Bachelor στη Διοίκηση Φιλοξενίας (πανεπιστήμιο του glouchestershire)

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Διοίκηση Φιλοξενίας (Πανεπιστήμιο της Glouchestershire)

Κάθε χρόνο, το Βιετνάμ, φιλοξενεί περισσότερους από 6 εκατομμύρια διεθνείς αφίξεις και 25 εκατομμύρια εγχώριες επισκέπτες. Τα έσοδα από την φιλοξενία και την τουριστική βιομηχανία φθάνει US4.5 δις $. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εθνικό εργαστήριο κατάρτισης στον τουρισμό εργατικού δυναμικού από το 2015, η ζήτηση για εργαζόμενους που εργάζονται άμεσα στον τουρισμό είναι πάνω από 500.000 εργαζόμενους, με ένα ρυθμό ανάπτυξης πάνω από 10% ετησίως, εκ των οποίων ξενοδοχειακές υπηρεσίες αντιπροσώπευαν το 50% του εργατικού δυναμικού δύναμης. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται ετησίως 25.000 εργαζομένων της φιλοξενίας, ιδιαίτερα ειδικευμένου εργατικού δυναμικού με τις επαγγελματικές γνώσεις και επάρκεια ξένης γλώσσας.

Διαβλέποντας τις ανάγκες της κοινωνίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, έχει NIIE συνδέεται με το Πανεπιστήμιο του Gloucestershire (Ηνωμένο Βασίλειο) και Edexcel που προσφέρει το πρόγραμμα κατάρτισης των Διοίκηση Φιλοξενίας. Στο NIIE, οι μαθητές θα πρέπει να μαθαίνουν σε ένα διεθνές περιβάλλον μάθησης, το οποίο διευκολύνει την έκθεση σε πρακτικές στο χώρο εργασίας μέσα από ένα δίκτυο ξενοδοχείων και κορυφαίες τουριστικές επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το Ινστιτούτο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίσει τους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να είναι σε θέση να εργαστούν σε ένα διεθνές περιβάλλον στην ξενοδοχειακή βιομηχανία και άλλες βιομηχανίες υπηρεσιών που έχουν επί του παρόντος αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, όπως η γνώση ξένων γλωσσών, δεξιότητες επικοινωνίας και επεξεργασίας πληροφοριών, των δεξιοτήτων διαχείρισης και τις δεξιότητες ομαδικής εργασίας καθώς και τις οικονομικές δεξιότητες, κ.λπ.
Για να εξασφαλιστεί η ποιότητα του μαθήματος, καθώς και επιτρέπει στους μαθητές να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στην πρακτική εργασία που απαιτείται πριν από την εργασία στην ξενοδοχειακή βιομηχανία και ο τουρισμός, κ.λπ., οι μαθητές καλούνται να συμμετάσχουν στις πρακτικής άσκησης 6 μηνών. Επί του παρόντος, η NIIE έχει συνεργασία με πολλά ξενοδοχεία 5 αστέρων σε Ho Chi Minh City, Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία, την Ταϊλάνδη για το σκοπό της άσκησης των φοιτητών.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα χωρίζεται σε 2 στάδια:

 • Στάδιο 1: Edexcel HND (δίπλωμα): οι μαθητές θα μελετήσει σε δύο χρόνια. Οι απόφοιτοι απονέμονται HND στη Διοίκηση Φιλοξενίας από το Edexcel.
 • Στάδιο 2: Πανεπιστήμιο του Gloucestershire (bachelor): απόφοιτοι HND μπορούν να συνεχίσουν ανώτερες σπουδές τους για να πάρουν πτυχίο στη στρατηγική διαχείριση της φιλοξενίας από το Πανεπιστήμιο του Gloucestershire στο NIIE. Διάρκεια της μελέτης ανέρχεται σε ένα έτος.

Το πρόγραμμα κατάρτισης 2 σταδίων φέρνει περισσότερα πλεονεκτήματα για τους φοιτητές. Τέλος του σταδίου 1, οι μαθητές έχουν περισσότερες επιλογές:
Να χρησιμοποιηθούν: HND αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο και προτιμάται από τη βιομηχανία.

Μελέτη στο Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Αυστραλία, τη Σιγκαπούρη και: HND αναγνωρίζεται από αυτές όλες τις χώρες. Οι μαθητές μελετούν 1 ακόμη χρόνο για να πάρει το πτυχίο της στις ΗΠΑ (π.χ., Πανεπιστήμιο Devry), στην Αυστραλία (πανεπιστήμιο Edith Cowan).

Μελέτη στο Βιετνάμ: HND απόφοιτοι μπορούν να μελετήσουν 1 ακόμη χρόνο στο NIIE για να πάρει το πτυχίο απονέμεται από το Πανεπιστήμιο του Gloucestershire (Ηνωμένο Βασίλειο) ή Nguyen Tat Thanh Πανεπιστήμιο.

Δείγμα Ενότητες στο στάδιο 1:

 • Τρόφιμα και Ποτά Διοίκησης Λειτουργιών
 • Διοίκηση Δωμάτια Διεύθυνση Επιχειρήσεων
 • Εξυπηρέτηση Πελατών στην Φιλοξενία
 • Οικονομικών στη βιομηχανία της φιλοξενίας
 • Marketing σε Φιλοξενίας
 • Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
 • Ανάπτυξη Πωλήσεων και Merchandising


Δείγμα Ενότητες στο στάδιο 2:

 • Εταιρική Στρατηγική
 • Επικοινωνίες και Μάρκετινγκ
 • New Business Development
 • Σύγχρονα Θέματα στη Διοίκηση Φιλοξενίας


ΠΡΟΣΟΝΤΑ


Οι απόφοιτοι χορηγείται πτυχίο στη Στρατηγική Διοίκηση Φιλοξενίας από το Πανεπιστήμιο του Gloucestershire, το οποίο είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και να έχουν τα ίδια δικαιώματα και προνόμια με αυτά που έχει αποκτηθεί από τους φοιτητές που σπουδάζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΕΙΣΟΔΟΣ


Υπάρχουν 4 αφορά το χρόνο, την εγγραφή τον Οκτώβριο, Ιανουάριο, Απρίλιο και Ιούλιο. Η εισδοχή βασίζεται σε αναθεώρηση υψηλής μεταγραφές σχολείο εναγόντων και τα αγγλικά επίπεδο επάρκειας. Οι υποψήφιοι (χωρίς απόδειξη γνώσης της αγγλικής) που απαιτείται για να καθίσει για τεστ αγγλικών τοποθέτηση και μπορούν να λάβουν μαθήματα Αγγλικών σε NIIE αν τα αγγλικά τους επίπεδο είναι μικρότερο από 4,5 IELTS (ή ισοδύναμο).

ΚΑΡΙΕΡΑ


Οι απόφοιτοι με το Πανεπιστήμιο του Gloucestershire πτυχίο στη στρατηγική διαχείριση φιλοξενίας μπορεί να πάρει ποικίλες ανώτερες διευθυντικές θέσεις στη βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων των εμπρός διευθυντή του γραφείου, διευθυντής αγορών, διευθυντής της υπηρεσίας δωματίου, ή ακόμα και σε ανώτερες διοικητικές θέσεις, όπως ο γενικός διευθυντής.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Welcome to NTT Institute of International Education, or in short NIIE - a new model of international education here in Vietnam.At NIIE, we seek to provide students with a world class education that wi ... περαιτέρω

Welcome to NTT Institute of International Education, or in short NIIE - a new model of international education here in Vietnam.At NIIE, we seek to provide students with a world class education that will equip them with the skills, knowledge and personal attributes for a very successful future career. Διαβάστε Λιγότερα
Χο Τσι Μινχ Πόλη , Γκλόστερ + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη