Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

χρεόγραφα


ενδιάμεσος/>

Πανεπιστήμιο αναλυτής στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (3 χρόνια)


τέλος/>

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (4 χρόνια)

Υπουργική Απόφαση: Όχι. 2386/17


Τροπικότητα. Καριέρα Βαθμός/>

καταχώρηση EAN είναι απεριόριστη, αν ο αιτών πρέπει να πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις εισόδου:

 • Συνέντευξη με τον εκπαιδευτικό σύμβουλο.
 • Επαγγελματική incumbencies βοήθεια μιλήσει με τον Διευθυντή του Αγώνα.
 • Να συμβάλει στη θεσμική παρουσίαση από την καγκελάριο.
 • Φυσικά είσοδο Συμμετοχή: Εισαγωγή στη Διοικητική Επιστήμη
 • Εκτός από τις απαιτήσεις τεκμηρίωσης που προβλέπονται στον κανονισμό


εκτιμήσεις/>

Σχετίζονται με το Internet επιχειρήσεις σήμερα είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις περιοχές με περισσότερες ιστορίες επιτυχίας στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο. Ένας τομέας του οποίου το δυναμικό στα ύψη υπόσχεται μια μεγάλη ευκαιρία για τη δημιουργία θέσεων εργασίας τα επόμενα χρόνια.

Καριέρα στο Διαδίκτυο Διοίκηση Επιχειρήσεων ερμηνεύει τη σημασία που το Διαδίκτυο έχει με την πραγματικότητα μας και επιδιώκει να προετοιμάσει μελλοντικούς επαγγελματίες, τόσο στην επιστήμη της διαχείρισης, καθώς και τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζονται από την ψηφιακή επιχειρήσεις.

Έχουμε εκπαιδεύσει επαγγελματίες με στερεά δεξιότητες για να είναι σε θέση να διαχειριστεί ένα σύνθετο πλαίσιο της μόνιμης αλλαγής επιτυχή διαχείριση των επιπτώσεών της στους οργανισμούς. Εκπαιδευμένοι επαγγελματίες να εφαρμόσουν τις γνώσεις και τα εργαλεία, όχι μόνο με τις τρέχουσες ανάγκες, αλλά σε εκείνους που σίγουρα θα συνεχίσει να εμφανίζεται ως το Διαδίκτυο συνεχίζει να εξελίσσεται.

Έχουμε εκπαιδεύσει επαγγελματίες μας τις απαραίτητες δεξιότητες για να καταλαμβάνουν σημαντικές θέσεις σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του κλάδου που καλύπτει αμέσως επείγουσα ζήτηση για εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό. Σε ένα ευρύτερο πεδίο εφαρμογής, κοινωνικά υπεύθυνη και επιχειρηματικό, ιδανικό για αυτούς που θα δημιουργήσουν, να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν τις επιχειρήσεις του αιώνα.

Είστε έτοιμοι να προετοιμαστούν για το μέλλον σας;


Πεδίο εφαρμογής του τίτλου/>


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΙΤΛΟΣ: Πτυχίο ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ/>

 • Σχεδιασμός και σχεδιάζουν νέες επιχειρήσεις του Διαδικτύου και την εκ νέου ενεργοποιήσουμε υφισταμένων, με την εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών για τη βιώσιμη ανάπτυξη.
 • Αναπτύξτε ένα επιχειρηματικό σχέδιο στο διαδίκτυο ως η κυρίαρχη τεχνολογία και τις αναδυόμενες από ένα στρατηγικό και καινοτόμο σχεδιασμό.
 • Εφαρμόστε την πρόοδο της Πληροφορικής και της Επικοινωνίας στην ανάλυση, σχεδίαση και ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών ευκαιριών, ώστε να συμβάλει στη μεγιστοποίηση της ανταγωνιστικότητας στο μεσαίο τμήμα των κοινωνικών αναγκών που προκύπτουν από αυτό.
 • Διεξαγωγή μελετών των νέων προϋποθέσεων γνώσης που συμβάλλουν στη διαχείριση των επιχειρήσεων στο Διαδίκτυο.
 • Ανάπτυξη στρατηγικών, μεθόδων και κανονισμούς που έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν την προστασία και την ηθική και νόμιμη χρήση των εφαρμογών που χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση σε απευθείας σύνδεση επιχείρηση.


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΙΤΛΟΣ: Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ/>

 • Διαχείριση των επιχειρήσεων στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με τους στόχους που θέτει η εταιρεία, με τη συμμετοχή οφέλη για τον τομέα της γνώσης τους και την επιστημονική-τεχνική πρόοδος.
 • Αξιολογούν τις επιχειρήσεις του Διαδικτύου έργων μέσω μελετών σκοπιμότητας στην υπηρεσία της απόφασης για αντικατάσταση, βελτίωση ή μετατροπή της.
 • Συμβουλές σχετικά με τη διαχείριση των επιχειρήσεων στο Διαδίκτυο και στις διαδικασίες μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση, την κατάρτιση του προϋπολογισμού, το κόστος, τις πολιτικές, τη νομοθεσία, την προστασία, την εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια τους στο χειρισμό των πληροφοριών στο διαδίκτυο.
 • Συμβουλεύει τις εταιρείες να εφαρμόσουν νέες επιχειρηματικές προοπτικές βασίζονται σε μια κουλτούρα των τεχνολογικών συστημάτων καινοτομίας και επιχειρηματικών πληροφοριών.
 • Διερεύνηση θεωρίες, μοντέλα, τάσεις που διαμορφώνουν τις επιχειρήσεις, τη διοίκηση και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό με σκοπό τη βελτίωση των επιπέδων ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας.


πρόγραμμα Σπουδών/>

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Spanish (Argentina)

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποEAN - Escuela Argentina de Negocios »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη

Las palabras de nuestros nuevos graduados