Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Africa International University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Africa International University

Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Το Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει ως στόχο την προετοιμασία των μαθητών για μια καριέρα στις επιχειρήσεις και τους συναφείς τομείς. Ο βαθμός έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές με μια επαγγελματική εκπαίδευση σε ευρεία βάση που θα λαμβάνει υπόψη τις απαραίτητες δεξιότητες για την εκτέλεση ως επαγγελματίας στο δυναμικό παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα ενσωματώνει την πίστη και τις χριστιανικές αξίες που θα επιτρέψει στους μαθητές να μάθουν τις σημαντικές δεξιότητες αποτελεσματική διαχειριστές χρειάζονται για να επιβιώσουν και να πετύχει στη σημερινή αγορά.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προβλεπόμενου κύκλου σπουδών για το Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ο απόφοιτος θα έχουν αποκτήσει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες για να είναι σε θέση να:

εγώ. Επίδειξη δεξιότητες προφορικής και γραπτής επικοινωνίας σε διαφορετικές επιχειρηματικό περιβάλλον ii. Επίδειξη άριστη γνώση και δεξιότητες στη χρήση των θεμελιωδών εργαλείων της τεχνολογίας και τις έννοιες στις επιχειρήσεις που σχετίζονται με πρακτικές iii. Έκθεμα ηθική και στρατηγική ηγεσία και η κοινωνική ευθύνη των επιχειρήσεων και των συναφών iv πρακτικές. Εφαρμόστε την κριτική και δημιουργική σκέψη των δεξιοτήτων στην επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τόσο ποσοτική και ποιοτική ανάλυση v. Εφαρμόσουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και ο Χριστός-όπως στάσεις στους λειτουργικούς τομείς της επιχείρησης vi. Καλλιεργήστε παγκόσμιες επιχειρηματικές πρακτικές με την τοπική συνάφεια και έξυπνη πολυπολιτισμική ποικιλομορφία και τα μνημόνια

Εισδοχής Απαίτηση

Ο υποψήφιος πρέπει να πληροί οποιαδήποτε από τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις πριν από την εισαγωγή στο πρόγραμμα: Είτε 1. Να είναι κάτοχος KCSE (ή ισοδύναμο εξέταση) πιστοποιητικό με ένα ελάχιστο σύνολο των C + και ένα ελάχιστο C σε τόσο Μαθηματικά και Αγγλικά / Σουαχίλι, ή 2. Να είναι κάτοχος πιστοποιητικού KACE με τουλάχιστον δύο κύρια περάσματα και ένα ελάχιστο πιστωτικό μπάλα και Μαθηματικών στο KCE, ή 3. Δίπλωμα στις σχετικές ειδικότητες στον τομέα των επιχειρήσεων από ένα ίδρυμα αναγνωρισμένο από την Πανεπιστημιακή Σύγκλητο σε συνεργασία με CUE. ή 4. Είναι κάτοχος οποιουδήποτε άλλου τίτλου που έγιναν δεκτές από το Πανεπιστήμιο της Γερουσίας ως ισοδύναμο με οποιοδήποτε από τα παραπάνω.

Τρόπος Παράδοσης

 • Το πρόγραμμα υιοθετεί μια σύγχρονη τρόπος παράδοσης όπου ο καθηγητής και οι μαθητές αναμένεται να είναι σωματικά παρόντες μαζί σε μια καθορισμένη θέση σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
 • Τέτοια επαφή αναμένεται μεταξύ των καθηγητών και των φοιτητών για όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Οι μαθητές θα κληθούν να συναντηθούν πρόσωπο με πρόσωπο με τον καθηγητή ή τον επόπτη.
 • Για κάθε ώρα της επαφής, ο φοιτητής αναμένεται να τεθεί σε δύο ώρες από το χρόνο προετοιμασίας.
 • Για να επιτευχθεί αυτό, οι μεθοδολογίες διδασκαλίας θα περιλαμβάνει μελέτες περιπτώσεων, η έρευνα βιβλιοθήκη, συζητήσεις, σεμινάρια και παρουσιάσεις.
 • Το πρόγραμμα παρέχεται σε μονάδες μάθημα (ένα μάθημα αναφέρεται ως μία μονάδα) με συνολικά 60 μαθήματα συνολικά 180 ώρες.
 • Τα μαθήματα γίνονται συνήθως σε κύρια πανεπιστημιούπολη AIU στην Karen τις ημέρες την εβδομάδα. Κάθε μάθημα έχει σχεδιαστεί για τρεις ώρες πρόσωπο με πρόσωπο χρόνο με τον καθηγητή ανά εβδομάδα για δέκα εβδομάδες.

Δομή χρέωση

 • Τα δίδακτρα ανά όρο 50.400
 • Χρεώσεις διαχειριστή 13525
 • Σύνολο ανά όρο 63 925
 • Σύνολο ανά έτος 191775
 • Σύνολο προγράμματος ανά 767, 100

Πώς να υποβάλετε αίτηση

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση on-line κάνοντας κλικ σε απευθείας σύνδεση εφαρμογή ή Κατεβάστε την εφαρμογή έντυπο Αίτηση Μπορείτε να στείλετε την αίτησή σας για να Δημοσίων Σχέσεων ή Admissions ή μπορείτε να μάθετε περισσότερα καλώντας μας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Μάιος 2019
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
767,100 KES
Σύνολο προγράμματος ανά
Locations
Κένυα - Nairobi, Nairobi County
Ημερομηνία Έναρξης : Μάιος 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Μάιος 2019
Κένυα - Nairobi, Nairobi County
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αυγ. 2019
Κένυα - Nairobi, Nairobi County
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών