Σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο και ανταγωνιστικό κόσμο, οι απόφοιτοι πρέπει να έχουν δεξιότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πάρετε τις καλύτερες θέσεις εργασίας. Αν και την αποφοίτηση μπορεί να φαίνεται μακρινό κατά την έναρξη του προγράμματος, είναι σοφό να προγραμματίσει νωρίς. Με αυτό κατά νου, η ακαδημαϊκή ηγεσία του SP Jain έχει επανασχεδιαστεί προπτυχιακές του Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA) εστίαση του προγράμματος σε δεξιότητες όπως η κριτική σκέψη και η παγκόσμια ευελιξία, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την τεχνική γνώση.

BBA Στιγμιότυπα

 • 4-χρόνος προπτυχιακό μάθημα
 • 3 ειδικότητες αιχμής για να επιλέξουν από: Μάρκετινγκ, Οικονομικών και Επιχειρηματικότητα
 • Θα πληροί τις προϋποθέσεις για να εργαστούν στην Αυστραλία, μετά την ολοκλήρωση
 • Καλύτερο σας προετοιμάζει για την ελίτ διεθνή προγράμματα MBA
 • Σε κάνει να άκρως ανταγωνιστική στο παγκόσμιο επιχειρηματικό στίβο
 • Επιλογή για να ολοκληρώσει το 1ο έτος στη Βομβάη ή Σιγκαπούρη
 • Επιλογή για μεταφορά στο BEC ή του BBC στο 2ο έτος

Τι νέο υπάρχει σχετικά με BBA μας;

 • Ένα ολοκαίνουργιο σημαντικές στον τομέα της επιχειρηματικότητας
 • Ένα "Απασχολησιμότητα και Practitioner Skills Σειρά" για να σας βοηθήσουν να αναπτύξουν βασικές πραγματικού κόσμου χαρακτηριστικά όπως η υπερθέρμανση του ευφυΐα και την αποτελεσματική επικοινωνία
 • Δύο νέα βασικά θέματα: την εκμάθηση και την ανάγνωση σημάτων και τάσεις αυτο-κατευθυνόμενη
 • Η επιχειρηματικότητα έργου ως εναλλακτική λύση για την τρέχουσα δράσης για την εκπαίδευση Έργου
 • Μεταφορά στο BEC / BBC μετά τον πρώτο χρόνο της BBA

Διαδικασία εισδοχής

Τι ψάχνουμε

Οι φοιτητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει το γυμνάσιο / δευτεροβάθμια εκπαίδευση / κολέγιο ή κάποια ισοδύναμη μορφή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τοποθετείται στο άνω 25% της κατηγορίας τους.

Οι μαθητές που προκρίθηκαν βάσει της Χρονιάς 10 ή πιο πρόσφατη εξετάσεις τους Διοικητικού Συμβουλίου (που ελήφθησαν τα τελευταία 2 χρόνια) και SP Jain εισαγωγικές εξετάσεις (SPJET) ή SAT σκορ.

SP Jain αποδέχεται τη μεταφορά μαθητών στο πτυχιακό πρόγραμμα. Προκειμένου να αξιολογηθεί η επιλεξιμότητά τους και για τα κριτήρια εισδοχής για μεταφορά σε πιστώσεις, οι μαθητές μπορούν να γράφουν με bba@spjain.org~~V.

Τα κριτήρια επιλεξιμότητας ποικίλλουν για τους μαθητές διαφορετικής προέλευσης. Λεπτομέρειες της ίδιας που αναφέρονται κατωτέρω:

Οι υποψήφιοι της Αυστραλίας

Οι αποδεκτές απαιτήσεις για το έτος 12: Ολοκλήρωση του πιστοποιητικού ΝΝΟ Ανώτατη Σχολή με μια αυστραλιανή Τριτοβάθμια Είσοδος Rank (ATAR) 85 ή μεγαλύτερο ή ισοδύναμο διακρατικό.

Ολοκλήρωση του εγκεκριμένου κύκλου σπουδών σε επίπεδο Πιστοποιητικό IV λαμβάνονται σε ονομαστικές πάροχο της τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης στη Νέα Νότια Ουαλία ή ισοδύναμο διακρατικό.

Διεθνές Απολυτήριο (ΙΒ): Ολοκλήρωση του Διεθνούς Απολυτηρίου Δίπλωμα με όχι λιγότερους από 32 πόντους που έχει αποκτηθεί μέσω της μελέτης τουλάχιστον έξι άτομα, τρεις εκ των οποίων θα πρέπει να είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Κατοχή προσόντα θεωρούνται ισοδύναμα με ένα από τα παραπάνω τρία σημεία.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποS P Jain School of Global Management Singapore »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
19,500 SGD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη