Read the Official Description

Το πρόγραμμα Bachelor of Business Management απευθύνεται σε Βέλγους και ξένους φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν βαθιά γνώση διαφορετικών τομέων διαχείρισης και να αποκτήσουν διεθνή πτυχίο επιχειρήσεων στο πλαίσιο του διαπολιτισμικού πλαισίου ενός παγκοσμιοποιημένου κόσμου. Οι διεθνείς συμμαθητές, οι ξένοι διδάσκοντες, τα ταξίδια μελετών και οι δυνατότητες ανταλλαγής θα ενισχύσουν τη διαπολιτισμική ευαισθητοποίηση και επικοινωνία.

Το Bachelor of Business Management, ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Το Kortrijk είναι η καρδιά της φλαμανδικής επιχειρηματικότητας και του σχεδιασμού που προωθεί την καινοτομία και τη δημιουργικότητα. Η πόλη φιλοξενεί διάφορες μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, όπως η Barco, η Bekaert κ.λπ., αλλά και ένα ευρύ φάσμα ΜΜΕ με γνώμονα τη βιομηχανία ή τις υπηρεσίες. Αυτό παρέχει στην περιοχή το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό ανεργίας στην Ευρώπη. Το αρχαίο ιστορικό κέντρο της πόλης προσφέρει ένα εμπνευσμένο σκηνικό και η ζωντανή πανεπιστημιακή (κολέγιο) πόλη είναι στρατηγικά τοποθετημένη σε οποιοδήποτε μέρος της βελγικής-γαλλικής μητρόπολης Kortrijk, Lille και Tournai.

Γιατί να εγγραφείτε σε αυτό το πρόγραμμα;

Ισχύουν τα ακόλουθα για εσάς;

 • Θα θέλατε να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση.
 • Θέλετε να έχετε μια γενική διευθυντική θέση σε μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση ή να επιδιώξετε μια θέση διαχείρισης σε έναν από τους διάφορους τομείς μιας διεθνούς εταιρείας.
 • Έχετε μια διεθνή εστίαση.
 • Ενδιαφέρεστε για διαπολιτισμικές σχέσεις και επιθυμείτε να εργαστείτε σε πολυπολιτισμικές ομάδες.
 • Το κόστος εγγραφής για φοιτητές εκτός ΕΟΧ είναι: 4.900 ευρώ

Ναί? Στη συνέχεια, αυτό το πρόγραμμα σπουδών σας κόβεται.

Ποιες γλώσσες είναι μέρος του προγράμματος σπουδών;

Στο πλαίσιο του προγράμματος, επιλέγετε κάθε χρόνο δύο ξένες γλώσσες. Για τους μη-γηγενείς ομιλητές, τα Αγγλικά ως η πρώτη ξένη γλώσσα είναι υποχρεωτικά. Η δεύτερη ξένη γλώσσα μπορεί να επιλεγεί ελεύθερα αλλά πρέπει να είναι διαφορετική από τη μητρική γλώσσα.

Τα εγγενή αγγλικά ομιλητές μπορούν να επιλέξουν τις ξένες γλώσσες από τη σειρά CVO Miras προσφέρει γαλλικά, ολλανδικά, ισπανικά, γερμανικά, ιταλικά, πορτογαλικά, κινέζικα, ιαπωνικά, τουρκικά, αραβικά κλπ.

Υπάρχουν κάποια ταξίδια μελέτης μέρος του προγράμματος;

Στο πλαίσιο του προγράμματος, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να πάτε σε ταξίδι σπουδαστών στο εξωτερικό σε μια χώρα εντός ή εκτός της Ευρώπης, όσον αφορά την Κίνα ή την Κολομβία, αν θέλετε!

Erasmus ανταλλαγή

Μπορείτε να σπουδάσετε σε ένα εξωτερικό πανεπιστήμιο συνεργατών ως φοιτητής ανταλλαγής Erasmus κατά τη διάρκεια ενός έτους κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους. Επίσης, θα ενθαρρυνθεί η πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus.

Προγράμματα διπλού πτυχίου

Στο πλαίσιο του προγράμματος, είναι δυνατόν να αποκτήσετε διπλό πτυχίο σε ένα από τα πανεπιστήμια-εταίρους μας. Εάν μιλάτε άπταιστα στα γαλλικά, μπορείτε να αποκτήσετε διπλό πτυχίο σε ένα από τα πανεπιστημιακά κολέγια του Βαλλονικού εταίρου στο Βέλγιο ή να μελετήσετε ένα χρόνο στη Γαλλία. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε ένα δεύτερο πτυχίο σε ένα από τα δανέζικα πανεπιστήμια-εταίρους μας ή ακόμα και στη Νότια Κορέα. Σε αυτή την περίπτωση, έχετε ένα πλήρες αγγλικό πρόγραμμα.

Ποιες είναι οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας μου μετά την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος;

 • Διάφορες θέσεις και διευθυντικές αρμοδιότητες στις ΜΜΕ ή στις πολυεθνικές εταιρείες.
 • Να γίνει ανεξάρτητος επιχειρηματίας

Ποιες είναι οι ευκαιρίες για περαιτέρω εκπαίδευση;

 • Διάρκειας ενός έτους Προχωρημένο δίπλωμα διεθνών διατριβών για περαιτέρω εμβάθυνση των γνώσεων σας (πρόγραμμα εξ ολοκλήρου στα αγγλικά ή τα ολλανδικά και τα αγγλικά).
 • Μεταπτυχιακοί τίτλοι που μπορούν να συνδυαστούν με μια πρώτη ευκαιρία εργασίας.
 • Ένα εξειδικευμένο πτυχίο Bachelor στον τομέα σπουδών μας μπορεί να αποκτηθεί σε 1 ή 1,5 έτη (προγράμματα στα ολλανδικά) στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών.
 • Μεταπτυχιακό σε πανεπιστήμιο.
 • Μελέτες ευκαιριών στο εξωτερικό.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις εισδοχής;

Για τους σπουδαστές του Βελγίου και του ΕΟΧ ισχύουν οι απαιτήσεις εισαγωγής για ένα πρόγραμμα Bachelor.

Για τους σπουδαστές που δεν είναι μέλη του ΕΟΧ, η ισοδυναμία του αποκτηθέντος πτυχίου θα ελεγχθεί πρώτα από το γραφείο αποδοχής.

Η γνώση Αγγλικού επιπέδου Β2 (IELTS 6.5, TOEFL iBT79 ή CBT 213 ή PBT 550) απαιτείται τόσο γραπτή όσο και προφορική. Οι υποψήφιοι που έλαβαν το Πιστοποιητικό CPE ή το Πιστοποιητικό CAE πληρούν επίσης την ελάχιστη απαίτηση της αγγλικής γλώσσας. Η εξαίρεση από το TOEFL ή το IELTS είναι δυνατή για υποψήφιοι που έχουν αποκτήσει πτυχίο πανεπιστημίου / κολλεγίου στην Αυστραλία, Αγγλόφωνο Καναδά, Ιρλανδία, Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο ή ΗΠΑ: αρκεί ο πιστοποιημένος τίτλος και τα αντίγραφα, εφόσον επιβεβαιώσουν ότι ολόκληρη η μελέτη ολοκληρώθηκε στα αγγλικά. Οι φοιτητές που έλαβαν φλαμανδικό δίπλωμα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης απαλλάσσονται επίσης.

Program taught in:
Αγγλικά

See 1 more programs offered by VIVES University College »

Last updated April 9, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
922 EUR
- φοιτητές του Βελγίου και του ΕΟΧ · 4900 EUR - φοιτητές εκτός του ΕΟΧ
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
for non-EEA students; Belgian and EEA students can enrol until the start of the academic year.
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 4, 2021
Application deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
for non-EEA students; Belgian and EEA students can enrol until the start of the academic year.

Σεπτ. 2019

Location
Application deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
for non-EEA students; Belgian and EEA students can enrol until the start of the academic year.
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 4, 2021
Άλλο

VIVES | Mission Statement