Bachelor of Business Administration - Πλήρως Διαπιστευμένο Πρόγραμμα στη Ρώμη, Ιταλία

Περιγραφή προγράμματος

Το πτυχίο Bachelor έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια ευρεία γνώση των λειτουργικών περιοχών μιας επιχείρησης και της διασύνδεσής τους, επιτρέποντας ταυτόχρονα την εξειδίκευση σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Τα προγράμματα BBA εκθέτουν έτσι τους φοιτητές σε μια ποικιλία «βασικών θεμάτων» και επιτρέπουν στους μαθητές να ειδικευτούν σε ένα συγκεκριμένο ακαδημαϊκό χώρο. Ο βαθμός αναπτύσσει επίσης τις πρακτικές διαχειριστικές ικανότητες του μαθητή, τις δεξιότητες επικοινωνίας και τη δυνατότητα λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων. Πολλά προγράμματα ενσωματώνουν έτσι κατάρτιση και πρακτική εμπειρία, με τη μορφή έργων, παρουσιάσεων, πρακτικής άσκησης, επισκέψεων σε βιομηχανικούς κλάδους και αλληλεπίδρασης με εμπειρογνώμονες του κλάδου.

119471_49660058_2086427418120061_8674376402113396736_o.jpg

Ακαδημαϊκό ίχνος

Κατά τη διάρκεια των τριών ετών, θα κερδίζετε τρία πιστοποιητικά:

 • Δίπλωμα Διοίκησης Επιχειρήσεων: ισοδύναμο με το πρώτο έτος σπουδών
 • Ανώτερο Δίπλωμα Διοίκησης Επιχειρήσεων: ισοδύναμο με το δεύτερο έτος σπουδών
 • Bachelor of Business Administration: Τελικό διαπιστευμένο πτυχίο

Αναθέτουσα Αρχή και Διαπίστευση

Μετά την ολοκλήρωση των τριών ετών, το πτυχίο Bachelor θα απονεμηθεί από το Πανεπιστήμιο του Τουρισμού και Διοίκησης στα Σκόπια (UMTS). Το UMTS είναι πλήρως διαπιστευμένο από το Υπουργείο Παιδείας της Μακεδονίας. Το Πιστοποιητικό Πτυχίου και οι Ακαδημαϊκές Απογραφές θα υπογραφεί από το Υπουργείο Παιδείας για έλεγχο ταυτότητας.

Η Ελβετική Σχολή Διοίκησης

 • Το SSM είναι ένα αναγνωρισμένο σχολείο της UNESCO / Διεθνούς Ένωσης Πανεπιστημίων
 • Η SSM είναι διαπιστευμένη μέσω του IACBE στις ΗΠΑ
 • Το SSM είναι πιστοποιημένο από την EduQua πιστοποιημένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
 • Το SSM είναι διαπιστευμένο ίδρυμα από το Υπουργείο Υποθέσεων Βετεράνων των ΗΠΑ

119472_46707195_2019413841488086_5226798993903714304_o.jpg

Κριτήρια εισόδου

Οι φοιτητές που επιθυμούν να εισέλθουν στο πρόγραμμα Bachelor of Business Administration πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση:

 • Swiss Matura, Γερμανικό Abitur, Γαλλικό Baccalaureate, Αγγλικά επίπεδα Α ή Ιταλικό Liceo.
 • Διεθνές απολυτήριο, δίπλωμα γυμνασίου των Η.Π.Α. ή ισοδύναμο
 • Αγγλικά σε επίπεδο TOEFL iBT 80 ή IELTS min. 6 ζώνες. Αν τα αγγλικά είναι η μητρική σας γλώσσα, είστε απαλλαγμένοι από τη δοκιμή TOEFL.

Η αίτησή σας πρέπει να υποβληθεί στην ακόλουθη διεύθυνση:

Ελβετική Σχολή Διοίκησης-Εισδοχής
c / o Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον Ρώμη Κέντρο
Piazza del Biscione 95
00186 Ρώμη, Ιταλία

Ειδικεύσεις / Κύριοι

 • Παγκόσμια διαχείριση
 • Διαχείριση ξενοδοχείου
 • Διαχείριση των ανθρώπινων πόρων
 • Εμπορία
 • Χρηματοδότηση

Ώρα ολοκλήρωσης και έναρξης του προγράμματος

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να ξεκινήσει το πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. Στείλτε ένα email στο info@ssmrome.com για να μάθετε πότε είναι η επόμενη πρόσληψη. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το τελευταίο έτος (τρίτο έτος) του Bachelor of Business Administration έχει μόνο δύο προσλήψεις: τον Οκτώβριο και τον Απρίλιο. Η διάρκεια είναι ένα ακαδημαϊκό έτος. Οι εξετάσεις γίνονται κάθε μήνα. Οι τάξεις είναι τρεις φορές την εβδομάδα και διαρκούν τρεις ώρες, εξαιρώντας τις σχολικές και τις εθνικές αργίες.

119473_02.jpg

Προχώρηση

Η κατοχή ενός πτυχίου Bachelor θα σας επιτρέψει να εγγραφείτε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα Master που προσφέρονται από πανεπιστήμια. Επίσης, θα έχετε το δικαίωμα να εισέλθετε χωρίς εξετάσεις στο πρόγραμμα Master of Business Administration, το οποίο θα αλλάξει σίγουρα τη ζωή σας.

Μαρτυρίες

Παραπομπή σπουδαστών: Ruslan Kikosh, Ρωσία, BBA Graduate

Η παραμονή μου στη Ρώμη με άλλαξε πραγματικά, η Ελβετική Σχολή Διοίκησης ήταν ένας σημαντικός καταλύτης που με οδήγησε να δω τον κόσμο με διαφορετικά μάτια και να προσαρμόσω μια διαφορετική προσέγγιση στη ζωή. Δεν θα μπορούσα να πω ότι η SSM με προετοίμασε απλά ακαδημαϊκά, ήταν επίσης μια σχολή ζωής. Πανεπιστήμιο περισσότερες φορές σημαίνει να είναι ετικέτα με έναν αριθμό, να διαβάσετε έναν τόνο βιβλίων και να περάσει την εξέταση, αλλά όχι SSM. Οι καθηγητές είναι πραγματικά παθιασμένοι σε αυτό που κάνουν και όχι μόνο σας δίνουν μια εξατομικευμένη προσέγγιση αλλά μοιράζονται επίσης κάτι που δεν μοιράζεται στα πανεπιστημιακά βιβλία και αυτή είναι η εμπειρία ζωής. Οι περισσότεροι από τους καθηγητές που γνώρισα ήταν επιτυχημένοι επιχειρηματίες και μου άρεσε ιδιαίτερα η πορεία χρηματοδότησης με τον καθηγητή Robert Pardi, ο οποίος μάλιστα πέρασε μερικές πραγματικές συναλλαγές, ενώ μας διδάσκει και έδειξε ότι ο πλούτος κτίριο είναι για το πώς αποφασίζεις να ξοδεύεις τα χρήματά σου.

Η τάξη BBA είχε επίσης την ευκαιρία να έχει μια κοινή πορεία με τα MBAs και μας έδωσαν να διαβάσουμε δύο πολύ γνωστά βιβλία αλλά τα οποία δεν είχα διαβάσει μέχρι τότε. Το βιβλίο μας διδάσκει να ξοδεύουμε χρήματα και να εξισορροπούμε τον προϋπολογισμό μας έτσι ώστε να δαπανούμε περισσότερα για τα περιουσιακά στοιχεία παρά για τις υποχρεώσεις. Για παράδειγμα, όταν έχετε εξοικονομήσει χρήματα και αποφασίσετε να τα ξοδέψετε, θα πρέπει να σκεφτείτε πώς να τα επενδύσετε και αυτό είναι να ξοδέψετε ας πούμε για ακίνητα ή μετοχές, αντί να αγοράζετε ακριβά ρούχα όπως πολλά πράγματα. Ο στόχος είναι να είσαι πλούσιος, να μην μοιάζεις σαν να είσαι.

Θα ήθελα επίσης να επισημάνω ότι ο αριθμός των μαθητών ανά τάξη ήταν πολύ περιορισμένος και μας προσέφερε μεγάλη προσοχή, οι καθηγητές μας βοήθησαν όχι μόνο με την ακαδημαϊκή εργασία αλλά και μας έδωσαν συμβουλές όταν είχαμε κάποια ιδιωτικά θέματα. Μας τόνωσαν συνεχώς να είμαστε πάντα στην κορυφή της πυραμίδας και να παίζουμε πάνω από το 100% και να επιδιώκουμε να εργαστούμε στη βιομηχανία που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Επιπλέον, όλοι οι καθηγητές τόνισαν επίσης τη σημασία που έχει να γίνει ένα πλεονέκτημα για την οργάνωση που θα πάμε να εργαστούμε, όχι μόνο για να εξασφαλίσουμε τη δουλειά μας αλλά και για να κάνουμε μια πραγματική σταδιοδρομία.

Είμαι ευχαριστημένος με την επιλογή μου και θα ήθελα να επιλέξω ξανά το SSM, αν έπρεπε, υπό την ηγεσία του καθηγητή Massimiliano Bracalé, η σχολή επιχειρήσεων βελτιώνει και εμπλουτίζει μόνο τους σπουδαστές της με πραγματική γνώση. Σχεδόν οποιαδήποτε κριτική ή ερώτησή μου απαντήθηκε αμέσως και δεν έμεινα ούτε δυσαρεστημένη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό της SSM και τον πρόεδρο του SSM καθηγητή Massimiliano Bracalé για το έργο τους.

Ruslan Kikosh

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
Swiss School of Management, Rome Italy
Τελευταία ενημέρωση Αύγουστος 15, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
1 - 3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,000 EUR
€ 6,000 / έτος τέλος αίτησης € 200.-
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη

Swiss School of Management: WE CREATE LEADERS

Discover the Swiss School of Management experience!