και επιτυχημένο ακαδημαϊκό υπόβαθρο με εξειδίκευση σε διαφορετικούς κλάδους διοίκησης (Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: href = "http: // en .man.cankaya.edu.tr / προσωπικό / ).

Συνεργασία με δημόσιους και ιδιωτικούς τομείς:

Το Τμήμα Διοίκησης επιτρέπει στο προσωπικό και τους φοιτητές του να διεξάγουν διαφορετικά είδη έργων προκειμένου να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ θεωρίας και πρακτικής και να εργαστούν σε θέματα πραγματικής ζωής τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα προσφέροντας μαθήματα και προγράμματα πιστοποιητικών όπως η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να εργάζονται και να συνεργάζονται με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διάφορες βιομηχανίες με ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών.

Εκτός από αυτές, οργανώνονται συναντήσεις και προγραμματίζονται περιηγήσεις για να επισκεφθούν και να παρακολουθήσουν οι επιχειρήσεις όπως η Coca-Cola, η IKEA, η Arcelik κ.α.

Διπλό Κύριο και Μικρό Πτυχίο:

Cankaya University Τμήμα Διοίκησης Cankaya University δίνει στους σπουδαστές την ευκαιρία να λάβουν ένα δεύτερο προπτυχιακό δίπλωμα ή / και να αποκτήσουν σε βάθος γνώση σχετικά με ένα συγκεκριμένο τομέα (μικρό πρόγραμμα) σε ένα διαφορετικό πρόγραμμα που προσφέρεται στα άλλα τμήματα του Πανεπιστημίου.

Διεθνές πρόγραμμα διπλού πτυχίου:

Cankaya University Τμήμα Διοίκησης της Cankaya University έχει μια συμφωνία συνεργασίας με την Business School του Πανεπιστημίου Rutgers στο New Jersey, ΗΠΑ. Αυτό το πρόγραμμα ανταλλαγής παρέχει στους πτυχιούχους και μεταπτυχιακούς φοιτητές (MBA) την ευκαιρία να συνεχίσουν και / ή να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα τους στο Πανεπιστήμιο Rutgers.

Οι εισαγωγές στο πρόγραμμα ανταλλαγών μεταξύ των δύο πανεπιστημίων είναι δυνατές για ένα εξάμηνο ή ένα ολόκληρο ακαδημαϊκό έτος. Ωστόσο, το πρόγραμμα επιτρέπει επίσης στους προπτυχιακούς φοιτητές στο Cankaya να παρακολουθήσουν μόνο τα προγράμματα θερινών σχολείων που προσφέρονται στο Rutgers. (Για λεπτομέρειες, επισκεφτείτε: href = "http://rutgers.cankaya.edu.tr/ )

Υποτροφίες:

Οι υποτροφίες χορηγούνται στους φοιτητές με βάση το επίπεδο των ακαδημαϊκών προσόντων και οι υποτροφίες αυτές είναι συνεχείς καθ 'όλη τη διάρκεια του κανονικού κύκλου σπουδών του σπουδαστή.

Πρακτική άσκηση:

Η πρακτική άσκηση δεν είναι υποχρεωτική στο Τμήμα Διοίκησης. Οι σπουδαστές δεν είναι υποχρεωμένοι αλλά ενθαρρύνονται να παρακολουθούν διαφορετικά προγράμματα κατάρτισης / πρακτικής άσκησης. Σε περίπτωση επίσημης πρακτικής άσκησης, τα τέλη κοινωνικής ασφάλισης του ασκούμενου χρηματοδοτούνται από το Cankaya University .

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση April 16, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Locations
Τουρκία - Ankara, Ankara
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Τουρκία - Ankara, Ankara
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών