Επισκόπηση

Σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο και ανταγωνιστικό κόσμο, οι απόφοιτοι πρέπει να έχουν δεξιότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πάρετε τις καλύτερες θέσεις εργασίας. Αν και την αποφοίτηση μπορεί να φαίνεται μακρινό κατά την έναρξη του προγράμματος, είναι σοφό να προγραμματίσει νωρίς. Με αυτό κατά νου, η ακαδημαϊκή ηγεσία του SP Jain έχει επανασχεδιαστεί προπτυχιακό πτυχίο του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (BBA), το πρόγραμμα να επικεντρωθεί σε δεξιότητες όπως η κριτική σκέψη και η παγκόσμια ευελιξία, χωρίς συμβιβασμούς στην τεχνική γνώση.

BBA Στιγμιότυπα

 • 4-χρόνος προπτυχιακό μάθημα
 • 3 ειδικότητες αιχμής για να επιλέξουν από: Μάρκετινγκ, Οικονομικών και Επιχειρηματικότητα
 • Θα πληροί τις προϋποθέσεις για να εργαστούν στην Αυστραλία, μετά την ολοκλήρωση
 • Καλύτερο σας προετοιμάζει για την ελίτ διεθνή προγράμματα MBA
 • Σε κάνει να άκρως ανταγωνιστική στο παγκόσμιο επιχειρηματικό στίβο
 • Επιλογή για να ολοκληρώσει το 1ο έτος στη Βομβάη ή Σιγκαπούρη
 • Επιλογή για μεταφορά στο BEC ή του BBC στο 2ο έτος

Τι νέο υπάρχει σχετικά με BBA μας;

 • Ένα ολοκαίνουργιο σημαντικές στον τομέα της επιχειρηματικότητας
 • Ένα "Απασχολησιμότητα και Practitioner Skills Σειρά" για να σας βοηθήσουν να αναπτύξουν βασικές πραγματικού κόσμου χαρακτηριστικά όπως η υπερθέρμανση του ευφυΐα και την αποτελεσματική επικοινωνία
 • Δύο νέα βασικά θέματα: την εκμάθηση και την ανάγνωση σημάτων και τάσεις αυτο-κατευθυνόμενη
 • Η επιχειρηματικότητα έργου ως εναλλακτική λύση για την τρέχουσα δράσης για την εκπαίδευση Έργου
 • Μεταφορά στο BEC / BBC μετά τον πρώτο χρόνο της ΒΒΑ.

Tri-City Μοντέλο

Ως φοιτητής BBA στο SP Jain, θα μελετήσει σε τρεις δυναμικές πόλεις - το πρώτο έτος στη Σιγκαπούρη, ακολουθούμενη από ένα χρόνο στο Ντουμπάι και τα δύο τελευταία χρόνια στο Σίδνεϊ. Αυτό το μοντέλο πολλαπλών πόλη σας προσφέρει το τέλειο σκηνικό για να μάθουν παγκόσμια επιχείρηση, ισχύουν μάθησης σας σε ένα διεθνές πλαίσιο, τη δημιουργία σημαντικών παγκόσμιων δικτύων, καθώς και να αναπτύξουν και να επιδείξει βασικά χαρακτηριστικά του πραγματικού κόσμου.

Ειδικότητες

Αναγνωρίζοντας ότι οι απόφοιτοι των επιχειρήσεων πρέπει να είναι σε θέση να ακολουθήσει μια ποικιλία της σταδιοδρομίας, η νέα ΒΒΑ περιλαμβάνει τρεις μεγάλες εταιρείες αιχμής in Finance, Marketing και Επιχειρηματικότητας. Αυτές οι μεγάλες εταιρείες να σας εκθέσει σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που ακονίζουν κριτική και αναλυτικές ικανότητες σας, και να σας προετοιμάσει για να ξεκινήσει τη σταδιοδρομία ως παγκόσμιων ηγετών των επιχειρήσεων. Οι κορυφαίοι φοιτητές τη δυνατότητα να κάνουν μια «ήσσονος σημασίας» εκτός από τον επιλεγμένο μεγάλες τους.

Εκτός από την, και υπό την αίρεση λήψεως των προτέρων έγκριση από την ακαδημαϊκή ηγεσία, μπορείτε να επιλέξετε για να ολοκληρωθεί ένα, ή περισσότερα, ήσσονος σημασίας (ες) ή ένα διπλό μεγάλες.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Το Bachelor of Business Administration (BBA) μείζονες στο μάρκετινγκ έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους μαθητές για σταδιοδρομία στο μάρκετινγκ, παρέχοντάς τους με hands-on εμπειρία στην εφαρμογή των πλέον πρόσφατων αρχές και τις πρακτικές στη σύγχρονη αγορά. Οι μαθητές που επιλέγουν αυτό το σημαντικό μαθαίνουν για θέματα όπως η υπερθέρμανση του μάρκετινγκ, ηλεκτρονικό εμπόριο, υπηρεσίες μάρκετινγκ, διαχείριση της μάρκας και τη συμπεριφορά του αγοραστή, όλα τα κρίσιμα για την αποτελεσματική και αποδοτική εμπορία των προϊόντων και υπηρεσιών.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Το Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (BBA) μεγάλες in Finance έχει σχεδιαστεί για να δώσει μια λεπτομερή κατανόηση των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει διευθυντής σε ένα εταιρικό περιβάλλον, και σας παρέχει με τις δεξιότητες για να αναπτύξουν οικονομικές λύσεις για κυβερνήσεις, επιχειρήσεις και υψηλής καθαρής αξίας ιδιώτες . Οι κυριότερες καλύπτει εξαιρετικά καινοτόμο και up-to-the-λεπτό θέματα όπως η ανάλυση των οικονομικών καταστάσεων, των χρηματοπιστωτικών αγορών και ιδρυμάτων, διεθνή χρηματοοικονομικό τομέα, η ανάλυση των επενδύσεων, διαπραγμάτευσης και διαχείρισης χαρτοφυλακίων και χρηματοοικονομικών κινδύνων και μοντελοποίηση.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το Bachelor of Business Administration (BBA) ειδίκευση στην επιχειρηματικότητα στοχεύει να προωθήσει μια ισχυρή επιχειρηματική νοοτροπία μεταξύ των σπουδαστών. Οι φοιτητές που επιλέγουν αυτή τη μεγάλη απόφοιτος βούληση με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για τη δημιουργία μιας επιχείρησης και να μετατρέψουν τις δημιουργικές ιδέες τους σε νέες επιχειρήσεις. Το μεγαλύτερο καλύπτει θέματα όπως τα θεμέλια της επιχειρηματικότητας, τη στρατηγική εμπορευματοποίηση, τη συγκέντρωση κεφαλαίων, την επιχειρηματική Οικονομικών, ασχολούνται δόμηση και την κοινωνική επιχειρηματικότητα.

Μαθήματα και Συντελεστές

Για να πληρούν τις απαιτήσεις του βαθμού BBA, οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν 30 βασικά μαθήματα, 2 Περιφερειακής Ερευνητικά Προγράμματα, 6 ειδικότητες και 1 Δράση Μάθηση / Επιχειρηματικότητα Έργο ευθυγραμμίζεται με την επιλεγμένη ειδικότητα.

Σε Εξάμηνα Ι έως IV, σπουδαστής θα μελετήσει 5 μαθήματα ανά εξάμηνο - 4 γενικές επιχειρηματικά θέματα και 1 φιλελεύθερες τέχνες θέμα.

Πριν από την έναρξη της μελέτης στο εξάμηνο V, κάθε φοιτητής θα επιλέξει μία εξειδικευμένη επιχειρηματική περιοχή για πιο εντατική μελέτη.

Σε εξάμηνα V έως VII χωρίς αποκλεισμούς, κάθε φοιτητής θα μελετήσει 2 εξειδικευμένων επιχειρηματικών θεμάτων και 2 γενικά επιχειρηματικά θέματα.

Στο εξάμηνο VIII, κάθε φοιτητής θα μελετήσει 2 εξειδικευμένων επιχειρηματικών θεμάτων και θα πρέπει να αναλάβει την 1η μεγάλο έργο ευθυγραμμίζεται με του / επιλέξει εξειδικευμένο τομέα της μελέτης. Σε κάνουν την επιλογή τους από εξειδικευμένα θέματα επιχειρήσεων φοιτητής θα πρέπει να επιλέξετε τουλάχιστον 6 άτομα από μια περιοχή της εξειδίκευσης και τα υπόλοιπα 2 άτομα μπορούν να επιλέγονται από οποιοδήποτε από τα άλλα θέματα που αναφέρονται σύμφωνα με τους εξειδικευμένους επιχειρηματικούς τομείς της μελέτης. Για την επιλογή θεμάτων και της αλληλουχίας τους κάθε φοιτητής θα προβεί σε διαβούλευση με τον σύμβουλο πορεία τους.

Οι μαθητές διδάσκονται μαθήματα 5 ανά εξάμηνο. Παρακολουθούν διαλέξεις και σεμινάρια και τις 5 ημέρες της εβδομάδας για διάρκεια 3 ώρες την ημέρα. Έτσι, το σύνολο των ωρών επαφής ανά άτομο και ανά εξάμηνο είναι 36 ώρες, και το σύνολο των ωρών επαφής ανά εξάμηνο είναι 180 ώρες.

Εισαγωγή

Προϋποθέσεις υποψηφιότητας

Τι ψάχνουμε: Οι μαθητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει το γυμνάσιο / δευτεροβάθμια εκπαίδευση / κολέγιο ή κάποια ισοδύναμη μορφή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τοποθετείται στο άνω 25% της κατηγορίας τους.

Οι μαθητές που προκρίθηκαν βάσει της Χρονιάς 10 ή πιο πρόσφατη εξετάσεις τους Διοικητικού Συμβουλίου (που ελήφθησαν τα τελευταία 2 χρόνια) και SP Jain εισαγωγικές εξετάσεις (SPJET) ή SAT σκορ.

SP Jain αποδέχεται τη μεταφορά μαθητών στο πτυχιακό πρόγραμμα. Προκειμένου να αξιολογηθεί η επιλεξιμότητά τους και για τα κριτήρια εισδοχής για μεταφορά σε πιστώσεις, οι μαθητές μπορούν να γράφουν με bba@spjain.org~~V.

Τα κριτήρια επιλεξιμότητας ποικίλλουν για τους μαθητές διαφορετικής προέλευσης. Λεπτομέρειες σχετικά με την ίδια που αναφέρονται παρακάτω: Ινδικό αιτούντες τη αποδεκτές απαιτήσεις για το έτος 12: Επιτυχής ολοκλήρωση του All India Ανωτάτης Σχολής Εξετάσεων Πιστοποίησης (CBSE) ή η Ινδία Σχολή Πιστοποιητικό (ISC) Έτος 12 εξετάσεις ή η Ανώτατη Απολυτήριο (HSC) από τα Διοικητικά Συμβούλια μέλος ινδική με ένα ελάχιστο 70%.

Διεθνές Απολυτήριο (ΙΒ): Ολοκλήρωση του Διεθνούς Απολυτηρίου Δίπλωμα με όχι λιγότερους από 32 πόντους που έχει αποκτηθεί μέσω της μελέτης του τουλάχιστον έξι άτομα, τρεις εκ των οποίων θα πρέπει να είναι στα υψηλότερα level.Australian υποψήφιοι Οι αποδεκτές απαιτήσεις για το έτος 12: Ολοκλήρωση του NSW Πιστοποιητικό Σχολής Τριτοβάθμιας με μια αυστραλιανή Τριτοβάθμια Είσοδος Rank (ATAR) 85 ή μεγαλύτερο ή ισοδύναμο διακρατικό.

Ολοκλήρωση του εγκεκριμένου κύκλου σπουδών σε επίπεδο Πιστοποιητικό IV λαμβάνονται σε ονομαστικές πάροχο της τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης στη Νέα Νότια Ουαλία ή ισοδύναμο διακρατικό.

Διεθνές Απολυτήριο (ΙΒ): Ολοκλήρωση του Διεθνούς Απολυτηρίου Δίπλωμα με όχι λιγότερους από 32 πόντους που έχει αποκτηθεί μέσω της μελέτης τουλάχιστον έξι άτομα, τρεις εκ των οποίων θα πρέπει να είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Κατοχή προσόντα θεωρούνται ισοδύναμα με κάποια από τις ανωτέρω τρεις points.International Εφαρμογές Οι αποδεκτές απαιτήσεις για το έτος 12: International Baccalaureate (ΙΒ): Ολοκλήρωση του Διεθνούς Απολυτηρίου Δίπλωμα με όχι λιγότερους από 32 πόντους που έχει αποκτηθεί μέσω της μελέτης του τουλάχιστον έξι άτομα, τρεις εκ των οποίων θα είναι στο υψηλότερο επίπεδο.

Μια επίπεδα: Ένα ελάχιστο των βαθμών Β, Β, Β 3 προχωρημένα θέματα επίπεδο στις ίδιες απαιτήσεις sitting.English Γλώσσα Όλοι οι μαθητές θα πρέπει να αναμένεται να δείξουν μία αποδεκτή επάρκεια στην αγγλική γλώσσα. Αυτό θα πρέπει να αξιολογείται κατά τη διάρκεια των αξιολογήσεων.

Δεν υπάρχει βαθμολογία Αγγλική Γλώσσα που απαιτείται για την εισαγωγή σε SP Jain. Κατά τη μεταφορά στο Σίδνεϊ, οι μαθητές πρέπει να εξασφαλίσει ένα αποδεκτό αποτέλεσμα Αγγλικής Γλώσσας. Αυτό είναι υποχρεωτικό για την απόκτηση αυστραλιανή θεώρηση. Πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τις απαιτήσεις αγγλική γλώσσα για την αυστραλιανή φοιτητικές βίζες είναι διαθέσιμες εδώ.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη